Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום ירדתי לרכבי וגילתי שהורידו לי את האוויר ב2 הצמיגים וגנבו את הפקקי ונטיל.

עכשיו לצערי אין לי שום דרך לנסוע עם הרכב או להזיז אותו לתחנת דלק למלא אוויר.:x

מה עושים במקרה כזה? חשבתי לקנות קומפרסור למילוי אוויר בהום סנטר האם זה אפקטיבי למילוי אוויר בצמיגים?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מדחס של 30 שקלים מאוטו דיפו יעשה את העבודה..

בטוח שלאחד השכנים\חברים יש אחד כזה בבגאז'.. זה סוג של אביזר סטנדרטי באוטו היום

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תודה אני אקנה כזה כבר.

השאלה,האם הכבל של הקומפרסור הוא לא קצר מדי? כי אני צריך שזה יגיע לצמיגים האחורים ברכב.:roll:

פורסם

שים גלגל ספייר על אחד מהצמיגים, בצד השני פרק את הגלגל ותשאיר את הרכב על ג'ק/בוק ותעזר ברכב של חבר/שכן לקחת את הגלגל לתחנת הדלק גדי לנפח ולהחזיר לרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תודה אני אקנה כזה כבר.

השאלה,האם הכבל של הקומפרסור הוא לא קצר מדי? כי אני צריך שזה יגיע לצמיגים האחורים ברכב.:roll:

כבל האוויר ממש קצר. כ40סמ. אבל הכבל חשמל באורך ארבעה מטרים. זה מספיק בשביל למלא אוויר במשאית ממוצעת :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני חושב שמשאבה רגלית עדיפה על קומפרסור זול. קומפרסור מהר מאוד מתחמם. פעם קניתי באוטו דיפו משאבה של מישלין. שם אומנם רשום שזה מתאים למשאיות גם :lol: אבל בטח ייקח חצי יום לנפח כל גלגל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קומפרסור זול - יעשה גם יעשה את העבודה. אולי קצת לאט, אבל יעשה (עם מנוחה באמצע :-)).

לדעתי - כדאי שיהיה ברכב אביזר כזה. הייתי מתחיל לנפח עם הקומפרסור ואם יש בעייה באחד הצמיגים - מרכיב הרזרבי ולוקח את התקול לתיקון.

אני רק מקווה שלא גרמו לך נזק לצמיגים. משעמם לאנשים היום...

alfa 156 2.5.

פורסם

למזלי לא גרמו נזק לצמיגים בדקתי אותם טוב. נראה אם הקומפרסור יציל אותי במצב הזה.:wink:

פורסם

תחזור לעדכן איפה קנית כמה עלה ואם באמת שווה את הכסף .

אם זה באמת עזר אז שווה להחזיק אחד כזה בכל רכב .

פורסם

טוב עידכון מהיום.

בבוקר ירדתי מהבית בשביל ללכת ולקנות קומפרסור באוטו דיפו. ומה חשכו עייני. :-o

הפעם הורידו לי את האוויר גם ב2 צמיגים הקדמיים וגנבו לי את האנטנה של הדיבורית.

החלטתי ללכת למשטרה למרות שאולי לא יצא מזה כלום, אבל אמרתי ננסה.

שלחו לי לבית איש זיהוי פלילי שבדק את הרכב מבחינת טביעות אצבע ואמרו שיעדכנו אותי בנושא.

אני חושד ב2 שכנים מהבניין שלי לכן הלכתי למשטרה להתלונן.

דרך אגב,רכשתי לבסוף את הקומפרסור של אמריקן אייגל ב45 שקל באוטו דיפו והוא עושה עבודה מעולה.

הוא מילא לי את האוויר ב4 צמיגים די מהר וזה עשה את העבודה יופי.

באמת שווה להחזיק אחד כזה בתא מטען למקרה חירום.

פורסם

אני גם ממליץ להחזיק תרסיס "תיקון" פאנצ'ר בתא המטען על בסיס קבוע, מניסיון שהיה לי. הוא יביא אותך בכיף עד לפאנצ'רייה ששם תוכל לבצע תיקון אמיתי ולא זמני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני גם ממליץ להחזיק תרסיס "תיקון" פאנצ'ר בתא המטען על בסיס קבוע, מניסיון שהיה לי. הוא יביא אותך בכיף עד לפאנצ'רייה ששם תוכל לבצע תיקון אמיתי ולא זמני.

יש ליתרסיס כזה בבדאז' הרכב שנראה לי כבר פג תוקף, אמרו לי כמה וכמה אנשים שזה הורס את הצמיג, יש אמת בנושא?

renault5 פעם הבאה (נקווה שלא תהיה פעם הבאה) פשוט תפרסם את מקום מגוריך ואני מאמין שהחבר פורום הראשון שיקרא וגר קרוב אלייך ישמח לקפוץ לעזרה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תוכן חדש...