Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בן 15 וחצי ורוצה להוציא רישיון לתומקאר או RZR עוד מעט, רציתי לדעת מאיזה גיל אני יכול להוציא רישיון לתומקאר או ל RZR ואיזה רישיון צריך בשביל הכלי הזה.

אני לא מהנערים שרוצים בשביל הדאווין, אני צריך ליסוע בין 20 ל 30 ק"מ פעם בשבוע או שבועיים ואני לא יכול כל פעם לבקש מאבא שלי להסיע אותי וגם להישאר איתי.

זאת הסיבה שחשבתי לקנות תומקאר או RZR ואפילו ליסוע בשטח ורק כשאני אצטרך אני אשתלב בכביש וירד לשטח בהזדמנות שתיהיה לי.

רועי

פורסם

לטומקאר/RZR אסור לעלות על כביש אלא אם מדובר בדרך חקלאית. ברגע ששוטר רואה אותך, תתכונן לעיכוב רשיון לרכב.

בשביל טומקאר צריך רשיון טרקטור, אפשרי לעשות מגיל 16. רק אל תשכח שחוץ מהכלי עצמו שעולה כמה עשרות אלפי שקלים ומהרשיון, יש גם ביטוח שרחוק מלהיות זול.

20-30 ק"מ פעם בשבוע/שבועיים? למה לא אופניים חשמליות? לא דורש רשיון/ביטוח, תחזוקה מאוד זולה, עושה 20-30 קמ"ש בכיף ויש דגמים שגם יותר, הטווח שלהן הוא כ 40-50 ק"מ ככה שאתה נשאר עם די והותר ספיירים לסוללה.

או שאתה יכול לעשות רשיון לאופנוע.

פורסם

אתה מודע לזה שביטוח לטומקאר עולה בדיוק כמו, ואפילו יותר, מביטוח לקטנוע/אופנוע, כן?

אם מדובר רק על חציה של כביש בודד או נסיעה של כמה מאות מטרים עד לשטח, סביר להניח שלא יעשו לך בעיות.

-במידה ויש לך ביטוח.

פורסם

5000 ש"ח לשנה ביטוח חובה בלבד לנהג בודד, בלי להחשיב עוד נהגים או צד ג'.

במידה וגם אבא שלך רוצה לעלות על הכלי הזה, מדובר בעלות של כ 6000 ש"ח לשנה בלי צד ג', וכמו שזה שמעלי הוכיח פחות או יותר, רק העלות של הביטוח כבר תממן לך מוניות לכל השנה.

זה עוד לפני שדיברנו על דלק, תחזוקה וטסט (כן, יש טסט)

פורסם

אוקי, ניראה לי שאני ארד מהקטע של הטומקאר.

אבל אני עדיין רוצה כלי שישמש לי בשטח אבל אני לא רוצה טרקטורן.

יש לכם הצעות למשהוא בישבילי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...