Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מגאן.

לא בהמונים, אבל פה ושם אני מוצאת נמלים, עכבישים, וכדומה.

תוהה האם זה עניין שבשגרה (מעולם לא היה לי רכב קודם לכן, וברכבים היחידים שנהגתי לא זכורה לי תופעה כזו)

אין שום אוכל שהושאר, לא חונה ביער (כן ליד עצים וצמחים)

ובעיקר, איך נפטרים מזה?

פורסם

שלום רב !

קרא כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=287501

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדיוק עכשיו ראיתי את השרשור הזה, אבל מה אני עושה עם זה? הולכת למוסך? מרססת? ואם כן, איפה? נלחצתי עכשיו מענייני הקצרים, ובהיסטוריית הטיפולים של הרכב לא מצויין שום תקלת חשמל כך שזו תופעה חדשה. יכול להיות שאני חונה על קן נמלים? כי זו לא תופעה שקראתי שקשורה לרנו מגאן? (אלא אם כן כל הבעיות חשמל שלה נובעות מנמלים ואף אחד לא עלה על זה קודם)

פורסם

כמו שצויין בשרשור פשוט רססי את הרכב בחומר דוחה נמלים ומזיקים למיניהם. ואין קשר בין הנמלים לדגם הספציפי הזה, באותה מידה זה יכל לקרות ברכב אחר.

פורסם

זה היה קורה לי לפני כשנתיים,הייתי נוהג להחנות את הרכב עם פרונט טיפה צמוד לגדר חיה בחניה של העבודה.

יום אחד אחרי העבודה כשרציתי לבדוק מים,שמתי לב ששיירה ענקית של נמלים פשוט עשו "ימינה פנה" ועברו לי דרך ענף קטנטן

לעבר גריל הרכב. ומשם הדרך קצרה לאן שבה להם.

ממליץ לא להצמד לעצים.

פורסם

כנראה התחנת דלק שלך שמה סוכר בדלק.

אל תצחקו, ראיתי בNG (נשיונל ג'יאוגרפיק), שנמלי האש (אין אותם בארץ, נמלים אדומות ארסיות), מיליון כאלה יכולות להשבית טרקטור. (מיליון זה כלום).

כל מקרה, אם זה קטנות, תנקה עם הנוזל שמשות את כל הדפנות ברכב. (כל המסביב).

מוזר, הרכב אמור ליהיות אטום.

פורסם

גם אם הרכב אטום זו לא בעיה בשביל נמלה קטנה להיכנס, הוא לא יכול להיות אטום 100% ולגבי הנמלים קראתי כתבה לא מזמן שמצאו כאלה (נמלי אש) בארץ!!! וצריך להשמיד אותם כי הם מתרבות במהירות ואוכלות כל דבר שזז.

פורסם
כנראה התחנת דלק שלך שמה סוכר בדלק.

אל תצחקו, ראיתי בNG (נשיונל ג'יאוגרפיק), שנמלי האש (אין אותם בארץ, נמלים אדומות ארסיות), מיליון כאלה יכולות להשבית טרקטור. (מיליון זה כלום).

.

לצערי, קראתי מספר כתבות כבר לפני שנה ו...שיש סימנים שהנמלים האלה כן הגיעו לארץ. והבעיה שהן מכחידות כל זן אחר של נמלים (הנמלים הרגילות השחורות).

אחרי עריכה: הנה לינק של המשרד לאיכות הסביבה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לצערי, קראתי מספר כתבות כבר לפני שנה ו...שיש סימנים שהנמלים האלה כן הגיעו לארץ. והבעיה שהן מכחידות כל זן אחר של נמלים (הנמלים הרגילות השחורות).

אחרי עריכה: הנה לינק של המשרד לאיכות הסביבה.

אני לא זוכר כל כך, כי התוכנית הייתה לפני כמה שנים.

אבל אמרו שיש כמו סוגים של נמלים אדומות, אבל מה שדיברו זה הזן הכי ארסי...

פורסם
בחום של אוגוסט, להשאיר את הרכב בצהריים והם ימותו.

לגמרי.. החום יחסל אותם בלי בעיה :twisted:

וגם ניקוי יסודי של פנים הרכב לא יזיק אולי יש משהו שמושך אותם פנימה?

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• תוכן חדש...