Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אתמול התקנתי ברכבי ,פיאט גרנדה פונטו 2008, רמקולים קומפוננט קדמיים של מורל. נתחיל מזה שלקחו לי על ההתקנה מחיר שערורייתי של 290 שקל כי, לטענתם זו התקנה מסובכת (הם אמרו את אותו הדבר לגבי הרדיו דיסק שהתקנתי אצלם שהתקנתו עלתה לי 200 שקל) אך העניין לא הסתיים במחיר..כשהם התקינו את הטוויטר בדלת הנוסע הם שברו את החלק העליון במכסה הפלסטיק בדלת. אני רק אציין שלא הייתי נוכח בהתקנה ורק זיהיתי את החור כשחזרתי הביתה מהעבודה..

שאלתי היא מה ניתן לעשות בקשר לפלסטיק? להתעמת איתם ולדרוש שיחליפו לי את הפלסטיק או ישלמו לי על התיקון?

ולמה המחיר המטורף הזה ? זה לא מוגזם לקחת 290 שקל על התקנה של רמקולים קדמיים?

בקיצור אני ממש מאוכזב וחושב איך להתעמת איתם

פורסם

290 שקלים זה מחיר מטורף?

מה נראה בעיניך מחיר הגיוני?

ניסית פעם לפרק דלת של רכב? להעביר חוטים?

בשביל עלות המחייה של היום ממחיר כזה להתקנה ברכב אני לא מבין איך בן אדם בכלל סוגר חודש.

מה שלא בסדר זה ששברו לך חלק של הרכב העניין הוא שהם לא יזכו אותך על זה דביר להניח ובחברה לא יקחו על זה שום אחריות ואתה תיאלץ כנראה לקנות פלסטיק חדש כזה בין אם מפירוק או ישירות מהחברה או מהזמנה מחו"ל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

החלפתי את הסט קומפוננט המקורי ברכב, בדלתות הקדמיות בסט קומפוננט של מורל טמפו..גודל שש וחצי..

לא מוגזם לדרוש על 40 דקות עבודה 300 שקל?! 150-200 היה נראה לי יותר נוגן

התקנתי באשקלון במקום מוכר ו״אמין״

ואיך בדיוק הם יכולים להתנער מאחריות בקשר לשבירת הפלסטיק?! זה לא שחייזר בא ונתן מכה ושבר אותו..המתקינים שלהם שבר אותו ועליהם לשאת באחריות ההחלפה/פיצוי

אני יודע שישראל זאת מדינת הנאמרים אבל זה כבר גובל בעבירה שעליה אפשר לתבוע אותם

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל קח את הנסיון הזה ולמד לעתיד להות נוכך בהתקנה ההבאה שלך.

כך תמנע התנערות של המתקין לפגמים שיכולים לקרות בזמן ההתקנה.

לגבי המחיר אז כן אולי טיפה מוגזם להתקנה של כמה דקות אבל גם זה לקח ללמוד ולסגור מחיר מראש.

פורסם

יש לך אפשרות להוכיח שהחלק נשבר באשמתם?

מעבר לזה, החלפה של רמקול מקורי בסט קומפוננט לא בהכרח אומר התקנה קלה וחסרת בעיות.

מה כללה ההתקנה?

החלפת חיווט?

טבעת עץ למיד בדלת?

התקנת יעודית לקרוס בצורה נכונה?

היית מודע למחיר לפני ההתקנה?

מעבר לכך, כמה זמן ארכה ההתקנה?

מתחדשת*

פורסם

בנוגע למחיר אין מה לעשות,זה לא ממש משנה אם זה מחיר גבוה יחסית או לא.

הם נתנו הצעת מחיר ,ואתה הסכמתה אז על מה אתה מתלונן.?

בנוגע לחלק השבור אכן יש מקום לטענה,אתה צריך לפנות אליהם קודם כול

להתלונן על השבר ,וכמובן לדרוש שיתקנו את הנזק לשביעות רצונך דהיינו החלפה לחדש\מפירוק\פיצוי כספי

או כול הצעה אחרת שתניח את דעתך.

במקרה שיסרבו אתה תמיד יכול לתבוע אותם בתביעות קטנות

הליך פשוט קצר ויעיל.

פורסם
החלפתי את הסט קומפוננט המקורי ברכב, בדלתות הקדמיות בסט קומפוננט של מורל טמפו..גודל שש וחצי..

לא מוגזם לדרוש על 40 דקות עבודה 300 שקל?! 150-200 היה נראה לי יותר נוגן

התקנתי באשקלון במקום מוכר ו״אמין״

ואיך בדיוק הם יכולים להתנער מאחריות בקשר לשבירת הפלסטיק?! זה לא שחייזר בא ונתן מכה ושבר אותו..המתקינים שלהם שבר אותו ועליהם לשאת באחריות ההחלפה/פיצוי

אני יודע שישראל זאת מדינת הנאמרים אבל זה כבר גובל בעבירה שעליה אפשר לתבוע אותם

בהצלחה

לך לתבוע אותם על חתיכת פלסטיק שסביר להניח שתעלה בין ה100 ל300 שקלים גג דרך החברה.

רק שכר הטירחה של עורך דין יעלה לך יותר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה צודק אבל עדין שברו לבן אדם משהו שלא באשמתו.

אז הוא צריך להתווכח עם החנות הזאת בכל מקרה, אז זה לא משנה מה ומו, הם צריכים לשלם את החלק הזה אפילו אם זה עולה 1 וחצי, זה עושה שם רע למקום.

נ.ב

יש גם כאן בירושלים חנות מאוד מאוד גדולה של מוצרי אדיו , אני לא רוצה להגיד את השם שלה כי אסור, אבל בכל מקרה הוא גם נחשבת הכי שוחטת במחירים שאין לך מושג כמה, ואישית אני חושב שזה סתם גנבה לאור היום בחנות הזאת של ירושלים פה, נראה לי כולם שמעו עליה, גרזן עוד מצויין ליד המחירים שבעל המקום מגרזן:lol:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

בתביעות קטנות אפשר לתבוע עד סכום של 30K

ואין צורך בעורך דין ,כי המשפט מתנהל לא בשפה משפטית למעשה אסור לך להביא עורך דין גם אם אתה

רוצה ,רק לחברה בעמ מותר ,וגם אז השופטים ממש לא אוהבים את זה וניכנסים בהם.

עלות טרחת בית המשפט היא 1% מגובה התביעה מינימום 50 שח מקסימום 300 שח.

וכמובן אפשר להכניס את העלות הזו כבר בגובה התביעה כולל כול הוצאה או עוגמת נפש שניגרמה לך.

זימון למשפט תוך חודש בדרך כלל ,פסק הדין ניתן במקום ויש לצד החייב 30 יום לבצע.

פורסם

הם אמרו שהמחיר יהיה 150-200 שקל בערך..ורק בתום העבודה עלו ל290 שקל בטענה שהעבודה הייתה קשה והיה מסובך להתקין את הרמקולים..

מה גם שהאיכות צליל של הטמפו מאכזבת והיא כמעט באותה רמה של הרמקולים המקוריים..אבל זה לנושא אחר

פורסם

גבר התקנת באשקלון , זאת הבעיה העיקרית . יצא לי לעבוד עם אנשים בעיר הזאתי באמת להגדיר אותם " דוקטורים" רק בכיוון של דוקטור דוליטל ! היית צריך לעשות תעבודה הזאתי אצל אלמוג , תאמין לי לא היית יוצר את האשכול הזה.

תהליכי שיפוצים

פורסם
בתביעות קטנות אפשר לתבוע עד סכום של 30K

ואין צורך בעורך דין ,כי המשפט מתנהל לא בשפה משפטית למעשה אסור לך להביא עורך דין גם אם אתה

רוצה ,רק לחברה בעמ מותר ,וגם אז השופטים ממש לא אוהבים את זה וניכנסים בהם.

עלות טרחת בית המשפט היא 1% מגובה התביעה מינימום 50 שח מקסימום 300 שח.

וכמובן אפשר להכניס את העלות הזו כבר בגובה התביעה כולל כול הוצאה או עוגמת נפש שניגרמה לך.

זימון למשפט תוך חודש בדרך כלל ,פסק הדין ניתן במקום ויש לצד החייב 30 יום לבצע.

ואם כל זה אתה עדיין חושב שזה שווה את הכאב ראש?

כתב תביעה, כתב הגנה הוא בכל זאת יהיה חייב לנסח ורצוי שזה יהיה מנוסח ע"י עורכי דין.

בקיצור - לעולם לא לפעול בזמן שהכעס עדיין ישנו - לחכות, להרגע, לקחת צעד אחורה - לשאול "מה הייתי עושה" ואז לשאול "מה באמת הייתי עושה".

בלאגן אחד גדול - יום עבודה, דלק, חניה, זמן, מתחים, עייפות

וכל זה על פלסטיק.

נכווים לומדים.

בשביל זה יש את הפורום הזה וזו התרומה העיקרית שלו - לספק מידע ותשובות לפני מעשה ולא אחרי אבל לפחות בפעם הבאה שפותח השרשיר יתקין מערכת אני בטוח שזו כבר תהיה חוויה הרבה יותר נעימה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...