Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית גיר או...?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(שאלתי גם בפורום אחר)

קניתי לא מזמן לאנטיס מודל 2000 אוט'. הבדיקה היתה בסה"כ תקינה. לא היתה בעית גיר. בעבר "נכוויתי" ממכוניות עם גיר פגום (פעמיים), ולכן הפעם מיד אחרי שהבודק לקח את הרכב לנסיעת מבחן, שאלתי אותו אם האוטו מעביר הילוך בזמן כראוי. הוא אמר שכן. נסעתי גם אני לפני שקניתי ובאמת הכל היה פיקס.

החלטתי לקנות.

היום, חודש וחצי לאחר הקנייה, אני חושב שיש איזושהי בעיה קטנה. לכל בעלי המאזדה למינהם: כאשר אני מגיע לעצירה ממשית (ברמזור וכד'), ושוב מתחיל לנסוע, מוריד את הרגל מהברקס, האוטו כמובן גולש קצת, לוחץ גז, ואז שומע את הגיר קצת מתקשה בלהעביר הילוך, אבל בסוף מעביר (בהילוכים הבאים הוא מעביר כבר חלק לחלוטין. הבעיה עליה אני מדבר היא ההילוך הראשון לאחר העצירה).

יש לציין שלפעמים גם ההילוך הבעייתי עובר בלי בעיה, ולפעמים הוא מתקשה, כאמור.

אני חושש שיש לי בעיית גיר. אולי כדאי לפנות למוסך כבר מעכשיו לפני שהמצב יחמיר?

מקווה שהבנתם אותי.

פורסם

תראה,

אני יש לי רנו קליאו 2001.. שידועות בבעיות שיש להן בגיר.

מה שתיארת זה בדיוק מה שקורה לי. ואני כבר אחרי שיפוץ גיר.

כמובן שהשיפוץ עזר, מכיוון שלפני זה המצב היה הרבה יותר חמור - למשל הנורה הייתה דולקת והגיר היה עושה "דפיקות" בהעברת ההילוכים.

ממה שבזמנו אמרו: "פשוט סע עד שזה ידפק לך לחלוטין ואז תשפץ".. אני לא יודע אם בדיעבד זאת הייתה עצה טובה, אבל לפחות אתה לא לבד בעסק הזה.

אני לא יודע אם עזרתי לך.. בכל אופן שיהיה בהצלחה עם זה.

פורסם
תראה,

אני יש לי רנו קליאו 2001.. שידועות בבעיות שיש להן בגיר.

מה שתיארת זה בדיוק מה שקורה לי. ואני כבר אחרי שיפוץ גיר.

כמובן שהשיפוץ עזר, מכיוון שלפני זה המצב היה הרבה יותר חמור - למשל הנורה הייתה דולקת והגיר היה עושה "דפיקות" בהעברת ההילוכים.

ממה שבזמנו אמרו: "פשוט סע עד שזה ידפק לך לחלוטין ואז תשפץ".. אני לא יודע אם בדיעבד זאת הייתה עצה טובה, אבל לפחות אתה לא לבד בעסק הזה.

אני לא יודע אם עזרתי לך.. בכל אופן שיהיה בהצלחה עם זה.

הבנתי, אחי, אבל אני לא מעוניין לסמוך על מה שאמרו "בזמנו"... זה נראה לי חכמת חלם לנסוע ולנסוע ולנסוע עד שהגיר יילך פייפן. מעדיף לתקן אותו עכשיו אם אכן יש בעיה. כי מהניסיון שלי, כל בעיה שמדחיקים ודוחים ברכב - לא נעלמת אלא חוזרת כבומרנג שמכאיב לכיס הרבה יותר.

ולכן אשמח לעצה פרקטית יותר.

ושוב תודה.

פורסם

דחוף זה לא עלינו במיון.

ועוד, אין להקפיץ שרשור טרם חלפו 24 שעות.

קרא בבקשה את הכללים של הפורום בכלל, ואת כללי הפורום הטכני (קישור נמצא בחתימתי) בפרט.

שם למשל תמצא הוראות שונות ביניהן , איך רושמים כותרת, ואיסור שימוש בנקודות וסימני קריאה מרובים.

נעול.

תוכל לפתוח שרשור חדש ע"פ הכללים.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...