Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי לאון FR/TFSI 07-08?

דרך אגב, הלאון הכחולה של בני למכירה, רכב מושקע מאוד, מתאימה בדיוק לדרישות שלך.

לדעתי הלאון הכי משתלמת במסגרת התקציב שיש לך.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם הליאון השחורה מט של POKO למכירה אבל נראה לי שליאור כבר שבע מליאונים :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני יודע שהלאון של פוקו למכירה אבל זה בטוח לא בתקציב של ידידנו..

מה שכן, הרכב שלו הכי מתאים להגדרה "מכונת מלחמה"8)

פורסם

עם כל הכבוד לפוקו, ויש כבוד - זה ממש לא הכיוון שלי. הפעם ...

איך אמר פעם מישהו יקר בפורום: לפני שעולים ל 900 כ"ס, צריך לדעת לשלוט על 90 כ"ס, או משהו בסגנון...

לא התחברתי לשיפורי המנוע האגרסיבים, לא לצבע השחור מת (ט) שנצבע על רכב חדש (עם כל הכבוד לאיכות, מעדיף מקורי, בכל גוון ובלבד שיהיה אדום :) ) ולא לכמויות הפירוקים וההרכבות שהכלי הספציפי הזה עבר ...

מכיוון שהייתי בקונצרן VAG יותר מ-5 שנים, ועשיתי לא מעט שינויים ברכב, אהבתי והתחברתי למותג, אבל בשביל הגיוון והעניין, הפעם אני דווקא מעדיף את האופוזיציה האיטלקית או הצרפתית: מיטו שנת 2008-2009 עם שיפורי מתלים (באם אפשר ובאם קיים, מברר בפורומים בחו"ל), קליאו MKIII בלבד, ואולי כלים נדירים יותר (147 GTA, מגאן 225, ואולי אפילו C2 למרות כל מה שנאמר) מה כבר ביקשתי ? כלי קטן-בינוני 900-1100 ק"ג, חזק מספיק 150-200 כ"ס, חסכוני (TSI, Multi-Air) מתקשר, או כזה שאפשר "ללמד" אותו.

אפילו התחלתי לחשוב ברצינות על שדרוג מאסיבי ל C1 הנוכחית שלי, יש קיט סופרצ'רג'ר שמעלה מ 68 ל 125 כ"ס, ומקצץ את ה 14 שניות לאיזור ה 8, ובתוספת עם קוילאובר טוב (יש מבחר ענק) ו 195-45-15 (מידה חוקית בחו"ל) או בקיצור, למה סיטרואן לא מייצרת כלים כאלו ?

Citroen_C1_GT_Front.jpg

דניאל, ד"א, מה זה "הלאון הכחולה" ?

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

יש קליאו 197 יד 1 שנת 2008 כסופה למכירה כבר לא מעט זמן.

מחירון בסביבות ה-105K.

הוא דורש 95K,לפני שלושה שבועות כשחיפשתי רכב לחבר כבר הצלחתי להוריד אותו ל-90K!!

(בסוף החמור החליט ללכת על איביזה FR מאוסה-בעיקר בגלל שהתלהב מהתאוצות אחרי שנהג על האקסית שלי).

המוכר(לא ילד) נשמע רציני(אחד ששמר על הרכב ולא חיפף) חוצמזה הרכב מתקרב ל-60,000 ק"מ ככה שצריך לבדוק אם יש לעשות טיימינג וכמה עולה כל התענוג הזה.

מעניין כמה קליאו 197 נמכרו:roll:

turboy

פורסם

תודה, הגיע הזמן להתמקד.

הנה שלוש האופציות היחידות לרכב העונה להגדרה שלמעלה, ע"פ הסדר שנראה לי:

1. רנו קליאו ספורט 2.0 (MK3 בלבד)

2. אלפא מיטו 135-155 כ"ס (2008-2009)

3. פיגו 207 GTI (לא לגחך)

4. לשדרג את האופנוע :)

מה אומרים המומחים לגבי הבחירה והסדר ? ? ?

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם
תודה, הגיע הזמן להתמקד.

הנה שלוש האופציות היחידות לרכב העונה להגדרה שלמעלה, ע"פ הסדר שנראה לי:

1. רנו קליאו ספורט 2.0 (MK3 בלבד)

2. אלפא מיטו 135-155 כ"ס (2008-2009)

3. פיגו 207 GTI (לא לגחך)

4. לשדרג את האופנוע :)

מה אומרים המומחים לגבי הבחירה והסדר ? ? ?

ליאור

אני אתעלם מהאופנוע כי זה לא קשור ואתייחס רק לשלוש הראשונות.

מבחינת נהיגת אקשן נטו הסדר צריך להיות כזה:

1. קליאו ספורט

...

...

...

..

..

..

..

.

.

.

23. פיג'ו 207 GTI

...

...

...

...

...

...

..

.

..

...

..

.

.

.

.748. אלפא מיטו

אולי הקצנתי קצת, אבל רציתי להעביר נקודה :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

2010-ducati-streetfighter-14.jpg

נפתרה הבעיה ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

רוני - מזל שיש לך פרופורציות בחיים :) , אבל למה דירגת את הפיג'ו לפני המיטו ???

עופר - ענק, אבל אם היו עושים סטריטפייטר עם המנוע הקטן של ה 848 ולא ה 1098 הברוטאלי והיקר - הייתי הולך על זה (יש שמועות)

אם כבר דו גלגלי, הייתי הולך על שדרוג של המונסטר שלי, לאח הגדול והחדש, ה- 1100 EVO (מפוצץ בבקרות מצילות חיים)

040911_ducati_monster_evo_1100_t.jpg

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם
רוני - מזל שיש לך פרופורציות בחיים :) , אבל למה דירגת את הפיג'ו לפני המיטו ???

תראה, האמת היא שלפני שנתיים השתתפתי במבחן שהשווה בדיוק בין שלושתן. הקליאו כמובן ניצחה בקלות, אבל בין המיטו ל-207 העניינים היו צמודים יותר. באותו הזמן העדפתי את המיטו, בעיקר בגלל שה-207 מאוד איכזבה אותי ביחס לציפיות שהיו מהזיכרון של ה-206. כיום, לאחר עוד כמה מפגשים עם המיטו, כבר ברור לי שהיא פשוט מעצבנת יותר. אז זה היה ההגה שהציק מאוד למרבית הבוחנים. כיום אני מוסיף אליו את ההתנהגות על המגבלות, שהיא לא מהוקצעת ודי מתפזרת. זה לא שהמיטו רעה, זה פשוט שהיא לא באמת טובה... ה-207, לעומת זאת, מתנהגת מאוד משעמם - אחיזה מעולה, מתלים מצוינים, היגוי משרה ביטחון, אבל אפס משחקיות - היא פשוט נוסעת לאן שמכוונים אותה וזהו. יש אנשים שאוהבים את זה, אבל אני כבר התעייפתי ממכוניות כאלה, שלא באמת מאתגרות אותי. אז למה אני מעדיף אותה על פני המיטו? כי המיטו אמנם מאתגרת, רק לא בצורה הנכונה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...