Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאלו 2 רכבים שונים. הבעיה שיש לי מחלוקת בבית.

אישתי אומרת סאנגיונג מוסו, ואני אומר אלפא 156 2.0 רובוטית.

מה אתם אומרים?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מאוד מסקרן הצורך הנשי הזה במכוניות "גבריות" דווקא. והסיבה שהסקרנות מתעוררת היא שאין המדובר במקרה חריג, גם כאן בפורום כבר ראיתי בימים האחרונים התלבטות משפחתית בין מכוניות שונות, כשלרוב הגברת "מושכת" לכיוון המשאיות. באמת ובתמים מענין.

פורסם

זו לא שאלה לפורום רכב.

זה עניין אישי בינך ובין אשתך, אחרי שבררו מה הצרכים שלכם מהרכב, והאם בכלל בחירת הרכב קשורה לצרכים הללו, או שהיא מתוך תחושת בטן בלבד, ובמקרה הזה, תצטרך ייעוץ זוגי ולא טיעוני בעד ונגד אובייקטיביים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אשתך לא רוצה אותך הרבה בבית אז שתרשה לך לקנות אלפא 156, תאמין לי שתחפש הרבה סיבות לצאת לעשות סיבוב על הרכב.

ולמי ששאל לגבי הצורך של נשים ברכב גברי אז התשובה כדלקמן: אם אין גבר בבית לפחות שיהיה אוטו גברי בבית שיקח אותה לסיבוב...

פורסם

מוסו זה לא סתם רכב גברי, מוסו זה רכב עבודה. תנו לאישה חמש דקות נסיעה בתפלץ המגושם והמתנדנד הזה והיא תבין שזה לא בשבילה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני בשוק מהעצות שלכם. מה הקשר למצב משפחתי. אני שואל שאלה מה עדיף?

כנראה לא נשאלה בפורום הנכון. מצטער מבקש לנעול את השרשור.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
אני בשוק מהעצות שלכם. מה הקשר למצב משפחתי. אני שואל שאלה מה עדיף?

כנראה לא נשאלה בפורום הנכון. מצטער מבקש לנעול את השרשור.

אתה צודק, אנא פרסם שאלתך מחדש בפורום "בעיות פסיכולוגיות במשפחה"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אתה צודק, אנא פרסם שאלתך מחדש בפורום "בעיות פסיכולוגיות במשפחה"

ואני בטוח שדפוק כמוך יענה שם. אז אני חוזר ומבקש מההנהלה לנעול את השרשור כדי שלא יגיבו פה עוד כמה נבלות חסרי שכל.

פורסם
ואני בטוח שדפוק כמוך יענה שם. אז אני חוזר ומבקש מההנהלה לנעול את השרשור כדי שלא יגיבו פה עוד כמה נבלות חסרי שכל.

אתה אשכרה פותח ברצינות הודעה שמתלבטת בין 156 למוסו בפורום רכב, ועוד אומר שאני דפוק?

דווקא בגלל שאני מההנהלה, אני לא נועל את השרשור. ותודה על המחמאות!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני יודע שאלו 2 רכבים שונים. הבעיה שיש לי מחלוקת בבית.

מבחינה מקצועית נטו, אין בכלל התלבטות. ואת זה אתה ודאי יודע טוב (יש לך למעלה מ-700 הודעות בפורום, אז ניתן לך קרדיט)

אלא מה - כפי שציינת בעצמך, לא מדובר בהתלבטות מעולם הרכב אלא מעולם הזוגיות ושלום הבית. בזה אף אחד מהפורום לא יכול לסייע לך. תשקול בעצמך מה יותר חשוב לך.

פורסם

על המחלוקת בבית כתבתי בציניות. לאישתי יש רכב שלה והיא לא מתערבת בקניה. היא פשוט אומרת שהיא אוהבת ג'יפים.

המחלוקת האמיתית אצלי! אני בעל מוסך באשדוד. וחובבן רכב איטלקי, בבעלותי יותר מ6 רכבי פיאט בינהם גם אספנות.

(רשום בחתימה).

התקציב שלי עד 35000.

אני מחפש רכב למשפחה,(לא לאישה כתבתי יש לה רכב משלה), אני מאוד אוהב אלפאות. איך נפלה לידי מוסו טובה במחיר שמתאים לי. (לקוח שלי).

כך שאני פונה פה בפורום ומבקש עוד חוות דעת.

ואתם מערבים את מצב המשפחה שלי מבלי להכיר אותי בכלל.

אני חושב שזה לא מנומס ולא יפה.

אז בבקשה לענות רק מי שיכול לתת חוות דעת אמיתי.

תודה מראש ובוקר טוב לכולם.

• תוכן חדש...