Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם לא התקנת ציוד אודיו מורכב, וכביכול ״רק״ דיבורית BT וחיישני רוורס, אבל כיף לראות בארץ סוג כזה של התקנות.

למי שלא מעניין אותו רק המחיר ורוצה התקנה איכותית עם תשומת לב רק לרכב שלו, ופתרונות יצירתיים ויפים, לא חושב שיש כתובת אחרת.

הבחור מתייחס ברצינות ובאריכות לדברים הכי קטנים, לוקח את הזמן, עד שהכל יהיה מושלם.

הותקנה דיבורית bury 9056 שעובדת מעולה ועושה רושם מאוד מאוד איכותית והותקנו חיישני רוורס טובים, כמובן עם צביעה מושלמת לפי קוד הרכב.

כיף לראות את הבן אדם עובד ואין ספק שאיכות העבודה שווה את המחיר.

פורסם

תענוג וכיף לשמוע.

למה שלא תעלה תמונות?

ואם זה יכול להיות בגלל שמדובר בהתקנה רגילה לכל דבר ודבר אז זה ממש לא צריך להיות פלא.

יוסי אמנם עושה הרבה מאוד פרוייקטים מיוחדים, זה נכון - הוא אלוף בזה.

אבל הוא גם עושה התקנות רגילות ובסיסיות לכל דורש ומן הסתם לעבודות פשוטות יותאם גם המחיר הנכון.

איזה כיף זה לדעת שעשו לך עבודה טובה ברכב, נכון?

איזה כיף זה לדעת שאם משהו יקרה זה לא יגמר במריבות וצעקות, אה? (בדיוק להפך, זה יגמר בשביעות רצון מלאה וכוס קפה ומה שלומך...)

איזה כיף זה לדעת שרוב הסיכויים - שהדבר היחידי שישאר שלם ברכב אחרי הפצצה, זה כנראה הרכיבים שהוא התקין :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תענוג וכיף לשמוע.

למה שלא תעלה תמונות?

ואם זה יכול להיות בגלל שמדובר בהתקנה רגילה לכל דבר ודבר אז זה ממש לא צריך להיות פלא.

יוסי אמנם עושה הרבה מאוד פרוייקטים מיוחדים, זה נכון - הוא אלוף בזה.

אבל הוא גם עושה התקנות רגילות ובסיסיות לכל דורש ומן הסתם לעבודות פשוטות יותאם גם המחיר הנכון.

איזה כיף זה לדעת שעשו לך עבודה טובה ברכב, נכון?

איזה כיף זה לדעת שאם משהו יקרה זה לא יגמר במריבות וצעקות, אה? (בדיוק להפך, זה יגמר בשביעות רצון מלאה וכוס קפה ומה שלומך...)

איזה כיף זה לדעת שרוב הסיכויים - שהדבר היחידי שישאר שלם ברכב אחרי הפצצה, זה כנראה הרכיבים שהוא התקין :-D

אתה יכול לנוח מדי פעם אתה יודע...

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

תאמין או לא אבל כשאני כותב בפורום - זה אומר שאני נח...

כל השאר, עבודה, בית, חדר כושר, חברים ומשפחה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, "קצת" הגזמת הפעם... :?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
אדי, "קצת" הגזמת הפעם... :?

למה הגזים ?

אם לא נוח לך לקרוא תגובות מפרגנות - אל תקרא אותן.

אתה יודע מה ? - אתה גם לא חייב להגיב.

הפעם, מי שהגזים הוא אתה - אינך חייב להגיב על כל דבר. ממש לא.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רזי אנחנו עם "בעייתי", יודעים לתקוף שלא עושים לנו משהו כמו שצריך ואם אפשר בכל פורום אפשרי "כדי להזהיר" את כולם, יודעים להעליב אדם כי הוא "מתחרה" של מכר שלנו, אבל לפרגן זה לא !!!

במדינה הקטנה שלנו מס' המתקינים קטן מאוד, ומתוכם מס' המתקינים ברמות הגבוהות הוא כל כך זעום עד שאנחנו צריכים להודות, להוקיר, ולפרגן על עצם קיומם - כי אחרת עולם האודיו לרכב בארצנו יהיה שבלוני ומשעמם.

אז כאן , ללא כל שם של מתקין , אני מפרגן ומעריץ את המתקינים כאן בפורום על המון שעות הזיעה (גם מעבר לשעות עבודה מקובלות), על החדשנות, התרומה ליידע של הלקוח . תודה לכם.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אני את שלי אמרתי :-P

אני אשב בחושך לבד :-D

BIOS - יש בארץ הזאת מעט מאוד בעלי מקצוע שבאמת רכשו את ההשכלה המתאימה לעבודה שהם עושים.

בפורום הזה יש ארבעה מתקינים שאני מאוד מפרגן להם, למען האמת היו... ובכל פעם שאני אראה מישהו שיצא מהם מרוצה אני אגיב ואשתתף בשמחה שלו. תשים לב - אני מגיב בשרשירים של כל אחד ואחד מהם (שניים מהם לא מעלים כבר את העבודות שלהם על הפורום).

את ההודעה ששלחת יכלת לשלוח בהודעה פרטית, נכון? היית גם מקבל ממני תשובה מפורטת.

אני לא מבין למה השליליות הזאת בצורה פומבית - למה להעלות אווירה כזאת לאוויר בכלל?

בבקשה תמשיך בהודעה פרטית אם אתה רוצה לפתח את הנושא הזה הלאה.

Pioneer TS-X150

פורסם

וואו וואו וואו איזה הסתערות עליי

שלא ישתמע לשתי פנים, אני מאוד מעריך את העבודות של יוסי, מאוד! וגם מפרגן. אתם מוזמנים להסתכל בשרשורים שאנשים העלו מהתקנות שלו.

חס וחלילה גם אין לי משהו אישי נגדו אם זה מה שעלה לאנשים לראש, ההפך, מכבד וגם שואל ומתייעץ, בעל מקצוע ברמה גבוהה שכיף לדבר איתו ולקבל המלצות ולראות עבודות שלו.

אבל פה, התגובה של אדי הייתה מבחינתי "קצת" הגזמה, זה טוב להחמיא ואפילו מומלץ אבל זה היה נראה קצת יותר מידי ויותר מידי זה כבר לא טוב (לדעתי).

eran_erez0- יש לך בילבול קטן, "יודעים להעליב אדם כי הוא "מתחרה" של מכר שלנו", לא העלבתי את יוסי, חס וחלילה.

ה"תחרות" (או איך שתרצה לקרוא לזה) אינה נוגעת לי, זה לא מעניין אותי מה הולך ביניהם ולמען האמת אני אפילו לא יודע אם הולך ביניהם משהו כלל, פשוט לא אכפת לי.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

bios הפניה לא הייתה מכוונת אליך כלל, אלא לפרוס על פני השטח את מה שקורה בפורום בכלל.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

סיפור קצר: רכשתי מכונית חדשה שהגיעה עם דיבורית BT מדגם Parrot9200. הרמקול השמאלי עבד רק לסירוגין, מסך הדיבורית נפל, כפתור השליטה לא עבד. הלכתי ערב פסח למתקין ברמת גן שדפק על הדלת והכריז שחיבור שהחיבור לרמקול אינו תקין. הוא פירק לי את הדלת, ורצה להחליף לי את הרמקול. שילמתי לו 100 שח וביקשתי שיסגור את שפתח.

בערב, ישבתי על האינטרנטי והתחלתי לחפש חומר בנושא. הגעתי לפורום. קיבלתי אינפורמציה על הדיבורית. ניתקלתי ב user המכונה Alpine שנראה רציני. מהתכתובות הבנתי שהוא מתקין מערכות. לא היה פשוט אבל איתרתי אותו. הגעתי אליו בערב חג.

יוסי היה אדיב ומקצועי. מיד הבין שלא מדובר ברמקול אלא במערכת עצמה. הוא עצר התקנה מורכבת עליה שקד אותו רגע והתפנה לטפל בשלי. הוא פירק את כל המערכת, מצא את החיבור הרופף, וידא שזו התקלה היחידה, סגר את המערכת. במקום להדביק את הפנל הוא קדח חורים בתושבת וחיבר אותה כמו שצריך ולסיום, העריך שכפתור השליטה אינו מקולקל אלא שהסוללה שלו גמורה. הוא שלח אותי לרכוש סוללה והבעיה אכן נפתרה לחלוטין.

על כל הבלאגן הוא גבה מחיר הוגן ביותר (250 שח). וגם היה נחמד.

אין לי שום אינטרס בעניינו מלבד לפרגן למישהו שעושה עבודה כמו שצריך.

ותודה לפורום שבלעדיו לא הייתה נפתרת הבעיה.

יורם ירושלמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...