Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אופנוע ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם משהו מכיר מקום שבו אפשר לעשות טרייד אין של אופנוע ברכב?

כל עזרה תענה בברכה.

ירון

פורסם
יש כאלה דברים, במידה ואתה רוכש רכב חדש.. מנסיון של חבר שעשה טרייד כזה בהונדה

על רכב חדש שמעתי. הכוונה הייתה לרכישת רכב מיד שניה.

תודה

ירון

פורסם
האמת שאני מחפש משהו בכיוון ההפוך.

איזה אופנוע יש לך ?

ימאהה פייזר 1000 נייקד

פרטים ותמונות כאן

על איזה רכב מדובר?

ירון

פורסם

וואייייי איזה אופנוע חלום!

לא, אני לא בסקאלה שלך ידידי..

חשבתי שאתה מדבר על משהו גם יותר זול וגם אופנוע פשוט יותר ..

(יש לי פיג'ו 206)

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

בעבר הרחוק (לפני 11 שנים) החלפתי סובארו ליאונה קופה שהייתה לי באופנוע (ימאהה דייורז'ן 600). שנינו לא בדקננו את הכלי של השני, ויצאנו מבסוטים מאד. האינטרס היה הדדי: הוא לא הצליח להיפטר מהאופנוע, ואני רציתי לחזור לעולם האופנועים. זה יצא ראש בראש, אף אחד לא הוסיף שקל. אני לעומת זאת, גם קיבלתי מעילי רכיבה ספורטיבי, שתי קסדות, ומנעול: האיש פשוט נטש את עולם האופנועים.

ולגבי העניין שלך: ניסיתי בעבר להיפטר תקופה ארוכה מקוואסקי ZZR600. אופנוע נהדר, אבל אף אחד לא רצה אותו...ניסיתי סוכנויות רכב ומגרשים, אף אחד לא רצה אופנוע, רק מכוניות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
בעבר הרחוק (לפני 11 שנים) החלפתי סובארו ליאונה קופה שהייתה לי באופנוע (ימאהה דייורז'ן 600). שנינו לא בדקננו את הכלי של השני, ויצאנו מבסוטים מאד. האינטרס היה הדדי: הוא לא הצליח להיפטר מהאופנוע, ואני רציתי לחזור לעולם האופנועים. זה יצא ראש בראש, אף אחד לא הוסיף שקל. אני לעומת זאת, גם קיבלתי מעילי רכיבה ספורטיבי, שתי קסדות, ומנעול: האיש פשוט נטש את עולם האופנועים.

ולגבי העניין שלך: ניסיתי בעבר להיפטר תקופה ארוכה מקוואסקי ZZR600. אופנוע נהדר, אבל אף אחד לא רצה אותו...ניסיתי סוכנויות רכב ומגרשים, אף אחד לא רצה אופנוע, רק מכוניות.

לא מעודד במיוחד

אבל תודה על התגובה, אני עלול לקבל את המצב כ"לא רוצים שאעזוב את התחום"

יום טוב

ירון

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

השתחררתי מהצבא לא מזמן, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לקנות רכב דו גלגלי. זה פשוט הפתרון הכי משתלם מבלי לקרוע את עצמי בשתי עבודות.

התחלתי לברר על דגמים בחברות שונות, ואני עדיין די מתלבט. האם כדאי לי לקחת דגם עדין וקל לתפעול כמו בימאהה קטנועים של עד 125 סמ"ק, או שאין בעיה לקחת אופנוע של אפילו 250 סמ"ק?

עוד לא הוצאתי רישיון, אני עדיין באמצע השיעורי נהיגה. אולי כדי לקחת אופניים חשמליות וזהו?

תודה מראש

פורסם

א. לא מקפיצים שרשור בן 3 שנים בגלל שטות כזאת

ב. אתה מוזמן לבקר בפורום פול גז

ג. מה הדרישות שלך? (נסועה תקציב וכדומה...)

• תוכן חדש...