Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי על המיטו 155BHP ועל עוד כלי מהרשימה, צפו להפתעות :idea: (הרשמים המלאים אחרי שאשלים עוד נסיעה אחת)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מהמר שתבחר בסוף ב 207 . על פי הרכב הקודם שלך , אתה אוהב כלים מהירים אוחזים ובעלי פוטנציאל שיפורים .

את הלאון הקודמת שלך אהבת מאוד , למרות שחלק מהמגיבים כאן (בעיקר אוהדי הקליאו) טענו שהיא לא מהנה או מרגשת.

בהצלחה בכל מקרה .

מצורף קישור שאתה בטח מכיר.

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/1457600

מיכאל

פורסם

ליאור מה עם מיני קופר s ? הן אומנם יקרות אבל בהחלט מתנהגות ואולי ניתן למצוא אחת ישנה יחסית שנכנסת בתקציב שלך...

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אהלן מיכאל, מה שלומך ? נהנה מהרכב ה"לא מרגש" שלי ? ..... אהממ... שלך ?

לא, לא התחברתי ל 207, למרות המנוע והיכולת הכללית, מה גם שיש מעט מאד כלים כאלו כיד שניה.

SPEEDDECRET - מיני קופר S - רק אם זה רכב שלט :) , לא מדבר אליי כרכב יומיומי ...

טוב, באם זה יהיה כלי עם 4 גלגלים (הדוקאטי החדש עדיין אופציה) אלו הפיינאליסטיות:

יש המון בעד ונגד לכל אחת, לא בהכרח בסדר החשיבות הנכון עבורי:

• עיצוב חיצוני - אלפא בענק
  • עיצוב פנימי - אלפא בענק
  • אפשרויות שדרוג - כנראה אלפא
  • שימושיות מנוע - אלפא
  • תנוחת נהיגה - אלפא
  • חיסכון בדלק - אלפא בכ 20% (זוכרים ? זה היה שיקול אצלי)
  • מחיר: אלפא 2009 קליאו 2008 - תיקו
  • שמירת ערך - מעניין לי תתחת
  • התנהגות - קליאו כנראה בענק !
  • חוליגניות - קליאו !
  • לסיכום: "מכונת מלחמה" - קליאו
  • הגה - שתיהן לא משהו ...
  • כרגע הלב אומר אלפא, המוח דורש קליאו והרציונאל אומר דוקאטי (חוסך לי שעה ביום בפקקים)

541098-5.jpg

"מוות לשיעמום"

פורסם

נטיית הלב הכי חשובה בסוף...

אני אשמח אם תבחר באלפא, באמת מעניין מה אפשר להוציא מהפלטפורמה הזו אולי עם ECU+פליטה+מתלים כשעושים את זה ברצינות.

פורסם
חשבת על GTI MK5 + קוילאוברים + אנטירולים + צמיגים דביקים + ECU, מערכת פליטה וכו'?
חשבתי, היא לא קלה, לא חסכונית, לא נכנסת בתקציב, ואחרי 5 שנים בVAG ברכב שקיבל את כל מה שכתבת (מכרתי כזו) בא לי צעצוע אחר ...

אייל - אכן המיטו היא רכב סמי ספורטיבי (בניגוד לקליאו) אבל יש לה "שאר רוח" שאין לרנו, אעדכן בקרוב 8)

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

שאר הרוח יתפוגג ברגע שתגלה שיש דברים שהיא פשוט לא יודעת לעשות. אבל לומר את האמת, מעניין יהיה לראות כמה היא תשתפר עם הטיפול הקבוע שלך. אני בעד. רק תביא סיבוב אחורי זה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חשבתי, היא לא קלה, לא חסכונית, לא נכנסת בתקציב, ואחרי 5 שנים בVAG ברכב שקיבל את כל מה שכתבת (מכרתי כזו) בא לי צעצוע אחר ...

אייל - אכן המיטו היא רכב סמי ספורטיבי (בניגוד לקליאו) אבל יש לה "שאר רוח" שאין לרנו, אעדכן בקרוב 8)

ליאור

זה רכב כמה ליגות מעל הMK4 עליה היתה מבוססת הלאון שלך, אין מה להשוות בכלל.

אבל אתה צודק, כנראה רק 2006 ידנית 3 דל' אולי תכנס בתקציב שלך ומי כמוני יודע כמה קשה למצוא אחת כזו.

בהצלחה עם המיטו, יהיה מעניין לראות מה תוציא ממנה. אני אבדוק לך אם מישהי בשכונה מוכרת :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חברים, תודה רבה לכולם על הייעוץ והעזרה.

התקבלה החלטה, מגניבה, פרטים בהמשך 8)

ליאור

"מוות לשיעמום"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון..

סוף סוף מצאתי כלי שעונה לכל הדרישות הראשוניות שלי, הכלי הוזמן בחודש שעבר ונחת בארץ ואצלי רק אתמול ... הצלחתי להשיג כלי שהוא גם "מכונת מלחמה" עם מתלים מטורפים (מרזוקי\זקס) מערכת בלימה אדירה של ברמבו, 0-100 בפחות מ 4 שניות, המון אלקטרוניקה ממסלול המירוצים (ABS, DTC), צריכת דלק טובה (זוכרים שרציתי כלי קל וחסכוני ?) ואפילו הכלי נכנס בתקציב שהוגדר (טוב, בקושי), ואפילו התוצרת נשארה איטליה ... אהה,כן, התפשרתי מעט על המשפחתיות ...

תודה לכל מי שעזר.

אני מקווה שהבחירה לא תאכזב.

מי שרוצה סיבוב ... יקבל באם ינחש מהו הכלי 8)

ליאור

מונסטר 555.jpg

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...