Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסאב במקום JBL GT5-1204BR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק להמלצה לסאב במקום הJBL שהלך לעולמו.

הJBL היה ממש חזק אבל מדי פעם הוא היה יותר מדי מרוח, איזה מחליף אוכל להשיג בסביבות 750 ש"ח כולל תיבה.

בנוסף אני מגיע למפגש היום כדי לשמוע אופציות מקרוב.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

שמעתי היום את הארסנל ומאוד נהנתי...מה דעתכם?

האם ההגברה שלי תחזיק אותו? לא מצאתי נתונים לגבי הגברה של הפניקס 2 אוהם בגישור

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

ההגברה שלך לא תספיק ,אתה צריך מונובלוק בשביל כזה סאב.

בנוסף הארסנל עולה יותר מכפול מהתקציב שלך,והיבואן של AA וחבר הפורום elik0

אינו מחזיק מלאי ככול שאני יודע.

פורסם

חשבתי לכיוון של יד2...בנוסף אני יכול למתוח את התקציב

יש אופציות נוספות?

פורסם

למתוח לאן.?

אתה רוצה סאב ברמה של ארסנל +מגבר מונו

זה לפחות 2500 שח השקעה.

אני בעד ההצעה על ה ES300

1000 שח +תיבה ויש לך סאב ב-2 רמות מעל ה-GT5 הישן שלך.

פורסם

אוקיי...לאילו פרמטרים כדאי לשים לב שאני רוכש תיבה? וכמה ליטר מומלץ לתיבה אטומה להרץ?

פורסם

קודם כול אתה צריך לדעת איזה סוג של באס אתה אוהב

אם אתה רוצה יותר עוצמה ובאס ריפלקס לך על תיבה פתוחה

אם אתה רוצה יותר דיוק ופאנצ'יות לך על תיבה סגורה

הייתי בשני המקרים הולך על תיבה של באזור 30 ליטר.

את כול המידע על הסאב אתה יכול למצוא כאן:

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_es300.pdf

פורסם

החלטתי כבר ללכת על תיבה אטומה... אבל פרט לגודל למה לשים לב?סוג עץ,עובי..

או שכדאי לי בכלל להכין תיבה בעצמי? אין לי ניסיון קודם בנושא אבל אני מוכן לנסות..

פורסם

לא מצאתי אפשר לינק ופרטים על הסאב

• תוכן חדש...