Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו R?

GTI33
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אין לי תמונה מאחר וראיתי אותה בחטף אך היה עליה סמל R והיא הייתה נראית כבעלת 2 דלתות בצבע ירוק זרחני שכזה,מישהו פגש בה?

ייתכן ודמיינתי,לא מצאתי שום אזכור בעולם או בארץ לפיקנטו הנוכחית(דור קודם http://www.youtube.com/watch?v=NEa45BYvyug&feature=related)

פורסם

אולי הוולוסטר?

ראיתי אחת בירוק זרחן היום בחניה של סוכנות יונדאי בת"א.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני משוכנע שמדובר בפיקנטו כלשהי.

נ.ב

לפני כשבועיים נסעתי בשכונה בהוד השרון ובמקרה מחוץ לחנייה של בית פרטי בשכונה הנ''ל ראיתי צמודות וולוסטר אדומה וג'נסיס כסופה.

אני מתאר לעצמי שמדובר ביבוא אישי או בבכיר בכלמוביל

אצלם אותן בפעם הבאה שאהיה באזור

פורסם

ייתכן ומדובר בגרסת ה3 דלתות שהגיעה לצרכי תקינה. היה על זה דיבור לא מזמן.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

תומר, זאת הפיקאנטו הקודמת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האם שווקה או יובאה באופן אישי פיקנטו מהדור הקודם?

אני די בטוח שלא באופן סדיר אולי מישהו טרח להביא בייבוא אישי(נראה לי תמוהה)

פורסם

יש 2 מהדור הקודם שהובאו לתקינה, אחד הגיעה ב-2004 ע"י סמל"ת ועוד אחת ב-2009 ע"י טלקאר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...