Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשטרה התעוררה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

היום בדרך חזרה מאיילון צפון לכיוון דרום - ראשון לציון ראיתי 7 ניידות (אופנוענים) בטווח של 17 ק"מ...

המשטרה מתעוררת ?...

Suzuki Jimny

פורסם

מתכוננים למטס יום העצמאות?

בעבר הייתי נוסע הרבה בקו חיפה עפולה. יש קטע של יישורת נחמדה בין תל עדשים לגניגר שבו אנשים נהגו ללחוץ. המשטרה היתה פועלת בשלשות - חשבת שעברת מלכודת אחת או שתיים - השלישית היתה לוכדת אותך. והכל בטווח של כ-2 ק"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטח חזרו מאיזו ארוחת צהריים או משהו כזה.

ועכשיו בנימה קצת יותר רצינית, בפ"ת ואני יודע שגם בת"א מדי פעם, יש את ההפגנת כוח השבועית, בה כל ניידות המשטרה הפנויות בעיר עושות סיבוב בשיירה בכל רחבי העיר (מודל שהעתיקו ממשטרת ניו יורק אם אני לא טועה), לטענתם זה תורם להורדת הפשיעה.

יכול להיות שהם החליטו לערוך היום איזה מבצע "מלביש" באיילון.

פורסם

תנועה ערה של אופנועי משטרה רושמים דוחות לנהגים נצפתה גם באיילון צפון, בסביבות 18:00.

נסעתי אחרי אופנוען כזה שחיפש עברייני תנועה.

נסע וזגזג בין המכוניות, מחפש במבטו נהגים מדברים בסלולרי / לא חגורים וכו'.

במהלך חיפושיו נאלץ לעקוף מימין רכבים שזוחלים בנתיב השמאלי, ודווקא להם, שמבצעים עבירת תנועה ברורה, לאורך מאות מטרים, לא נתן דוחות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

גם אני ראיתי את האופנועים המדוברים אתמול באיילון, בשעה 21:00 בערך. ראיתי זוג כזה עוצר אופנוע מגודל כלשהו. הבעיה היא שהם פשוט חייבים להשאיר את ה"צ'קלאקה" פועלת, וכתוצאה ישירה מכך כל עם ישראל היה בטוח שיש תאונה במקום והוריד את המהירות לבערך 30 קמ"ש.

פורסם

יש בימים האחרונים כנראה מבצע במקום כמובן הכי מיותר ובישראל וזה בנתיבי איילון. :roll:

נראו קבוצות של אופנועי משטרה סמויים ולא סמויים מסתובבים ברוב שעות היום על איילון.

ישנה מאזדה 6 לבנה חדשה סמויה שבזמן האחרון נמצאת הרבה על איילון, בנוסף ראיתי ביומיים האחרונים כנראה מכוניות השכרה שעוצרות כמו פוקוס סדאן כחולה סמויה, קיה פורטה לבנה ועוד מספר ניידות סמויות רגילות אוקטביות וכו'.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

שאני אבין, זה שרשור תלונות על המשטרה או שסוף סוף המשטרה מבצעת עבודת שטח ולא רק עומדת עם ממל"זים?

אכיפה אפקטיבית זו אכיפה אקטיבית ע"י אופנועים וניידות סמויות ולא כמו שני הבוקים שהתחבאו אתמול בלילה עם הניידת שלהם בכביש 40 בסוף ישורת ארוכה, רחבה, סלולה היטב ומוארת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא התלוננתי. להפך, הם דווקא עומדים שם בשעות שאי אפשר לנסוע מהר, כך שמן הסתם הם כנראה אוכפים עבירות אחרות.

פורסם

ה"שלל" של המזדה הלבנה אתמול באיילון כלל: 5 אנשים שממש היו חייבים לדבר בטלפון תוך כדי נהיגה, 3 שהיו חייבים לחתוך שטח הפרדה מצוייר כי "התבלבלו", 2 נהגים שהיו צריכים לזגזג במהירויות מטורפות כי סתם כיף להם להשתולל, ועוד נהגת אחת שממש, אבל ממש הפכה לשמאלנית והייתה חייבת לנסוע על נתיב שמאלי מתוך 4 במהירות של 80 קמ"ש באיילון... ולא הוזכרה המילה "מהירות" כל אותו לילה ארוך. :wink:

פורסם

TT, אני לא יודע מאיפה המידע המפורט, אבל אם זה המצב אז :mm_yeah: למשטרה.

בריונות כביש וחוסר ריכוז בנהיגה הם הגורמים לרוב התאונות הקשות, המהירות היא רק פקטור שמחמיר את התוצאות.

אם נהגים בארץ יחיו בתחושה שבכל רכב מאחוריהם עלול להיות שוטר הם יחשבו פעמיים אם לאותת בעת מעבר נתיב, לזגזג בכביש עמוס, לעקוף דרך השוליים או להידחף לפני הרמזור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

והמידע הזה הוא כי אתה השוטר בניידות?

ביום שאני אראה שהמשטרה עושה את עבודתה אני יופתע לטובה עד אז מבחינתי משטרת התנועה זה גובה המיסים העקיפים הכי גדול בישראל ללא שום קשר לתאונות, בטיחות או אכיפה יעילה אלא נטו לאמלל את חיי האזרח ואם פה ושם הם אשכרה עצרו אנשים שעשו עבירות משמעותיות, זה היה בטעות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
ה"שלל" של המזדה הלבנה אתמול באיילון כלל: 5 אנשים שממש היו חייבים לדבר בטלפון תוך כדי נהיגה, 3 שהיו חייבים לחתוך שטח הפרדה מצוייר כי "התבלבלו", 2 נהגים שהיו צריכים לזגזג במהירויות מטורפות כי סתם כיף להם להשתולל, ועוד נהגת אחת שממש, אבל ממש הפכה לשמאלנית והייתה חייבת לנסוע על נתיב שמאלי מתוך 4 במהירות של 80 קמ"ש באיילון... ולא הוזכרה המילה "מהירות" כל אותו לילה ארוך. :wink:

ואז התעוררת?

עד שלא אראה במו עיניי, לא אאמין....

פורסם

מעולה, הלוואי שימשיכו ככה.

יש בימים האחרונים כנראה מבצע במקום כמובן הכי מיותר ובישראל וזה בנתיבי איילון.

לא הבנתי. אכיפה של עבירות כמו אלה שרשומות פה למעלה, על הכביש הכי עמוס בארץ, זה מיותר? :?

V5

פורסם

מסכים עם כל מה שידידי למעלה כתב מלבד העובדה של לאמלל את חיי האזרח. זה רק תופעה נלווית.

מנקודת מבט פוליטית המדינה נשאלת כל שנה לגבי סוגיית תאונות הדרכים.מדיניות הממשלה היא לא לטפל בבעיה הכי גדולה במדינת ישראל,אלא למצוא אשמים,כי זה יותר נוח ולא ממש דורש לבצע עבודה כלשהי. כדי להוכיח טענותיה היא מסתמכת על סטטיסטיקות כאלה ואחרות שמתפרסמות מדי חודש בחודשו. השוטרים שעושים את העבודה בסה"כ מסדרים את הסטטיסטיקה בצורה נוחה להצגה כאילו הנהג הישראלי הוא האשם (ובגלל זה עליו גם לשלם את המחיר) ולכן זאת מדיניות האכיפה של משטרת ישראל.

הגענו למצב שאנו מתפלאים ששוטרים מבצעים את עבודתם כראוי ושומרים על כל חוקי התנועה,ולא רק כאלו שקל לאכוף ונראים טוב בסטטיסטיקה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

• תוכן חדש...