Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פיאט פנדה חדשה (צבע שחור). אני מתלבט אם להתקין ג'נטים מגנזיום ולהחליף גלגלים לחתך נמוך יותר.

כפי שרואים בתמונות מטה, ההבדל האסתטי בין הג'נטים המקוריים שמקבלים עם הרכב, לג'נטים מגנזיום 15", הוא ממש גדול.

העניין הוא שלפי Autodata (גירסה 2009) אני רואה שלפיאט פנדה מנוע 1.2 אפשר לשים ג'נטים עד 14", אבל הג'נטים של ה 15" עושים הבדל הרבה יותר משמעותי... אני לא יודע אם שווה להתאמץ עבור הג'נטים 14".

מה דעתכם ?

כך מקבלים את הרכב:

phpHZj3gY.jpg

ג'נטים מגנזיום 14 אינטש:

php0FziSO.jpg

ג'נטים מגנזיום 15 אינטש:

phpRPiJy9.jpg

פורסם

שמע, על טעם ועל ריח...

הג'אנטים 14" שהראת לדעתי יותר יפים.

ובלי קשר להחליף מידה כרוך בלהחליף צמיגים שזה לפחות עוד אלפייה (בד"כ יותר לצמיגים סבירים).

פורסם
שמע, על טעם ועל ריח...

הג'אנטים 14" שהראת לדעתי יותר יפים.

ובלי קשר להחליף מידה כרוך בלהחליף צמיגים שזה לפחות עוד אלפייה (בד"כ יותר לצמיגים סבירים).

אבל לגלגלים שאני מסיר (צמיג + ג'אנט מקורי) אין ערך ?, מי שאני אעשה אצלו לא יסכים לעשות איזה טרייד ?

פורסם

ג'אנט ברזל מקורי - אין לו הרבה ערך.

לצמיגים דווקא יש אבל לא המון -> כלומר הוא יזכה אותך ככל הנראה אבל אל תחשוב שתקבל כאן מחיר בשמיים (לדעתי).

יש כאן איזה הזוי אחד שמוכר 4 גלגלי ברזל + 4 טאסות לבורה ב-2000 ש"ח כי חדש עולה בחברה 3000.

לדעתי גם 500 הוא לא יקבל...

בקיצור - ממליץ לך לדבוק במידה המקורית 14" מה גם שהג'אנט ששמת בתמונה ב-14" הרבה יותר יפה.

פורסם
ג'אנט ברזל מקורי - אין לו הרבה ערך.

לצמיגים דווקא יש אבל לא המון -> כלומר הוא יזכה אותך ככל הנראה אבל אל תחשוב שתקבל כאן מחיר בשמיים (לדעתי).

יש כאן איזה הזוי אחד שמוכר 4 גלגלי ברזל + 4 טאסות לבורה ב-2000 ש"ח כי חדש עולה בחברה 3000.

לדעתי גם 500 הוא לא יקבל...

בקיצור - ממליץ לך לדבוק במידה המקורית 14" מה גם שהג'אנט ששמת בתמונה ב-14" הרבה יותר יפה.

תודה על ההמלצות !

כן הג'נט של ה 14" יפה, אבל זה מקורי של פיאט, מחיר בטח בשמים...

פורסם

אל תשתגע ידידי.

קנה לך רביעיית חישוקים קלים 14" מעוצבים בכל פנצ'ריה.

זה יעשה פלאים למראה, ובעיקר להרגשה שלך.

להחליף מידה ל 15" מחייבת החלפת צמיגים, לדעתי הוצאה גדולה ומאוד מאוד מיותרת.

בעיקר בהתחשב בעובדה שההבדל במראה ברוב המקרים יהיה זניח, יכביד על הרכב, לא יתרום לנוחות הנסיעה, ועל שיפור בהתנהגות במצבי קיצון אין צורך לדבר, כי זו לא מטרת הרכב.

תתחדש ותהנה.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

לטעמי אין בכלל מה להשוות.

ה15'' הרבה יותר יפים ומשווים לרכב מראה הרבה יותר ספורטיבי(מראה בלבד להזכירך...)

אני הייתי הולך על זה.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מראה ספורטיבי לפנדה? גם ג'נט 17 לא יעזור.

לדעתי ה14 מתאים לרכב יותר, והוא בטוח יהיה נוח יותר מה15 בגלל חתך טיפה גבוה יותר.

תבדוק בחברה אם הם מאשרים 15 אבל לדעתי זה מיותר.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
תודה על ההמלצות !

כן הג'נט של ה 14" יפה, אבל זה מקורי של פיאט, מחיר בטח בשמים...

תתפלא.

תבדוק אצל היבואן כמה עולה להוסיף אותו.

ג'אנט 14" בפנצ'רייה בחוץ יעלה לך לפחות 1200 למשהו סיני פשוט ונחות מהמקורי.

אם מבקשים אפילו 2000-2500 על המקורי - לא הייתי חושב פעמיים.

פורסם

גם ה14 מצריכים החלפת צמיגים כי הפנדה באה עם 13 בחתך גבוהה. (אלא אם כן שינו את זה בפנדות האחרונות)

אני החלפתי ל14 עם ג'אנטים מעוצבים (לא של פיאט) וצמיגים פאלקן שהיו הכי זולים מהאיכותיים, אל תקנה סיניים וחברות בת למינהם, חבל על ההתנהגות, הנוחות והשקט שיהרסו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אל תשתגע ידידי.

קנה לך רביעיית חישוקים קלים 14" מעוצבים בכל פנצ'ריה.

זה יעשה פלאים למראה, ובעיקר להרגשה שלך.

להחליף מידה ל 15" מחייבת החלפת צמיגים, לדעתי הוצאה גדולה ומאוד מאוד מיותרת.

בעיקר בהתחשב בעובדה שההבדל במראה ברוב המקרים יהיה זניח, יכביד על הרכב, לא יתרום לנוחות הנסיעה, ועל שיפור בהתנהגות במצבי קיצון אין צורך לדבר, כי זו לא מטרת הרכב.

תתחדש ותהנה.

אבי.

יש רק בעיה אחת, הצמיגים המקוריים שקיבלתי עם הרכב הם R13, אז לפי מה שאני מבין, גם אם אני רוצה חישוקים 14" זה אומר שאני צריך להחליף צמיגים...

החשש שלי עם חישוקים 15" (גם אם נניח והם יאושרו) זה שהם ישנו לי את התנהגות הרכב יותר מדי לרעה (נסיעה נוקשה יותר, צריכת דלק, ועוד).

פורסם
גם ה14 מצריכים החלפת צמיגים כי הפנדה באה עם 13 בחתך גבוהה. (אלא אם כן שינו את זה בפנדות האחרונות)

אני החלפתי ל14 עם ג'אנטים מעוצבים (לא של פיאט) וצמיגים פאלקן שהיו הכי זולים מהאיכותיים, אל תקנה סיניים וחברות בת למינהם, חבל על ההתנהגות, הנוחות והשקט שיהרסו.

אם מותר לשאול, כמה עלו לך הג'אנטים המעוצבים והצמיגים ?

יש מצב לראות איזו תמונה של איך הגלגלים שלך נראים עכשיו ?

תודה!

פורסם

הג'אנטים עלו 1159 באוטודיפו

והצמיגים 920 בצמיגי חנניה ביפו.

במקרה שלי הצמיגים היו המקוריים של האוטו (והוא שנת 2006) ככה שהייתי מחליף את ה13 האלה בכל מקרה.

והנה סיפור קטן למה לא לקנות מאוטודיפו והמלצה על איפה כן לקנות:

רציתי לקנות באוטודיפו את הצמיגים והג'אנטים כי היו הנחות ונראה מקום ממוזג ונוח.

בחרתי ג'אנטים מהקטלוג וצמיגים כי הם הבטיחו חברה טובה (כבר שכחתי איזה) במחיר טוב.

יום אחרי שהג'אנטים הגיעו כשבאו להרכיב צמיגים על הרכב הוא הביא "חברת בת שלה" ו"זה אותו הדבר", רמאי ושקרן.

אז לקחתי את הג'אנטים בבגאז', ואת הצמיגים (פלקן) קניתי בצמיגי חנניה ב920 שקל.

בנוסף לזה צמיגי חננייה היו צריכים לעבוד קשה למצוא לי ספייסרים מתאימים כי אוטודיפו הביאו כאלה שבכלל לא התאימו לג'אנטים. (לכל ג'אנט יש ספייסרים מפלסטיק שמתאימים לו)

אז אחרי שבאוטודיפו פרקו והרכיבו לי את הגלגלים סתם ושחיכיתי להזמנה שלהם יום והם בכלל הביאו דגם אחר של ג'אנט (שבמקרה אהבתי :roll:) ראיתי שבצמיגי חנניה יש גם ג'אנטים והמבחר בתצוגה הרבה יותר רחב ולא הייתי צריך לחכות ולשבת שעתיים שימצאו לי ספייסרים. האוטודיפו האלה עיקבו אותי מאוד במקום שזה יהיה פעולה מהירה.

בפנצ'ריה הזאת אפילו צבעו לי את התופים והקליפרים בשחור בלי שביקשתי כדי שלא יראו את החלודה, השירות שמה היה מעולה.

בקיצור אם אתה באיזור קנה רק שמה..

יש תמונות מהטלפון, אבל במציאות זה נראה פי מליון יותר טוב, פשוט פנדה זה האוטו הכי לא פוטוגני שיוצר אי פעם ואני לא צלם טוב:

IMG_20110512_184050.jpg

IMG_20110512_184120.jpg

IMG_20110515_073750.jpg

IMG_20110518_191624.jpg

IMG_20110518_191636.jpg

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לקחת רכב חמוד והרסת אותו עם מגנזיום ערסים.

לטעמי רק מגנזיום מקורי משדרג את המראה של הרכב. כל השאר גועל נפש. עדיף כבר להישאר עם טאסות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...