Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במערכת מתכבת פעם בכמה זמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

ישלי מערכת באוטו(יונדאי אלנטרה 06)

מגבר היפוניקס

קומפוננט אדיו סיסטם

6X9 אינפינטי קאפה

רדיו דיסק פיוניר

וסאב של הרץ

למגבר מחובר הקומפוננט והסאב לרדיו דיסק מחובר ה6X9

עכשיו ברדיו דיסק יש אפשרות להגביר עד 62 עכשיו אם אני שומע נגיד 15-20 דקות בווליום 50.(ואני יכול יותר כי שומעים עדין נקי אבל בדרך כלל 50 מספיק לי ואני שומע בדרך כלל 30-50)

המגבר מתכבה ואיתו קומפוננט והסאב לכמה דקות ואז חוזרת

רציתי לדעת מימה זה קורה כל הזמן???

זה אמור לקרות זה בסדר??או שאני צריך לפנות למתקין שלי???.

תמונות של המערכת:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754180

2011-06-16 11.39.08.jpg

2011-06-17 14.11.22.jpg

2011-06-17 14.11.31.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אמור לקרות (לא שאני מצדיק את זה אבל מבחינה ריאלית מעשית כמו שאני מכיר ומכיר טוב את הנפשות הפועלות בענף הזה)במידה והתווכחת עם המתקין וחסכת בכסף של ציוד ההתקנה

במידה ולא ובמידה וסמכת על המתקין אז זו בהחלט אחריות שלו לסדר זאת

אם הוא חסך והשתמש בכבלים ובמחברי זבל שלא מסוגלים להתמודד עם מגבר פשוט של היי פוניקס אז זה באחריותו לדאוג לכך

בהכירי את הרכב ואת המותג יונדאי אז אני לא חושב שיש לך בעיה עקרונית עם הרכיבים המקוריים של הרכב

הם בהחלט יכולים לספק את האקסטרא צריכה של המגבר

בכל אופן לפני שאתה רץ למתקין מומלץ להיכנס לחשמלייה שכונתית ולבקש בדיקת טעינה ובדיקת תקינות של המצבר

זה לא אמור לעלות לך כסף (אנחנו בכל אופן לא מחייבים על זה) רק כדי להרגיע את הראש

בהצלחה

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אמור לקרות (לא שאני מצדיק את זה אבל מבחינה ריאלית מעשית כמו שאני מכיר ומכיר טוב את הנפשות הפועלות בענף הזה)במידה והתווכחת עם המתקין וחסכת בכסף של ציוד ההתקנה

במידה ולא ובמידה וסמכת על המתקין אז זו בהחלט אחריות שלו לסדר זאת

אם הוא חסך והשתמש בכבלים ובמחברי זבל שלא מסוגלים להתמודד עם מגבר פשוט של היי פוניקס אז זה באחריותו לדאוג לכך

בהכירי את הרכב ואת המותג יונדאי אז אני לא חושב שיש לך בעיה עקרונית עם הרכיבים המקוריים של הרכב

הם בהחלט יכולים לספק את האקסטרא צריכה של המגבר

בכל אופן לפני שאתה רץ למתקין מומלץ להיכנס לחשמלייה שכונתית ולבקש בדיקת טעינה ובדיקת תקינות של המצבר

זה לא אמור לעלות לך כסף (אנחנו בכל אופן לא מחייבים על זה) רק כדי להרגיע את הראש

בהצלחה

דרור

דווקא לא חסכתי או יותר נכון ביקשתי לחסוך הוא אמר לי ככה וככה עולה העבודה אמרתי

לו אוקי ודווקא הכבלים ניראים טוב אם אתה רוצה אני יכול לצלם לך אותם שהם מחוברים למגבר וכאלה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין צורך לצלם

ברמת העזרה המינימלית שאפשר להגיש מבלי לבדוק את הרכב הלכה למעשה נותרו הסיבות האלו למצב הקיים אצלך

או שהכבלים באמת לא מספקים

או שאחד הרמקולים או הסאב מקוצרים

או שיש מגע בין אחד הרכיבים לגוף הרכב שיוצר קצר זמני

או שהמגבר פשוט לא עומד בעומס וזה יכול להיות מזה שהוא צריך להפעיל סאב שאניני מכיר את רמת ההתנגדות שלו ואם הוא מתחת ל 4 אוהם יש מצב שהמגבר לא מתמודד עם זה

בכל אופן בכל אחת מהאפשרויות הללו צריך להתמודד המתקין שהתקין לך את המערכת

זאת בהנחה שבדקת את רמת הטעינה ואת תקינות המצבר

המלצתי אליך לגשת למתקין שהוא יחפש את הפיתרון כי זה די באחריותו

אני מדגיש באחריותו כי הבנתי שנתת לו להחליט על רמת ההתקנה ורמת ציוד ההתקנה

בהצלחה

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על המתקין לאתר את הסיבה לתופעה. (לתקלה).

מה שנראה לך טוב כדיעה חיצונית, אבל לא כדיעה מקצועית, בשביל זה כאמור, יש את המתקין ששילמת לו.

אני מקווה שהמתקין הינו מקצועי (או לפחות עסק- חנות ההתקנות) בכדי שיוכלו ליתן לך תשובה מקצועית ואף פתרון ראוי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...