Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת ITUNES - התקנה מחדש של מחשב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה פשוטה, אני רוצה להתקין שוב מחשב שיש לי בו אייטונס עם כל המידע והסנכרון של האייפון (אני על 4.3.3).

כיצד כאשר אתקין את האייטונס מחדש, אוכל לחבר שוב את האייפון ולסנכרן את הכל בלי שהוא ימחוק לי את התוכן ?

תודה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מתחת ל my documents יש ספריית my music ומתחתיה itunes

שמור ספריה זו

אחרי התקנה של המחשב ואיטיונס, החלף את הספריה שנוצרה בזו שמגובה

תהנה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ודבר אחרון, מה בדבר שיאים של אפליקציות ואנשי קשר ?

(בכל זאת, קיבלתי את סקוטי פיפן ב NBA JAM) :-D

כמה מטומטמת התוכנה הזו והצורך הזה בסינכרון בין המחשב לאייפון. אחד הדברים היותר טפשיים שניתקלתי בהם בעולם המחשוב.

פורסם

הם, שאלה טובה

אנשי קשר אצלך מסונכרנים מול האוטלוק ?

אם כן הם ישארו בלי בעיה מיוחדת (כמובן לא לשכוח לשמור PSTים במעבר)

גם אם הם לא אני מניח שהם ישארו והם איפה שהוא בספריית ITUNES שאמרתי לך לגבות (לא חותם על זה)

בקשר לשיאים, כשמשדרגים גרסה רצינית איפון מגבה את עצמו לגמרי, מעלה גרסה ומחזיק הכל לטלפון כולל אנשי קשר, SMSים, משחקים וכו, אני מניח שזה יכול לשרוד גם מעבר למחשב חדש

שים לב שאחרי התקנת איטיונס להכניס את משתמש ה ISTORE שלך ולעשות לאיטיונס authorize ואז הסנכרון יעבוד חלק כולל כל האפליקציות (יש מצב שהוא יבקש אוטומטית לעשות את זה בסנכרון הראשון, תגיד לו "כן")

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בא נחלק את זה ל3 תחומים כי מה שנאמר פה לא מדויק:

א. אפליקציות - תתקין ITUNES במחשב החדש - חבר את הפלאפון - בלי לסנכרן. כפתור ימני על האייקון של המכשיר באייטיונס TRANSFER PUCHESES - מזל טוב - כל האפליקציות ירדו גם למחשב.

ב. אנשי קשר - לא ימחקו - כשתחבר את המכשיר למחשב החדש הוא ישאל איזה סוג של פעולה אתה רוצה לעשות - מיזוג , לקחת את הפלאפון או את האוטלוק / מקור אנשי קשר המקומי. פשוט תבחר אייפון או מיזוג.

ג. שירים - זה החלק הטריקי - השטיק עם המחיקה הוא מעין LEGACY של זכויות יוצרים ולכן הוא נועד מראש (דבר שלא רלוונטי ד"א - אפל היתה אחת הראשונות שלחצו על חברות התקליטים להוריד! זכויות יוצרים על קבצים חוקיים אונליין ...) אבל גם לזה יש פתרון:

מורידים i-Funbox - הוא יודע להוריד את כל השירים - ומעבירים אותם לאייטיונס החדש.

עוד דבר חשוב - אפל מאפשרת להפעיל אותו חשבון אייטיונס על 5 מחשבים שונים - אם אתה משבית את הישן - תעשה לו DEAUTHORISE.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני אתקין על אותו המחשב לאחר פירמוט, עדיין יש צורך לעשות DEAUTHORISE ?

בקשר לשירים זה לא קריטי כי אני לא משתמש באייפון לשירים, אבל טוב לדעת.

• תוכן חדש...