Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Head Unit עם Bluetooth/USB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות:

האם HU שתומך ב- Bluetooth מאפשר לדפדף (דרך ה- Bluetooth) בקבצים של המכשיר אליו הוא מתחבר (למשל, הטלפון הסלולארי) ולהפעיל אותם (במילים אחרות - המידע שעובר בין המכשירים הוא הקובץ עצמו וה- HU יודע לפתוח את הקידוד ולהפוך אותו לצליל), או שהדבר היחיד שאפשר לעשות עם ה- BT הוא לשדר את האודיו עצמו שיוצא מהסלולארי אל ה- HU?

במקרה שרק האפשרות השנייה נתמכת, האם זה פוגע בסאונד, בהנחה שמדובר בטלפון סלולארי רגיל? (תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שהטלפון משדר בעוצמה נמוכה, בטח שיחסית ליציאת קדם מגבר של 4V ב- HU, והתוצאה - בהתאם).

אני מחפש HU עם התכונות הבאות:

Bluetooth מובנה (ללא מתאמים)

כניסת USB מובנית

Preout של 4V ומעלה

ורצוי גם:

שלט מלא

Aux מובנה

אשמח לקבל המלצות.

מה שהכי חשוב, מבחינתי, הוא שהממשק מול ה- USB יהיה דומה לממשק של טלפון סלולארי/נגן MP3, כלומר יאפשר דפדוף בעץ הספריות, יתייק שירים לפי זמר, אלבום וכד' וחשוב מאוד - ידע לנגן שירים מתוך Playlist (קבצי M3U). ראיתי משהו כזה במפגש, אבל אני לא זוכר מה זה היה.

נכון לעכשיו, המכשיר שהכי קרוב לנ"ל שמצאתי הוא Pioneer DEH-6150BT:

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=659&catid=11&subcatid=45

מה דעתכם?

פורסם

טוב, אז מתברר שגם לפיוניר 6150BT יש Preout של 2.2V בלבד. עד כמה זה משמעותי, דרך אגב?

אם כבר אני יורד ב- Preout (מחוסר ברירה) אז הנה עוד 2 אופציות:

JVC-KDR900

http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=KDR900&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1&aff=Zap&lang=he

יתרונות:

- 2 כניסות USB (לעומת אחת בפיוניר)

- כניסת AUX מובנית (בפיוניר צריך מתאם (יש לי))

- יציאת קדם מגבר 2.5V (לעומת 2.2 בפיוניר)

- 2 יציאות RCA (לעומת 1 בפיוניר)

Clarion CZ-509A

http://www.pompa.co.il/product.asp?Pid=CZ509A&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172

יתרונות:

כניסת AUX מובנית

3 יציאות RCA

שליטה על IPHONE/IPOD

דפדוף בין תיקיות גם מה- USB (מה שנראה לי שחסר באחרים; הדפדוף הוא אלפא-ביתי)

חסרון:

יציאת קדם מגבר של 2V (לעומת 2.2 ו- 2.5 באחרים)

מחכה לשמוע חוות דעת והמלצות

:wink:

פורסם

מנסיון של מס' שעות - אני יכול להמליץ לך על ה CZ500 שהותקן אצלי. גם רמת מחיר טובה (פחות מ 1k) וגם ביצועים לא רעים. בדבר דפדוף בתכני A2DP (בסטרימינג של מדיה), עד כמה שזה נראה, הדבר אפשרי רק בהתקן שזווג ל HU ולא באמצעות ה HU עצמו.

בפשטות ניתן להגדיר זאת כסוג של AUX אלחוטי, אם תרצה.

ב HSP (דיבורית), ניתן לדפדף באנשי הקשר הקיימים ע"ג ה SIM במכשיר ובהיסטוריית השיחות באמצעות ה HU עצמו. כניסת ה USB אמנם לא מובנית, אך המכשיר מגיע עם כבל USB שניתן למקם בתא הכפפות, או במקום נוח אחר. אישית אני מוצא את התצורה הזו עדיפה, מאחר וזה לא נחמד שהסטיק בולט מתוך ה HU ויכול בקלות להיתלש בהינף יד של הנוסע, או אפילו של נהג.

איכות הדיבורית טובה מאוד, הן עבורי והן עבור הצד השני.

*עדכון* - ג'וניור הקדים אותי. :wink:

פורסם

תודה לשניכם, JUNIOR 66 ו- ALÞћÃ (תודה מיוחדת ל- ALÞћÃ על הפירוט ועל ההסברים :mm_yeah:).

הייתה לי משיכה ל- Clarion ואתם חיזקתם אותה. מעבר לזה מסתבר שה- Z500 לא רק זול יותר מה- CZ-509A, אלא יש לו גם Preout של 4V - מה שרציתי מלכתחילה! :lol: ... בכל זאת, אני תוהה מה הסיבה להפרש בין המחירים?! ה- 509 עולה כמעט כפול מה- 500! תגידו, מה לגבי הממשק מול ה- USB? האם אפשר לדפדף בין הספריות, או שהוא מציג רשימה אלפא-ביתית של כל השירים על הדיסק (מאוד מתסכל למי שיש שירים רבים)? בקישור של ה- 509 שצרפתי קודם, כתוב בהדגשה: "דפדוף ביו תיקיות גם מהזיכרון הנייד"...

פורסם

ניתן לדפדף בין הספריות ב USB. הדפדוף הוא באמצעות לחיצה על כפתורי ה Preset 5 or 6. אני רק לא סגור על אם הדפדוף הוא שמי או לפי תאריך יצירה ע"ג ה DOK.

קח בחשבון שלחיצה על אחד מכפתורי הפריסט הנ"ל פשוט תחליף את הספריה ויתחיל להתנגן מיידית הקובץ הראשון שנמצא בתוכה, להבדיל מ HUים של Pioneer (ואני משער שגם של חברות אחרות מדגמים ספציפיים), שמאפשרים לך לגלול באמצעות החוגה ועקב כך לעבור על מס' גדול של ספריות ביתר נוחות ולברור מתוכן את מה שאתה רוצה שיתנגן.

ייאמר לזכות ה CZ500 שהוא קורא את ה DOK במהירות הזויה (מהירה יותר מטעינת דיסק צרוב עם MP3ים, לצורך העניין). הוא מלא כמעט עד הסוף (8 ג'יגה) וה HU לא הפגין כל קושי בלאכול את התוכן שלו.

פורסם

מה לגבי Playlists (קבצי M3U)? לפי התיאור שלך, Alpha, עושה רושם שאין תמיכה. הוא פשוט מתייחס לספריות על ה- USB כמו אל דיסקים... (בעצם, אני גם לא יודע מה קורה עם ה- 509 או השניים האחרים בעניין הזה...).

וכן, ג'וניור, יש מצב שהוא נראה יפה יותר...

שוב,תודה לשניכם

:wink:

פורסם

רכשתי את הCZ500 ביום שישי ואני מרוצה מאוד מאיכות הסאונד לא האמנתי כמה רדיו דיסק משפיע , כאילו שיניתי את כול הרכיבים.

דבר שני הUSB החבאתי אותו במקום נסתר ברכב , זה מאוד נוח כי ככה לא צריך לצרוב דסקים כול כמה ימים פשוט מעלים את הדיסק און קי הביתה ומעדכנים שירים

דבר אחרון , במעמד הרכישה לא סופק לי המיקורופון המקורי , שמתי בנתיים מיקרופון תחליפי ובקושי שומעים אותי אם אני לא צועק לתוך המיקרופון

אני ההיום חוזר למתקין בשביל המיקרופון המקורי בתקווה שזה יסתדר כי הדיבורית זאת הסיבה העיקרית שקניתי את הרדיו דיסק הזה

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

אפשר לשאול איפה קנית אותו וכמה עלה לך? (:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...