Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

אני בהכנה של ה-CAR PC

וכחלק מההכנה כל האלבומים שהם לא FLAC או איכות טובה אני מוחק,אך צריך לחדש את המלאי.

רציתי להתייעץ בנושא המרה של קבצי FLAC לאיכות טובה.

והמלצות לטורנטים.

שבוע טוב ,

נתי.

פורסם

למה אתה רוצה להמיר קבצי FLAC? אתה לא תוכל לעלות איכות ע"י המרה אלא רק להוריד.

תוריד רק FLAC או APE או MP3 ב320K.

תגיד,מה מצב הCARPC שלך? באיזה מצב אתה?

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אחד הדברים שצריך למפגש זה להקים רשת אלחוטית ולעשות במפגש עצמו "החלפות" ...:-D

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
לדעתי האתר הכי מוצלח לקבצי FLAC זה http://flacshare.eu/ אומנם הוא לא טורנט אבל עדיין מוריד מהר מכמה שרתים ישיר.

לא הבנתי מה השאלה לגבי ההמרה של קבצי FLAC

אתר מצויין אני מוריד ממנו.

לגבי ההמרה יש תוכנה לזה כדי לשמוע במחשב, והתוכנה משאירה את האיכות של השיר ב-1400Kbps.

בבקשה:

http://flac.sourceforge.net/download.html

פשוט מאוד להשתמש בה, אתה מכניס את ה-Flacים לתוכנה ולוחץ Decord משהו כזה אני לא זוכר וזהו רק להמתין שזה הסיים.

פורסם

אני לא רוצה להשאיר את זה כ FLAC כדי לחסוך במקום .

לגבי הCAR PC אני אוחז במסך,ותקציב שהתקצץ בתקופה האחרונה.

אז אני עושה שיעורי בית קצת , ומכין את התשתית.

פורסם
יש לי רק 54G-B

אי לי תקן N. :cry:

את תחנה קרוב לנתב , ותמשוך כבל רשת 8)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
יש לי רק 54G-B

אי לי תקן N. :cry:

כמה פעמים אני צריך לאמר לך להביא לי HD USB חיצוני של 250GIG ותקבל אותו מפוצץ בMP3 וFLACים...

:-D

יוני - אם יוצא לי להפגש אתך באחד המפגשים הקרובים - תכין לי כמה מהאוספים הטובים שלך לשפוך לCARPC שלי ותקבל באותו היום את כל תיקיית הTEST CD שלי וגם כמובן כל מה שיצליח להכנס ביחד עם זה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני לא רוצה להשאיר את זה כ FLAC כדי לחסוך במקום .

לגבי הCAR PC אני אוחז במסך,ותקציב שהתקצץ בתקופה האחרונה.

אז אני עושה שיעורי בית קצת , ומכין את התשתית.

לאיזה קובץ אתה ממיר אותו? מבין הקבצי lossless פלאק הוא אחד הקבצים היותר קטנים.

wav יהיה יותר גדול,ואתה יכול לשמוע פלאק גם בנגן של הווינדוס

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טוב הוחלט להישאר באמת עם קבצי FLAC חבל סתם להרוס את היצירה הזו .

וגם הנגן מתמודד עם זה ללא מקודדים מיוחדים .

1TB יעשה את העבודה.

תודה לכולם.

flac4.jpg

פורסם

סתם בולשיט

בCARPC אני המרתי את כל הפלאקים שלי לMP3 בדחיסה קבועה של 320K - אם מישהו אחד מזהה הבדל אני קונה לו מטהר אוויר מתנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...