Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובה מעולה !! תודה רבה לך

הבהרת לי מאוד את כל העניין הזה יחד עם החישובים העובדתיים.

ההתלבטות היחידה שלי כרגע היא בן

פג'רו קינג 2009 קצר \ ארוך - פורד אדג' הדגם המאובזר ביותר.

פורסם

חדש זה חדש מה גם שהפורד הרבה יותר מאובזר! מה שכן לפג'רו יש יתרון גדול באיזור שציינת שהוא לא חשוב לך וזה בשטח.

פורסם

האמת שקצת בדקתי כאן בפורום והתגובות על האדג' מתחלקות מעט,ממה שהתרשמתי הוא יותר ג'יפ לפוזה מאשר לאיכות.

פורסם

זה לא ברור ?

ג'יפ גרנד צ'רוקי חדש מיבוא אישי !! אם תהיו מוכנים להוציא קצת יותר, תוכלו לרכוש את הדיזל החדש.

...CASKA for life

פורסם

זו הייתה הבחירה הראשונית,אבל אחרי ששמעתי ממספר לא מבוטל של אנשים שלמכור את הג'יפ הזה היא משימה כמעט בלתי אפשרית מבלי להוריד לא מעט מהמחירון אני לא רוצה להתעסק עם זה,מכוון שהיום את הגרנד ויטרה אנחנו מוכרים 10 מעל המחירון,בדוק.

פורסם

לדעתי תרדו מרעיון הקינג, הרכב כבד, לא נוח, יקר לאחזקה ואם אין כוונה לרדת איתו לטיולי שטח אתגריים הוא ממש מיותר..

חבר שלי רכב טויוטה לנד-קרוזר חדש ומכר לאחר 6 חודשים בגלל שטען שהוא הרגיש כמו נהג משאית (החליף באודי A8).

הפורד אדג' הוא רכב מעולה ולאחרונה עבר מקצה שיפורים אשר שיפר מאוד את תא הנוסעים (איכות חומרים).

לגבי זה שזה ג'יפ לפוזה, ברור, אבל לדעתי זה מה שאתם מחפשים, ואין בזה שום דבר רע (לא מתכוון להעליב).

הוא נראה הכי טוב בקבוצה, מנוע חזק וזריז, אבזור עד הגג ונוחות נסיעה טובה מאוד, מה רע בזה?!

הדבר היחיד שבגללו נרתעתי מהרכב הנ"ל הוא מחיר המכירה שלו כמשומש, לדעתי קשה מאוד למכור רכב כזה בגלל שתי סיבות:

1. מר ישראלי ודעות קדומות (רכב אמריקאי..)

2. נפח מנוע גדול מאוד אשר יוצר רושם של רכב שאוהב מאוד דלק (אגב, הרושם נכון).

אם חשוב לך מכירה עתידית של הרכב, אני ממליץ בחום להתרשם קצת ביד-2 מהמחירים הנדרשים לעומת המחירון. אם אתה ממש מגדיל ראש תעשה כמה טלפונים ותנסה לגשש אם המחירים שצויינו הם ברזל או חמאה..

אני ממליץ לכם בחום לבדוק את המיצובישי אווטלנדר שלדעתי מספק מעל ומעבר למה שאתם צריכים. הוא מרגיש הרבה יותר ג'יפ מהרכב הנוכחי שלכם, אבל עדיין לא מרגיש משאית כמו הקינג. הוא מאובזר, נוח, זריז ומרשים על הכביש. בנוסף, הוא מבוקש בשוק ונאמר לי שהוא נמכר במחיר מחירון בקלות כיד-2.

עוד רכב נחמד זה הקיה ספורטאז החדש בדגם המאובזר שלו (כולל גג פנורמי), אך הוא לא יותר גדול או גבוה מהרכב הנוכחי שלכם (אומנם הרבה יותר מודרני, מאובזר ונוח).

פורסם

יש לנו פאגרו בבית שנת 2009, אומנם הדגם הארוך אבל הרכבים מאד דומים, אם אתה לא מתכוון לרדת איתו לשטח אין לך מה לחפש עם רכב כזה, הרכב כבד מאד, מרגיש נורא עצל, בזבזן של דלק, ולא נח להתניידות בעיר, לעומת זאת הרכב מאד מפנק מאובזר יחסית למתחרה מבית טויוטה, אבל לדרישות שלך לא הייתי מעז לגעת בו,

אם מדובר ברכב חדש הייתי בודק את הספורטאג אני חושב שהוא נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף בקטגוריה שלו,

יכול להיות שתכנס גם בתקציב אודי Q5 מהדגם הפחות מאובזר שווה לבדוק.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לא הבנתי, ג'יפון של סוזוקי יקר לך מבחינת האחזקה וצריכת הדלק, אבל אתה שוקל ג'יפ ענק בגודל מלא?

הגיון "קצת" מוזר יש לציין....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...