Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן לרכוש תכשיטים ב- ebay ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שזול באיביי בדרך כלל מזוייף. במיוחד אם הוא מסין.

תשאל את עצמך שאלה כזאת, איך תוודא שהעגילים שתזמין הם באמת מזהב?

Kawasaki Versys !!!

פורסם

מי אמר לך שהוא קונה מסין?

מי אמר לך שהוא קונה בזול?

מחיר מצויין לא בהכרח = מחיר זול

לירחימאל

אני לא מכיר מוכרים ספציפיים של הדברים האלה

אבל חפש מוכרים שהם TOP-RATED SELLER

בדרך כלל שכתוב על משהו original \ geniue וכו' ממוכר שעונה על הקריטריון של טופ-רייטד סלר - זה לא מזוייף.

תסתכל בתגובות של קונים וכו', וכמובן שעדיף לא לקנות ממוכר שגר בהונג קונג, סין, והמחיר זול בצורה מחשידה

פורסם

זה פשוט מאוד - כל מה שנראה אמין, לא מסין ולא מהונג קונג,

ממוכר בעל דירוג טוב - יהיה יקר עד כדי חוסר כדאיות.

המילים ORIGINAL ו-GENUINE הן קשקוש למילוי מקום ריק בדף,

זה כמו המילה "משובח" באריזה של בשר קפוא מעובד. :roll:

אני ממליץ להשוות לחנויות נורמליות של תכשיטים בחו"ל, כדי לקבל מושג.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

משתמש שמוכר פריטים תחת אורג'ינל הוא נוכל, ואייבי מודעים לכך, ומטפלים בכך

יש מילים כמו As Original, original quality שמעידים על כך שהמוצר הוא "כמו מקורי" משמע זיוף.

אבל שכתוב על מוצר שהוא אורגינלי הוא חייב להיות כזה! אחרת אייבי לא נותנים לאותו מוכר למכור יותר

פורסם

אם הייתם מודעים לנפחי הייצור של תכשיטים בסין כנראה שלא הייתם כותבים לוודא שזה לא מסין....

בגדול כל עוד המוכר מוגדר כטופ רייטד והפידבקים שלו בסדר הוא אמור להיות אמין.אין לך דרך לבדוק אם התכשיט אכן זהב מקורי ( ולא פחות חשוב- כמה אחוזי זהב יש בסגסוגת)- אלא ללכת לתכשיטן שיבדוק לך בעצמו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מעוניין לרכוש עגילים ממוכר באנגליה. הוא טוען לזהב ב- X קאראט, לא ציפוי (יש גם מצופים, כמובן). הוא Top rated ומצהיר על חותמת תואמת לקאראט ע"ג התכשיט.

אגב, לא ברור לי כיצד אני יכול לדעת כל זאת ממוכר בארץ? גם שם הרי ניתן לרמות אותי.

פורסם

גם בארץ אתה לא יודע, אם אתה לא מיומן,

אבל אתה יכול לחזור לאותה חנות ולדרוש את כספך בחזרה.

בשביל מקרה דומה באי-ביי תצטרך להתקשקש עם מיילים ושליחה בדואר וכיו"ב.

יש כאלה שזה עושה להם את זה, מה אני אגיד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

hans,

טעות בידך.

באיביי זה יהיה עוד יותר קל, כי חובת ההוכחה חלה על המוכר.

בארץ אם תהיה לך בעיה חובת ההוכחה היא עליך.

בנוסף, לא רק שהמחירים הרבה יותר זולים, גם המבחר הוא בלתי נתפס, וכמות החנויות הענקיות באיביי הוא אדיר.

ישנם חנויות עם מכירות של למעלה מ20000-10000 פידבקים והחנויות עומדות בחלקן על 100%.

תוסיף על כך שיש גם אפשרות למכירה פומבית, שלעיתים ניתן לקנות תכשיטי זהב במחיר שעוד נמוך יותר ממחיר הזהב לבדו.

בנוסף, PAYPAL מבטחת אותך ברכישה עד 2000$.

מה שהופך את העניין לעוד יותר בטוח.

under construction..

• תוכן חדש...