Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי תתחדש, הטווינגו זאת הבחירה הכי טובה שעשית מכל הרכבים האחרים בכסף הקטן הזה.

5500 לטווינגו טובה זה מחיר סביר לגמרי.

את שלי קניתי משדרן רדיו קול רגע, מכרתי לפני קצת פחות מ-3 שנים.

אם עיניי אינן מטעות אותי, אני עדיין רואה אותה נוסעת לה בעפולה.

הרגת אותי :-D

חנוך הוא לא שדרן רדיו קול רגע, למרות שיש להם שם זהה.

אגב הוא חבר בפורום, "פה לא מוסד" זה הכינוי, זאת הייתה טווינגו חמודה ומאז כבר יש לו טווינגו אחרת בצבע סגול.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה למפרגנים.

היום הלכתי לבדוק את האגזוז שאמרתי שעושה בעיות.

החלפתי ב150 ש"ח את הסופית והם חיזקו את האגזוז עצמו כדי שלא יזוז כמעט ולא ידפוק.

בנוסף החלפתי מצבר, שהיה כבר בסוף החיים שלו.

זה עלה 383 ש"ח.

זה מצבר של 50 אמפר, בניגוד לקודם שהיה 45.

סיכום להיום: 533 ש"ח.

אני אשאיר את השרשור הזה כסוג של יומן טיפולים לרכב הזה.

אני אכתוב פה כל מה שאני עושה לו.

פורסם

יוסי תתחדש.

הבאת לי חשק לעלות צפונה ולרכוש את הדגם הבא:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1882880&Code=f744cbc70e26695e9206b02465fe33b4

כן כן אני יודע שזה נראה כמו PIMP MY RIDE, אבל אם כבר להשתגע אז עד הסוף.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מאז העדכון האחרון עשיתי יישור קו די עצבני, אבל הוא לא הסתיים עדיין (נו טוב, זה צרפתי. לעולם זה לא מסתיים :) )

אז ככה: הלך לי ראש מנוע ורדיאטור. (לינק לשרשור המתאים, להמחשה)

הרדיאטור שלי תקף אותי! (זהירות, תמונות קשות של היד שלי שרופה)

ראש מנוע + עוד תיקונים קטנים: 2000 ש"ח

רדיאטור + צינורות חדשים למערכת קירור: 1500 ש"ח

בלמים חדשים: 1060 ש"ח

מצמד + תיקון חיישן ספידומטר: 1700 ש"ח

כמה הערות:

1) המצמד היה במצב די סופני כשקניתי אותו אבל אחותי הצליחה לנסוע מכרמיאל לחיפה עם קלאץ' באמצע מהלך אז היא גמרה אותו לגמרי.

עמדתי לתקן אותו בחודש הבא אחרי שתיכנס המשכורת, אבל נו טוב, יותר נוח והאוטו מרגיש הרבה יותר חזק (כי זה לא מחליק).

2) היה קשה למוסכניק למצוא את הקלאץ' כי כל אחד שהוא הביא לא היה זהה לזה שמגיע עם האוטו.

בסוף הוא גילה שאפשר לשים אחד יותר גדול של VALEO (לא זוכר של איזה רכב).

הנה תמונה של הקודם (השרוף לחלוטין) בהשוואה לזה ששמנו עכשיו.

IMG00079-20110630-1506.jpg

פורסם

בשלבים הבאים אני מתכנן:

- צמיגים חדשים (כולם)

- צבע (אולי, ורק כשהרכב יהיה במצב מושלם. יש לי את הגוון המושלם שאני רוצה :) )

- שינויים קלים במערכת החשמל (המדחס של המזגן לא מעלה את הטורים אבל המאוורר של המזגן כן, אז אני לא יכול לנסוע עם מאוורר בלי שהסל"ד יהיה גבוה).

- תיקון מושבים (הם במצב טוב אבל משום מה הם לא נשענים אחורה ונראה שתקעו אותם בכוונה)

- מכסה מיכל דלק (הלך שם הקפיץ אז הוא לפעמים נפתח. אני כבר אמצע פתרון. הפקק תקין אז זה לא משהו קריטי)

פורסם

יוסי אתה אמיתי ?

לא מפריע לך לשפוך כל כך הרבה כסף על רכבים ?

כמה כסף הוצאת על הוולוו והטווינגו ושאר הרכבים בשלש שנים האחרונות (אני לא מנסה להיכנס לארנק אלא להבין את ההגיון של אדם אינטיליגנטי ורהוט ומבין בתחום)

אורן

פורסם
1) המצמד היה במצב די סופני כשקניתי אותו אבל אחותי הצליחה לנסוע מכרמיאל לחיפה עם קלאץ' באמצע מהלך אז היא גמרה אותו לגמרי.

עמדתי לתקן אותו בחודש הבא אחרי שתיכנס המשכורת, אבל נו טוב, יותר נוח והאוטו מרגיש הרבה יותר חזק (כי זה לא מחליק).

שיהיו בריאים כל בני המשפחה שלך, איך כל רכב שאתה קונה מישהו מהם כבר דואג בכשרון רב לזמבר...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא מפריע לך לשפוך כל כך הרבה כסף על רכבים ?

להיות חובב רכב זה לא משהו רציונלי במיוחד.

תסתכל על זה ככה: יוסי גם מתחזק את התחביב וגם עוזר לפרנס את המעמד הבינוני,

שני שרשורים במכה אחת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יוסי מזכיר לי את האנשים שרגילים לדלק כול פעם ב-50 שקלים במקום פעם אחת ב-600 שקל מיכל מלא.

האמת שלי אישית כואב הלב על יוסי אבל כנראה שהוא עדיין בשלבי ההתפתחות מוטרית ועקומת הלימוד שלו איטית מאוד.

ראבאק אולי פעם אחת בחיים שלך תקשיב לאחרים !

איזה כייף לי :)

פורסם
יוסי אתה אמיתי ?

לא מפריע לך לשפוך כל כך הרבה כסף על רכבים ? מאוד!

כמה כסף הוצאת על הוולוו והטווינגו ושאר הרכבים בשלש שנים האחרונות (אני לא מנסה להיכנס לארנק אלא להבין את ההגיון של אדם אינטיליגנטי ורהוט ומבין בתחום) זה ההיגיון של אמא שלי, לא שלי

אורן

אני לא אכנס שוב לנושא הזה כי יש כבר כמה שרשורים בנושא הזה בפורום, אז רק כמה נקודות הבהרה:

- בגלל העסק המשפחתי, נאלצתי בשנים האחרונות להיות תלוי בהורים מבחינה כלכלית, כי בלעדי הם לא הצליחו להתמודד.

- זה אומר שהרכבים שלי גם היו רשומים על שם ההורים.

- אמא שלי לא מבינה כלום ברכבים וכמה פעמים שאלה דברים כמו "איך יכולה להיות נזילת מים מהשמשה הקדמית אם רק עכשיו עשינו טיפול לאוטו?".

- כל ההחלטות עד היום לא היו שלי אלא שלה, וכל פעם שהיא רצתה שאני אמכור רכב, היא השתמשה בקלף של "זה הרכב שלי והוא רשום על שמי", ואיימה להוריד את הרכב מהכביש, למרות שבטמפרה לדוגמה, היא נהגה בדיוק פעם אחת למשך 3 דקות לפני שנתיים.

- אני התנגדתי למכור את הטמפרה ואני אפילו זורק לה את העובדה הזאת בפנים כל פעם שצריך לתקן משהו בטווינגו.

זה עדיין נושא מאוד כואב, גם בגלל שאהבתי את האוטו ההוא וגם כי הפעם רמת ה"אמרתי לכם" כבר הגיעה לרמות היסטריות.

את הביקורות על זה אני לא זה שצריך לספוג, אלא היא. לא רציתי להחליף אוטו, ובפעם השלישית עשו לי את זה.

הפעם הרכב על שמי ועם הכסף שלי, אז לא יהיו יותר טעויות כאלו.

כבר יש לי רכב ואני אשמור עליו במצב מושלם כדי שלא אצטרך להחליף אותו.

אולי עוד כמה חודשים אקנה אחד חדש מהמפעל, אבל בינתיים אני משקיע ברכב הזה כי זה כל מה שיש לי.

פורסם
יוסי מזכיר לי את האנשים שרגילים לדלק כול פעם ב-50 שקלים במקום פעם אחת ב-600 שקל מיכל מלא.

האמת שלי אישית כואב הלב על יוסי אבל כנראה שהוא עדיין בשלבי ההתפתחות מוטרית ועקומת הלימוד שלו איטית מאוד.

ראבאק אולי פעם אחת בחיים שלך תקשיב לאחרים !

אני מקשיב לאחרים!

אבל אם הרכב לא על שמי, ההחלטות לא שלי :evil:

אחרי כל כך הרבה זמן בפורום, הייתי מצפה שתדע שאני ממש מתעב את המצב הזה ואת השטויות של ההורים שלי.

ולא, אני לא ממלא ב50, אני ממלא תמיד את המיכל עד הסוף כדי לראות בדיוק כמה הרכב שותה.

• תוכן חדש...