Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי נכנסה בשער של הכניסה לבית י,ש נזק לשני דלתות צד ימין + הכנף

האוטו היה אתמול והיום בפחחות במוסך מורשה צמפיון שכרגע אני לא יציין תמיקום

והרכב יצא על הפניים צבע קליפת לימון ,יש סימנים של נזילות צבע, יש אזורים שממש רואים תסימן של השיפשוף וכל מיני סימנים של צבע ,צבעו לי תגמיות של החלונות ...

השארתי תרכב שמה ולא שלמתי אמרו שמחר יסדרו הכל אחרי הרבה צעקות ושקרים

עכשיו לשאלות מה אני יכול לעשות עם הרכב לא יצא כמו שאני רוצה ?

בקשר לגומיות של החלונות הבחור שדברתי איתו שהוא אחד המנהלים שמה טוען שעם לא מפרקים תגומיות שאף פעם זה לא חוזר כמו שצריך .. יש לציין שאני הכנסתי תרכב אחרי שקבלתי הצעה מאוד יקרה בגלל ששאלתי עם מפרקים תגומיות אמרו לי שכן וטענו שאני לא יראה סימן על שום גומיה שחורה

עכשיו אחרי החפירה שעשיתי לכם בעצבים שאני נמצא מה אני יכול לעשות אני צריך לשלם כמעט כפול מהמחיר של פחחות במקום אחר ומקבל עבודה שאני לא מרוצה מימנה מה אני יכול לעשות יש לציין שהמוסך נמצא חצי שעה נסיעה מהבית שלי ואין לי זמן להתחיל לנסוע לשמה עשר פעמים ביום

פורסם

אני מאמין שבתוצר הסופי האוטו יראה טוב.

הנזילות והבועות האלה תמיד יורדות אחרי פוליש ווקס שזה מה שעושים אחרי צבע.

כנראה שהם לא הכניסו את הרכב לתנור או משהו.

שב להם על הוריד ואל תוותר.

בקשר לגומיות, שילמת כבר? אם עוד לא שילמת וברגע שהרכב יהיה מוכן אם יש צבע על הגומיות תגיד שככה לא נתת את הרכב

אתה רוצה שהם יורידו את הצבע מהגומיות ומצידך שיחליפו את הגומיות אחרת אתה לא משלם.

פורסם

"לרחם עלייך" הגזמת קצת הייתי אומר..

פנה לנציג מטעם אמון הציבור.

לדעתי אם אמרו לך שהם מפרקים את הגומיות ולא עשו כך זאת הונאה!

פורסם
"לרחם עלייך" הגזמת קצת הייתי אומר..

פנה לנציג מטעם אמון הציבור.

לדעתי אם אמרו לך שהם מפרקים את הגומיות ולא עשו כך זאת הונאה!

נציג מטעם אמון הציבור בדרך כלל לא עוזר..מניסיון אישי..תלך לעורך דין אם המצב לא משתפר הוא כן יעזור..

פורסם

כן אבל עורך דין יעלה לי יותר מהנזק ,זה בעיה, אני רוצה לנסות איכשהו להגיע למצב שהרכב יצא במצב טוב ששווה את המחיר ששלמתי שזה יותר מכפול ובלי קשר לכסף שהרכב יצא במצב טוב ..

יש לכם רעיונות אני צריך מחר בבוקר לנסוע לשמה ולראות מה לעשות במצב שהרכב עכשיו נמצא אני לא מתכון להוציא תרכב ולא בדיוק יודע מה לעשות:\

פורסם

בדוק כמה עולה חוות דעת של שמאי רכב.

זה יהיה ככל הנראה זול יותר מעלות עו"ד (ובכל מקרה עלות הנזק שלך תהייה בגדרה של תביעות קטנות).

תנסה לבוא למוסך כשאתה רגוע ושמור על העצבים, שום טוב לא יצא מצעקות בשלב הזה.

הודע למוסך כי אתה מצפה שכל הפגמים בצבע יתוקנו. אם פוליש לא יעזור, יש לבצע צביעה מחדש.

אם הם יסרבו לבצע תיקונים. קח את הרכב לצבע ותבע אותם על כל ההוצאות הנוספות.

פורסם

באוטו הקודם שלי גם עשו לי טעות בצביעה והיה הבדלי גוונים והאוטו היה נראה כאילו צבוע בשני גוונים . באיומים וצעקות וכמעט ביטלתי את הצ'ק שנתתי לו .

הוא בסוף צבע מחדש כשהוא הביא מישהו רציני. ואני עברתי לבד על הגומיות והורדתי את הצבע . לפעמים פחחים בסרט שהלקוח לא ממש מבין והם עושים מה שבא להם . אל תוותר תיכנס בהם שיחזרו על העבודה .

לגבי התחושה של "הלימון" זה יורד עם פוליש ווקס .

• תוכן חדש...