Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים למאזדה 3 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 2005 עם צמיגים ג'י פי שהוחלפו ב 2007.

היום בבוקר קמתי ולא היה אויר בצמיג האחורי ימני, ניסיתי לנפח אויר והצמיג לא מתמלא באויר. כשאתה שם עליו יד יש מן ירידות ועליות, הלכתי לפנצר'יה והחלפתי אותו בצמיג אחר שהבנתי שהוא טוב יותר של "טויו"

TOYO

הבחור מהפנצ'ריה אמר לי שעלי להחליף דחוף את הצמיגים כי זה מסוכן, העניין הוא ששאר הצמיגים לא שחוקים ויש עדין

מרווח והם לא חלקים מה שגם אמרו לי במוסך מורשה בטיפול של 90000 לא מזמן, עכשיו הרכב 93000

האם להחליף או להשאר אעם מה שיש לי, כי כרגע אני עם 3 צמיגים ישנים ג'י פי ואחד חדש אחורי טויו

TOYO

האם זה מסוכן לנהוג ככה? אשמח לקבל תגובתכם...

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

הצמיגים ארבע שנים על הרכב , אני היתי מחליף את כולם בחדשים.

toyo צמיג טוב , גם אני החלפתי לצמיגים הנ"ל.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
הצמיגים ארבע שנים על הרכב , אני היתי מחליף את כולם בחדשים.

toyo צמיג טוב , גם אני החלפתי לצמיגים הנ"ל.

השאלה האם זה בטיחותי למשוך איתם עוד זמן למרות שהם 4 שנים ועדין תקינים?

שאלה שניה האם זה מסוכן שיש צמיג אחד חדש ועוד 3 ישנים של חברה אחרת

פורסם

צמיג של ארבע שנים לרוב מתחיל להיתיבש ויוצאים סדקים בצד החיצוני , הדבר לא בטיחותי אפילו "שהצמיג לא חלק".

צמיג שונה על אותו ציר גורם בעצירת חרום לעצירה לא שווה , צמיג חדש בצד אחד וצמיג ישן בצד שני באותו ציר גורם להפרש גובה בין צד ימין לצד שמאל של הרכב.

אישית היתי מחליף גם את הצמיג השני באותו ציר ל toyo חדש , את הצמיגים בציר הקידמי שיבדקו בפנצ'ריה לתקינות ואז תחלית להחליפם או לא.

צמיגים של ארבע שנים אני היתי מחליף בחדשים.

פורסם

המון תודה ! אני בהחלט ישקול שוב. רק מקווה שלא טעיתי בבחירה של הצמיג ל

TOYO

אני לא כל כך מבין ובפנצריה אמרו שזה הצמיג המקורי שאיתו המאזדה 3 יוצאת מהמפעל של מאזדה...

פורסם
המון תודה ! אני בהחלט ישקול שוב. רק מקווה שלא טעיתי בבחירה של הצמיג ל

TOYO

אני לא כל כך מבין ובפנצריה אמרו שזה הצמיג המקורי שאיתו המאזדה 3 יוצאת מהמפעל של מאזדה...

לTOYO יש צמיגים נהדרים, הם צמיגים יפנים איכותיים ואכן מאזדות יוצאות איתם מהמפעל.

רק מעניין, איזה דגם קנית?

פורסם
לTOYO יש צמיגים נהדרים, הם צמיגים יפנים איכותיים ואכן מאזדות יוצאות איתם מהמפעל.

רק מעניין, איזה דגם קנית?

195/65HR15 SPLM 702 91H

TOYO

מה אתה אומר ? הבנתי שזה הזה מה שצריך

פורסם

toyo הוא צמיג יפני ,החלפתי אצלי ברכב ל toyo ואני מרוצה מהצמיגים.

מאזדה חדשה יוצאת עם הצמיגים הנ"ל מהמפעל כרכב חדש ,צמיגים שקטים ואחיזה טובה.

פורסם
toyo הוא צמיג יפני ,החלפתי אצלי ברכב ל toyo ואני מרוצה מהצמיגים.

מאזדה חדשה יוצאת עם הצמיגים הנ"ל מהמפעל כרכב חדש ,צמיגים שקטים ואחיזה טובה.

המון תודה

פורסם

בתור בעלים של מאזדה ספיריט והונדה אקורד V6 אני משתמש בצמיגים של Yokohama C.Drive

היו לי TOYO וFalken על האקורד אך הC.Drive היו הטובים ביותר, מישלין גם טובים אבל יקרים יחסית,

מאז שאני נוסע על C.Drive אני לא מחליף חברה, החלפתי את הצמיגים 3 פעמים כבר (לאותם הצמיגים)

• תוכן חדש...