Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע של הגודל מובן לחברים שלי שגולשים פה שתמיד מזכירים את העיניין הזה כי אני בחור די גדול.

בכל מקרה היה לי היום מצב מעניין בכביש. מעניין כי עדיין לא יצא לי לפגוש חולה נפש כזה כמו היום.

ירדתי את רחוב דרך הים בחיפה ופניתי ימינה על הכביש שצמוד לחוף לכיוון צומת אגד הישנה. בעודי נוסע בנתיב הכי ימני רכוב על קטנוע 125 סמ"ק (נתצ-בשבת מותר) במהירות של כ70 קמ"ש נצמדת אלי מאזדה לאנטיס עם בחור ערבי ישראלי שנוהג בה, שלושה ילדים קטנים מאחורה ואישתו לידו ומתחיל לצפור בלי הפסקה תוך כדי שהוא כימעט מנגח אותי עם האוטו.

כל שאר הכביש די ריק והוא יכול לעקוף אותי בקלות אבל כניראה הוא רצה לינסוע בדיוק דרך הנתצ ובדיוק דרכי. בכל מקרה אני ממשיך בנסיעה רגיל, לא מוריד את המהירות ולא מעלה כשאני רואה שהוא יצא לעקיפה ופתאום חתך לכיוון שלי תוך כדי שהוא פוגע בי עם הצד של הרכב. התחלתי לבלום ובנס לא עפתי מהקטנוע. אם זה לא מספיק הוא מאיט את המהירות שלו לכשלושים קמ"ש ונוסע באיטיות כדי לעקב אותי. אני יוצא לעקוף אותו ותוך כדי הוא חותך שמאלה לנתיב שלי ,מקלל וזורק עלי שקית עם גרעינים או משהו בסגנון.

כשהבנתי אם מי יש לי עסק היו לי מחשבות על לינסוע אחריו עד לרמזור הבא ושם לעצור ויהיה מה שיהיה אבל מזל שבתקופה האחרונה קיבלתי קצת שכל והחלטתי לוותר על הרעיון. בפניה הבאה סטיתי ימינה ונסעתי בדרך אחרת ויותר מאוחר קפצתי למשטרה להגיש תלונה על פגע וברח ותקיפה. בקיצור כדי להיזהר היום כי גם אם אתם נוסעים במהירות המותרת בנתיב הכי מיני יכול לבוא איזה חולה נפש כזה ולהרוג אתכם.:evil:

פורסם

מזל שלא קרה לך כלום, אתה רוצה להגיד שבנאדם עם המשפחה באוטו החליט פתאום לנסות להכנס בך?

לקחת את המספר של הרכב שלו?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש נהגים פשוט זוועה על הכביש. למעשה האופן שהוא חתך אותך הוא רצה להרוג אותך. אם לא היית בולם זה היה עלול להגמר אחרת.

לפני כמה ימים נסעתי עם המרצדס שלי ומישהו עם פורד פוקוס לבנה החליט שהוא עובר לנתיב שלי. יאמר לזכותו שהוא אותת (אם היה מאותת קודם לכן, היתי מאיט כדי לאפשר לו להכנס - אני תמיד משתדל לאפשר לרכבים לתת להשתלב כשאפשר), אבל חתך אותי כדי להכנס לנתיב. צפרתי לו בזמן שהוא עושה את זה ובאותו הזמן האטתי כדי לא לגלח לו את הדלת. מאחורי בקרבתי לא היו רכבים, אם היה מסתכל במראה רחוק יותר ובמקום לחתוך אותי 15ס"מ מהרכב היה עושה את זה מאחורי הוא לא היה מסכן אף אחד. התגובה שלו לצפירה שלי הייתה היד שלו שהוציא מהחלון עם אצבע האמצעית. אני נסעתי אחריו והוא נסע רגיל, לא יודע מה קרה לו, אולי ראה שהוא עשה את זה למרצדס, אז התחיל לזגזג כמו מטורף בין הנתיבים בלי לאותת ולברוח. מהר מאוד נעלם. :lol:

היה פעם קטע שמישהו בלי לאותת חתך אותי כאשר הייתי עם הBMW, כדי למנוע תאונה ירדתי לשוליים. לאחר מכן אותו נהג היה צריך לפנות לאותו מקום שאני עמדתי ברמזור. הוא עמד 20 מטר מאחורי ולא התקרב.

האנשים לא מסתכלים מי הנהג, מסתכלים מה הרכב. יש רכבים שלא סופרים אותם ויש רכבים שמפחדים מהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמובן שלקחתי. אני גם זוכר שהוא ישב בלי חולצה והיה לו קעקוע על הגב ועוד כמה פרטים. ותתפלא, סתם ככה בלי סיבה. כניראה לא בא לו בטוב שאני נוסע שיבעים באזור של שיבעים ולא בכבוד שלו לעקוף אותי או משהו אז רצה לעלות עלי עם האוטו. אני לא אחד שנכנס להלם או נבהל ממצבים קיצוניים אבל הייתי פשוט בהלם.

פורסם

למזלך אתה לא, על כזה מקרה עוד לא שמעתי, שמישהו מנסה בכוונה ובלי סיבה לעלות על אופנוע.

אולי הוא מתנקש של אור ירוק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם היית נוהג ב-BMW, זה לא היה קורה לך :).

בהחלט סיפור לא נעים, אבל כל הכבוד על הפתרון, מצידך.

לא משנה כמה אתה "גדול", אקדח קטן תמיד יהיה יותר גדול ממך.

פורסם

זה לא היה קורה אם לא היו ייצורים כאלה בעולם הזה:evil: . אני בטוח שמישהו אם פחות נסיון ממני על דו גלגלי היה נופל בשיבעים קמ"ש אחרי שרכב נוגע בו ככה.

פורסם

האנשים לא מסתכלים מי הנהג, מסתכלים מה הרכב. יש רכבים שלא סופרים אותם ויש רכבים שמפחדים מהם.

כמה שזה נכון :lol:

פורסם
ב-BMW, זה לא היה קורה לך :).

רק צריך להחליף את הBMW בלינוקס. :-D יש קבוצה שלמה של מכוניות שהרבה מדברים לא נעימים על הכביש לא היו קורים להם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
רק צריך להחליף את הBMW בלינוקס. :-D יש קבוצה שלמה של מכוניות שהרבה מדברים לא נעימים על הכביש לא היו קורים להם.

מה מרתיע כל כך ב BMW :-P

פורסם

כל הכבוד שבחרת להגיב באיפוק.

אנשים נוסעים היום בכבישים ולא מודעים לעד כמה ההחלטות שלהם בנהיגה חשובות.

השבוע נסעתי בכיכר ורכב התפרץ לכיכר כשאני הייתי בתוכה, הצלחתי לעצור סנטימטרים מהדלת שלו.

ברמזור נעמדתי לידו והוא אומר לי שהוא מצטער, אמרתי לו שילך להגיד את זה לאישתו ולילדים שלו כי אם הייתי נהג טיפה פחות עירני הייתי יכול לגמור לו את החיים ואז לא היה לו למי להגיד מצטער.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מניח שהוא לא צפר "סתם" אלא כנראה שהוא דמיין שעשית לו משהו שפגע לו בכבוד השברירי שלו. משמח שיצאת בלי פגע.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...