Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני חדש בפורם.

עוד חודש יש לי שנה רישיון, אני מעוניין לקנות רכב ראשון שלי.

התקציב שלי הוא עד 8000 ש"ח.

הרכב שיהיה רק גיר ידני.

שיהיה אמין עד כמה שאפשר.

הרכב יהיה אצלי בתקופה של 10 חודשים עד הגיוס,הוא ישמש אותי כדי להגיע לעבודה ולבילויים

לגבי נפח מנוע ותצרוכת דלק לא ממש מעניין אותי כי אני לא נוסע הרבה, בכל התקופה הזו אולי 5000 ק"מ.

ואם אפשר הסבר איך אני אמור לבדוק את הרכב לפני קניה

תודה מראש

רון

פורסם

בכזה תקציב יש פונטו,שרייד,פיאסטה,אין ממש דגם שרק אותו תחפש,אלא מה שיותר שמור,ותקין.

אין טעם לקחת אותו לבדיקה,ברכב ישן בכזה תקציב יהיו הרבה מאוד תקלות בבדיקה.

קח אותו למוסך שיבדקו אותו וזהו.מה גם שאתה הולך להחזיק אותו לתקופה קצרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב יפני פשוט ואמין.

הוא אמור להזדקן טוב,אבל בכול זאת קח בחשבון פה ושם ביקורים במוסך,הרכב לא חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היתה לי פיאסטה מודל 83 (אני מדבר על 1995), 957 סמ"ק ונסעתי איתה כל שבוע מת"א לב"ש

היתה מעולה ! שים דלק וסע.

חבל לך להשקיע בבדיקה ומוסך, לא שווה את הכסף

בגדול, היפניות מצויינות למודלים האלה.

תוודא שחיצונית הרכב תקין, ותבדוק לבד:

1. תפעיל מזגן, תראה ש-5 דקות הוא עובד בלי בעיה.

2. תדליק אורות (רגיל, גבוה, מהבהבים, וינקר) ותראה שאין בעיה (אין קצרים)

3. תשלב להילוך שני שים גז ותתחיל לנסוע - אם נסע - הגיר טוב. אם כבה - לא ממליץ

4. תראה שלא נוזל שמן ואין עשן באגזוז - תרים מכסה מנוע

5. תציץ מתחת לרכב, תראה שהאגזוז לא חלוד או פגיעות מיוחדות

6. סע 5 דקות - נהנית - תתחדש !

אם מנוע וחשמל תקינים - זה הכי חשוב

השאר זה קוסמטיקה

פורסם

כמו שמעליי אמרו, לך על הפיאסטה אם אתה מחפש ידני, גם אני לפניי גיוס וחיפשתי תחילה בתקציב הזה[8000 ש"ח] אבל אוטומט וממש נמשכתי ליונדאי אקסנט, אבל בגלל שאתה מחפש ידני זה תלוי מאוד בשביל מה אתה צריך את הרכב, לצאת עם חברים לבלות ולהוציא עניים?[אם כן זו המיצובישי קולט92-94 שתספק אותך מאוד, אני בעל מיצובישי קולט97'] אבל אם אתה מחפש רכב להגיע מנק' A לB בלי יותר מידי בעיות וחסכוני לך על הפיאסטה, לחבר יש והוא מאוד מרוצה.

בהצלחה , אשמח לדעת על מה הלכת בסוף.

• תוכן חדש...