Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברכב שלי מותקנים קומפוננט של RAINBOW SLX265 DELUXE אשר מחוברים למגבר של .GROUND-ZERO

אתמול בזמן שמיעה למוזיקה ברכב שמתי לב לבעייה מוזרה, הממברנה של המיד השמאלי זזה הרבה יותר מאשר הממברנה של המיד הימני ישר הורדתי את הווליום לאפס אבל הממברנה המשיכה לזוז. כיביתי את הר"ד והממברנה הפסיקה לזוז איך שהדלקתי אותו היא חזרה לזוז למרות שהווליום היה על 0.

מה שכן לא שמתי לב לשום ירידה באיכות השמע והמערכת פועלת מצויין למרות שכרגע אני נמנע מלהשתמש בה עקב פחד שיקרה איזשהו נזק למיד.

זה מתרחש רק במיד השמאלי הימיני עובד רגיל.

האם זה מצב תקין? ואם לא אשמח לעצות לפיתרון הבעייה.

תודה לעוזרים :-)

פורסם

נשמע כמו תקלת מגבר או תקלה ביציאה למגבר מהHU.

תעשה בדיקה - תחליף בין צד שמאל לצד ימין בRCA שנכנסים למגבר - התקלה עברה צד? כנראה שתקלה בHU, התקלה נשארה ברמקול שמאל - כנראה שמדובר בתקלת מגבר.

בכדי לוודא הריגה - תחליף במגבר ביציאות של הרמקולים בין ימין לשמאל - תקלה עברה צד? כנראה שהתקלה בכלל ברמקולים או בקרוס, תקלה לא עברה צד? תקלת מגבר...

בהצלחה

זה לא נשמע תקין בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחזק את החבר'ה- לחבר שלי הייתה אותה בעיה לפני שבוע, וזה היה בגלל ה- RCA.

הממברנה אצלו קפצה כמו טרמפולינה. :|

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רוב הסיכויים שזה כבל ה- RCA ולא כניסות ה- RCA במגבר או ב- HU, אבל שווה לבדוק גם את זה.

אצל חבר שלי הבננה של הכבל עצמו נשברה וגרמה לקצר קלשהו או משהו בסגנון, והייתה לו את אותה הבעיה כמו שלך.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

נשמע כמו תקלת מגבר או תקלה ביציאה למגבר מהHU.

תעשה בדיקה - תחליף בין צד שמאל לצד ימין בRCA שנכנסים למגבר - התקלה עברה צד? כנראה שתקלה בHU, התקלה נשארה ברמקול שמאל - כנראה שמדובר בתקלת מגבר.

בכדי לוודא הריגה - תחליף במגבר ביציאות של הרמקולים בין ימין לשמאל - תקלה עברה צד? כנראה שהתקלה בכלל ברמקולים או בקרוס, תקלה לא עברה צד? תקלת מגבר...

בהצלחה

זה לא נשמע תקין בכלל.

עשיתי את שתי הבדיקות, והתקלה תמיד נשארת באותו הצד.

יש איזשהי דרך לבדוק את כבל ה-RCA מבלי להעביר כבל חדש ולראות שהבעייה נפטרת?

• תוכן חדש...