Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyota Space Verso vs Honda Jazz Hybrid

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה נהגת על כל הרכבים האלה לשם ההשוואה.

אתה תחליט, האם ההפרש מצדיק או לא מצדיק את ההחלטה.

אני אישית הייתי בוחר במה שאני יותר אוהב, וברכב הכי מתאים לצרכים שלי עכשיו ובעתיד (לפחות קרוב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, משהו שמתייחס לאחת ההודעות של לוויתן - אני אישית בהחלט חושב ש SX4 האצ'בק או ניסאן נוט רכבים יותר טובים מאשר ספייס וורסו. אבל הם פחות חיסכוניים.

בעוד אני מתלבט, נתקלתי במבצע "חבר" האחרון עם הנחות על רכבי סוזוקי.

התייחסתי פה בעבר ל-SX4 חמש דלתות - שפלסתי בגלל שהוא יקר יותר לעומת הטויוטה (ועל פניו חברה "נחותה יותר").

עכשיו במבצע, הוא זול יותר משמעותית (104 אלף לעומת 114 של הטויטה GLI)

טרם נסעתי עליו.

מה דעתכם עליו (לאור כך ש"אין מועדי אספקה" לטויוטה והמחיר הגבוה של הונדה)?

מה שעדיין לשלילה - זה הבגאז' הקטן שלו (אפילו יותר קטן מהפאביה שיש לנו...), שזו אחת הסיבות שאני רוצה לשדרג את הרכב.

פורסם

דעתי האישית - רכב מיושן, לא הכי נוח, הרגשה בסלון זולה ולא הכי נעימה. בזמנו (2007-2008 ) אפילו בליסינג לא התלהבו לקבל את הרכב. לא בכדי המשפחתומטיות אחרות בקבוצה 2 זצ"ל התייקרו מאז בסכומים בלתי-מבוטלים והוא לא. לאומת הונדה ג'אז במחינת ההשקעה בטכנולוגיה מדובר בפורד T. אפילו לאומת הפאביה מדובר בירידה משמעותית בסטנדרט. לא מומלץ לקפוץ על כל מבצע שיוצא. יש אותם כל שלישי וחמישי.

• תוכן חדש...