Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב206 01' 1.4 ידנית.

שתי שאלות:

1. באיזו טמפרטורה המאוורר אמור להיכנס לפעולה ובאיזו להפסיק?

כאשר הוא פועל ואני מכבה את האוטו האם הוא אמור להמשיך לפעול או להפסיק מיידית? כי אצלי הוא מפסיק מיידית גם אם אני מייד פותח סוויץ', האם זה תקין?

2. כשקניתי את האוטו האורות ערפל הקידמיים היו מחוברים ישירות לאורות חניה, לאחר בדיקה מעמיקה התגלה שכלל אין חיווט מהידית שאמורה להפעיל אותם לכיוון האורות ואין ריליי בקופסת פיוזים החיצונית, כנראה הפגוש הוא לא המקורי של הרכב. כמה מסובך ,אם אפשרי בכלל, יהיה לעשות חיווט למתג המקורי שעל ידית איתות.

תודה ושבת שלום

פורסם

לי יש 206 1.6, לא יודע אם אופן הפעולה זהה אבל מה שקורה אצלי:

כשהמזגן פועל - המאוורר פועל תמיד.

רוב הזמן המד חום עומד על 80 בערך, כשממש חם בחוץ או בעמידה ממושכת ללא מזגן מגיע ל90, בד"כ כשמגיע קרוב ל100 המאוורר נכנס לפעולה ומחזיר את החום לאזור ה90 ואז מפסיק וחוזר חלילה.

לגבי כיבוי, נראה לי שהוא ממשיך לפעול אחרי כיבוי הרכב רק אם החום מאוד גבוה, אני מניח מעל 110... לא קרה אצלי, אבל בספר רכב רשום שבמידת הצורך הוא ממשיך לפעול.

אם אתה חושד שהוא לא פועל כמו שצריך - שווה לחבר מחשב לשקע דיאגנוסטיקה ולעקוב אחרי חום מנוע והפעלת מאוורר. יכול להיות שהתרמוסטט מזייף, או שגם שם עשו איזה חיווט לא נכון כשתיקנו משהו...

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

1. תקין. כאשר המזגן כבוי, המאוורר נכנס לעבודה ב 97 מעלות ויוצא ב 92.

2. אין לי מושג, כנראה אילתרו שם משהו על החיבורים - דורש בדיקה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...