Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תומקאר !!

liel010
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה הרגשתי שאני חייב לשתף במזל הנאחס שלי .

לפני חצי שנה הוצאתי רישיון לטרקטור בעקבות זה שההורים שלי לא הסכימו לי רישיון לאופנוע .

הם הבטיחו שיקנו לי תומקאר וככה היה קנינו תומקאר מהצפון בדקנו אותו לפני הכל טוב ויפה שנת 2005 אומנם 420 שעות אבל זה היה שווה את המחיר 19 אלף .

כמובן שבשבוע הראשון הוא רק היה במוסך כי היו לו בעיות התנעה עם החשמל ואחרי כמה ימים בעיות עם הטעינה של המצבר שהייתה חלשה מדי בכל מקרה לבסוף היה איזה חודש שקט .

ואחר כך התגלתה בעיה במנוע שחייבה אותי להשקיע עוד 5000 שקלים בנוסף ל5000 שקלים שכבר השקעתי על כל החשמל והבלאגנים שהיו שם .

עשינו אוברול למנוע אחרי חודש שקט נסעתי לים הכל טוב ויפה ושוב כמובן בעיה .

הלך הגלגל שיניים באמצע נסיעה בכביש בין עירוני

וזה היה בשישי בצהריים ככה שלא יכלנו לגרור אותו משם רק ביום ראשון .

עוד 5000 שקל כולל עבודה כולל הכל .

מאז יש לי בקפאיירים (למבינים) פשוט פיצוצים שאנשים יורדים למקלט בגללם

חלק אמרו לי הורס את המנוע חלק לא הורס את המנוע בכל מקרה אחרי חודש שכל העיר לא ישנה בגללי בלילות וכל השכנים צועעקים עליי החלטתי להכניס אותו לעוד טיפול

שיסדרו את הבקפאיירים את האורות ברקס שאף פעם לא עבדו את האמברקס שאף פעם לא היה משוך טוב וגם את הברקסים שהתחילו לזייף .

עכשיו יש לי שאלה .. יכול לקרות עוד משהו לדבר הזה ?!!?

פורסם

מה אתה רוצה לשאול פה?

נפלת על כלי לימוני (כלי רכב עם בעיות שלא מפסיקות להופיע, כנראה דפקט מהייצור) או שלא בדקו לך אותו כמו שצריך לפני הקנייה והכלי סתם מוזנח, זה כל הסיפור פה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

יכול להשתחרר לך אחד מהברגים שמחזיקים את הגלגלים.

יכולה להישבר לך ציריה.

יכולים להישרף האורות הקדמיים.

הבלמים יכולים להינעל כשאתה במהירות המירבית.

אם לא הבנת, הרבה דברים עוד יכולים להתקלקל.

ככה זה, לפעמים אתה קונה משהו מוצלח ולפעמים אתה נופל.

פורסם

השקעת 15 אלף על תיקונים + 19 אלף על הכלי שחשבת שקנית במחיר טוב - כלומר סה"כ 34 אלף. ברור לך שב-34 היית קונה אחלה תומקאר נכון?

בכל מקרה הרבה פעמים תקלות חוזרות ונשנות הם גם תוצאה של מוסך שלא מטפל כל כך טוב ברכב.

יש לך 3 אופציות:

1. להמשיך לשפוך עליו כסף עד שהוא יתחיל לעבוד כמו שצריך.

2. להבין שקנית "לימון" כמו שאמרו פה - זה רכב שלא משנה מה, תמיד צרה אחרת. תעיף אותו. נכון שתפסיד לא מעט כסף - אבל לפחות שמת סוף להוצאות.

3. לנסות להחליף מוסך - אולי הבעיה שמה.

פורסם
השקעת 15 אלף על תיקונים + 19 אלף על הכלי שחשבת שקנית במחיר טוב - כלומר סה"כ 34 אלף. ברור לך שב-34 היית קונה אחלה תומקאר נכון?

בכל מקרה הרבה פעמים תקלות חוזרות ונשנות הם גם תוצאה של מוסך שלא מטפל כל כך טוב ברכב.

יש לך 3 אופציות:

1. להמשיך לשפוך עליו כסף עד שהוא יתחיל לעבוד כמו שצריך.

2. להבין שקנית "לימון" כמו שאמרו פה - זה רכב שלא משנה מה, תמיד צרה אחרת. תעיף אותו. נכון שתפסיד לא מעט כסף - אבל לפחות שמת סוף להוצאות.

3. לנסות להחליף מוסך - אולי הבעיה שמה.

כן תאמין לי שחישבתי את זה לצערי הרבה פעמים ..

אפשרות ב' לא נשמעת הגיונית כי אני לא יכול להיתקע וללכת ברגל כי התרגלתי לתומקאר הזה

אפשרות ג' גם לא כי אין לי מוסך אחר שמטפל בתומקרים שאני יכול להגיע אליו ולא ע''י גרירה

ואפשרות א' כנראה זה מה שיקרה בחצי שנה הקרובה עד שאני יוציא רישיון לאוטו ..

ולזה שמלעלה זה לא שאני בא לשאול באמת מה יכול לקרות עוד חבל שלא נפלת עליי קצת יותר חזק .. כולה שיתפתי במשהו

פורסם

השרשור הזה דווקא טוב, שיעזור לילדים שמעוניינים לקנות את הכלי המיותר הזה (על הכביש, בשטח זה משה ואחר) להבין לאיזה בור הם נכנסים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יעבור לך והכי חשוב שתלמד מזה.

לגבי הפיצוצים- אם זה לאחר שאתה משחרר גז אז זה בגלל שיש חופש בין הסעפת למנוע(אטם דפוק)

בניגוד אליך ההורים שלי שלחו אותי לקיבינימט באותה סיטואציה(רציתי אופנוע).

פורסם

לפני כמה שנים טובות שרק הכלים האלה יצאו גם לי היה את השיגעון הזה אני ועוד כמה חברים שלי ומה שאתה עובר זה בדיוק מה שעבר על כולנו באותה תקופה אני לא יודע מה איתך אבל כל החברים שלי כולל אנכי עבדנו מאוד קשה בעבודה כדי לתחזק את הכלים הללו כל חודש כל המשכורת התבזבזה על תיקונים ואצלי לפחות לא הייתה בעיה של מכונאים כולם סביבי התעסקו עם תיקונים של הכלי שלי אני מדבר רק הוצאות של חלקים מהחברה וכמו שאמרו פה קודמיי הפתרון היחיד הוא למכור הכלי כי תיהיה בטוח שההשקעה שלך עד כה לא תסתיים בזה.

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם
השרשור הזה דווקא טוב, שיעזור לילדים שמעוניינים לקנות את הכלי המיותר הזה (על הכביש, בשטח זה משה ואחר) להבין לאיזה בור הם נכנסים.

אמן ואמן....

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

• תוכן חדש...