Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים על רכב, והאם מישהו חווה איתו מערכת יחסים?

אני רואה במודעות המכירה, שהבעלים של ההרכבים הללו מחזיקים את הדגם הזה המון שנים אצלהם, ישנם רכבים בעלי 12 שנה שעברו רק 2 בעלים ויש כאלה שפחות...

אשמח להתייעצות איתם בנושא :)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

היה לי פעם באלנו 1996, אבל מכרתי אותו כבר לפני כ-5 שנים, כך שאיני יכול להעיד על אמינותו בגיל 15. עדי גיל 11 הרכב היה זריז ואמין. הרץ חיפוש בפורום שכן יש הרבה שרשורים העוסקים בו, כולל במחלות הזקנה שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום רב.

גם לי יש בלאנו 98 שלוש שנים שגם קניתי מיד ראשונה מאישה מבוגרת.

עד כה אמינות מוחלטת. זאת גם נראה לי הסיבה שאנשים מחזיקים אותו המון שנים.

יש ויכוח פה בפורום לגבי איכות הרכב, אני לא נכנס לזה רק אומר שלהביא אותי מנקודה א'

לנקודה ב' הרכב מתאים לי מאוד.

חפש אחת עם שמורה עם הסטורית טיפולים ורוב הסיכויים שלא תתאכזב.

בהצלחה.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

הבאלנו מצויינת. מזדקנת בכבוד. יש לי חבר שמחזיק כזו שנת 98 ידנית, מאוד חסכונית למנוע 1600 (הוא אומר ממוצע של 1/13-14 שזה יפה) ועושה לא מעט ק"מ בלי בעיות מיותרות (אצלו כמעט 25K בשנה).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...