Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ראשון - עד 18-19K

sarih92
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

מעוניין לקנות רכב ראשון.

הצריכה שלי פחות או יותר 900 ק"מ בינעירוני ו-300 ק"מ עירוני בחודש.

הדבר הכי הכי הכי הכי חשוב שיהיה לי ברכב - רווח, ז"א רכב גדול, לא חייב להיות "סלון" אבל מרווח במידה שגם אם אני יושב עד הסוף אחורה אני לא יושב על כל הרכב (בקצר, אני פוסל מראש את כל הדברים שמזכירים פולו, יונדאי i20/30, גטס, אבאו, סמארט וכו' וכו'. הדברים שאני מחפש פחות או יותר זה הרווח של האמריקאיות - ביואיק לה סייבר, אימפלה של שברולט, פורד טאורוס וכד'.

לפי מה שראיתי ביד2, התקציב שלי יכול להכניס לי אחת מהבאות:

שברולט אימפלה - LT אוט' 3.4 (2000)

פורד מונדאו - GHIA אוט' 2.0 (2002)

וולבו S 40 - SE אוט' 2.0 (2000)

וולבו אס 70 (2000)

ראיתי גם A4 ו R75 אבל לא יודע כמה זה רלוונטי.

הרכבים שרשמתי אגב הם 2000-2002 מכיוון שאני מתכנן להתקין מערכת מדיה ומספר שיפורים שרובם קיימים רק בדגמי 99 ומעלה...

אני ממש ממש לא מבין בעניין, זה רכב ראשון, אני כן מתכנן מישהו מבין שיבוא איתי בשביל לבדוק אבל בשביל לבחור מה אני אשמח לקבל המלצות על השלושה שלמעלה - אמינות, צריכת דלק, עלות אחזקה (טיפול בתקלות מוסכים וכו') ובכלל רושם כללי.

תודה רבה! :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...