Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשכולם הולכים לקניון, ואתה, ילד בן 7-8 גם. ואתה לא מסוגל לעזוב לרגע את הטויוטה סליקה האדומה שהגרילו ממפעל הפיס (היום מגרילים שברולט אוואו). אז אמא משאירה אותך שם.

שבמקום לבקש מאבא שיביא לך כשהוא חוזר מהעבודה ממתקים (שוב, כילד), אתה רוצה קטלוגים של מכוניות. והוא חוזר מכ-ל הסוכנויות עם המון קטלוגים. מי צריך ממתקים? :-)

כשאתה חולם על מכוניות.

ליתר דיוק, כשאתה חולם שיש לך פנצ'ר בגלגל הקדמי ב-ZX וולקן שלך. וכיוון והגדילו את הברקסים אז הג'אנט 14 הספייר לא נכנס מקדימה. ואז אתה שובר את הראש מה לעשות, וקם בבוקר מוטרד. ובמציאות אתה מגלה שזה לא כזה נורא, כי הברקסים מאחורה יותר קטנים, אז את הרזרבי שמים מאחורה ואת האחורי שמים מקדימה.

ואם כבר (סליחה קינן שאני מתלבש לך ככה על השרשור): אז מה החלומות ההזויים שהיו לכם (קשורים למכוניות, כמובן)?

נ.ב בתור ילד כשהיינו נוסעים לקניון גדול או לחרמון ממש לא עניינו אותי הקניון או החרמון, אלא רק הקניון :-) (יצא חרוז). אני זוכר את הפעם הראשונה בתור ילד בן 7 כשהיינו בחרמון. מגרש מלא מכוניות, כמו חנות צעצועים. אז גם ראיתי לראשונה את הסובארו SVX שהכרתי רק ממגזינים :-)

נ.ב 2 הקטע עם העקיפות נכון. ומצחיק. כשאני במדרכה קצרה ואני עוקף מישהו (ברגל), אני מדמיין שאני על רכב חזק. ואם בא בן אדם ממול אני יוצא לעקיפה ומסיים אותה בשניה התשעים (מה שאי-אפשר לעשות במציאות). ובטיולים רגליים בשטח, כשאני בירידה ממש חזקה, ברור שאני שם LOW ונועל על ראשון :-) בלימת מנוע.

פורסם

לגבי עגלות תינוק/סופר..ממש נכון!

ומשהו אמיתי שלי,שאני במעלית,מדמיין אותה מעבירה הילוכים(משמיע רעשים כמובן) בין קומה לקומה..

"נתפסתי" לא מעט עושה את זה,כבר לא אכפת לי..:-D

מנוע V6 בלי להתבייש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כשכולם הולכים לקניון, ואתה, ילד בן 7-8 גם. ואתה לא מסוגל לעזוב לרגע את הטויוטה סליקה האדומה שהגרילו ממפעל הפיס (היום מגרילים שברולט אוואו). אז אמא משאירה אותך שם.

היום זה ח*א להיות ילד:-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וואו היו לי כ"כ הרבה חלומות הזויים על מכוניות, כ"כ הרבה פעמים היו לנו בארץ הקטנה שלנו מכוניות על וארועים מוטורים מטורפים אם זה היה תלוי בחלומות שלי...

להודעה של Zambia-protocol כ"כ הרבה פעמים פתחו את הדלת של החדר שלי ומצאו אותי באמצע דריפט עם הכסא של המחשב ויש סוג של מבט כזה "מה אתה עושה?" "כלום :X", המיטה שלי ליד הדלת והרווח בין המיטה לקיר דיי קטן, והכסא עובר שם עם מרווח דיי קטן, לפעמים אני יוצא מהחדר בדריפט בין המיטה לקיר XD

פורסם
התגובה שלך לחלוטין לא עניינית ולא בוגרת.

או שפשוט לא הבנת את ההודעה.

מה קשור ההשוואה ל-m3(התייחסתי רק לעניין הדריפטים אתה משלים פרטים מדמיונך?:shock: )

וכן על מיאטה NB אוטומטית רוצים כמעט כפול מקליאו ספורט.

על התבטאויות אוויליות כמו "סבבה,תהנה בתת היגוי״ באמת שאין טעם שאני אגיב-הן שייכות לעבר וכנראה שגם אתה(בדעותיך הקדומות).

מתחיל להימאס שכל זב חוטם שקיבל רישיון נוהג על מיאטה אספנות איטית להחריד,ובטוח שהוא מאסטר בהנעה אחורית ומתייחס בהתנשאות ובזלזול להנאה קדמית.

אתה מוזמן לצאת מהקופסה.

סע בדרכים טובות.

אתה זה שאמר "עם המנוע החלש שלה היא רחוקה שנות אור מלהיות הדריפטרית המושלמת(M3,370Z)."

אף אחד לא טען שהיא כן.

זה לא נכון להתייחס "רק לעניין הדריפטים" ולהשוות בין M3 למיאטה NC, כי יש עוד הרבה דברים מעבר. (אם כבר מדברים על תגובה לא בוגרת :roll:)

בהודעה הקודמת שלך לא רשמת שהתייחסת למיאטה NB.

היום אתה יכול להביא מיאטה NA (ידנית) במחיר זול יותר משל הקליאו ספורט.

אבל שוב, זה עניין של טעם.

בקשר למשפט הזה:

"מתחיל להימאס שכל זב חוטם שקיבל רישיון נוהג על מיאטה אספנות איטית להחריד,ובטוח שהוא מאסטר בהנעה אחורית ומתייחס בהתנשאות ובזלזול להנאה קדמית."

imagesca7694jo.jpg

:lol:

פורסם

למה לא ראיתי את התמונה הזאת קודם? עכשיו אני משוכנע שאתה צודק!

אתה לא הבנת ידידי, אף אחד לא חסיד של הנעה קדמית פה, מה שאומרים לך זה שלא תמיד בכל מצב עדיף הנעה אחורית, אני מבטיח לך שיהיה לך יותר כיף (אם אתה יודע לנהוג היטב) בפג'ו 106 ראלי מאשר במיאטה אוטומטית ישנה.

אם תשאל למשל אם הייתי מעדיף את המיאטה שלי הנעה קדמית או אחורית, אז ברור שאחורית.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כשאתה מוכר את הרכב שהיה לך במשך 4 שנים, ו-5 דקות אחרי אתה מתקשר לקונה שיחזיר את הרכב כי אתה מתחרט.

ואם הוא לא מסכים [כמו במקרה שלי], אתה נועל את עצמך בחדר ובוכה במשך שעתיים :cry:.

כשאתה מספר לחבר שלך, שאם היית זוכה בלוטו, היית מעביר ימים שלמים בלחפש E36 M3 במקום לקנות חדשה מהחברה.

או שאתה מעדיף לקנות את ה E30 של הבחור [גנה] מהפורום אפילו אם היא אוטומטית :-D.

שונא גזענים !.

פורסם

כשאני ברכבת אני מדמיין תנהג יושב עם 3 דוושות ומוט הילוכים ומנסה להבין מה המהירות שלו ובאיזה הילוך הוא נמצא :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, אחרי כמה כתבות שהיו על נהגי הרכבות, אני בטוח שגם הנהגים מנסים להבין באיזה הילוך הם נמצאים, ולמה הם רואים חד-קרן מסתובב להם בקבינה...

AA123, למה שלא תפתח שירשור חדש כזה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כשאתה מגיע לארץ באירופה בפעם הראשונה ואתה מגלה שכולם נוהגים על גיר ידני + נוהגים כמו בני אדם,

ואז אתה בטוח שהגעת לגן עדן ושאתה רוצה לעבור לגור שם רק כדי לנסוע עם חיוך יומיום.

פאקינג אוטובוס עם קלאצ', תתארו לכם נהג של אגד נוסע על ידני וצריך גם לשים יד על ההגה, גם לנקב כרטיסיות לערסים, גם להוציא חשבונית ועודף ולספור שהביאו לו מספיק כסף, לדבר בעברית רוסית וערבית ,גם להחליף הילוכים, לעשות עצירות פתע בתחנת האוטובוס כי מישהו התעורר ולחץ על הכפתור שתי מטר מהתחנה שלו וכל זה בליווי ערסים שצועקים מאחורה + פניני יוסי גיספן מרמקול של פלאפון באיכות ירודה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ברווז +1

לצערי אתה צודק החבר'ה האלה אוהבים ירוק ,ואני לא מדבר על רמזורים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא מאמין שאני לא הדפוק היחיד שעושה דריפטים עם העגלה של הסופר

כמה נחמד לקרוא את כל זה D:

פורסם

my 2 cent!

1) להאריך את הדרך הביתה רק כדי להיות עוד קצת עם האוטו.

2) לומר כ*ס אומ* מחירי הדלק, ולתת קיק דאון - כי חיים רק פעם אחת.

3) להעביר לניוטרל ברמזור וללחוץ על גז.

4) להזכיר את המקצוע של האמא של זה שעקף אותך הרגע בAMG.

5) יש לך בצרור מחזיק מפתחות של החברה של האוטו שלך.

6) אילו רק מחירי המכוניות בחו"ל שהם בדולרים/אירו- היו בשקלים! ואז אתה אומר שחצי מהבית שלך הופך לאוסף המכוניות של ביל גייטס.

7) לזכור חברים לפי המכוניות שלהם.

8) אתה פשוט סתם נהנה ללחוץ על השלט של הרכב, גם כשהוא במרחק 15 קומות מתחתיך.

ואיך אפשר לשכוח, לנתח את מצה הסוללה בשלט של הרכב לפי עוצמת המנורה שנדלקת בעת הלחיצה.

זה שלי...

פורסם

היה לי עוד אחד אתמול בלילה...

כשאתה מגיע מאוחר בלילה לכיכר 'שלך' (בינינו למי מאיתנו אין איזו כיכר חביבה),

ומתפלל עוד מרחוק ש:

1.היא תהייה פנויה...

2. שעובדי מחלקת הגינון בערייה עדיין לא למדו לכוון את הממטרות לכיוון הנכון...

3. שהפעילו אותן הערב וכל הכביש רטוב!

אגב, כל זה בטל ומבוטל בימים שבהם אני מגיע הביתה עם אופנוע :?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

היום נוסף משהו חדש לרשימה

כשאתה במתכונת במתמטיקה, סיימת, ויש לך עוד שעה שלמה, אז אתה מצייר את המכונית שלך, ואולי כמה תוספות שיגרמו לה להראות כמו בחלום :)

• תוכן חדש...