Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 573
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פאביה 77777 (או טיפה יותר היום)

ראיתי שמישהו כתב שהיא נמכרת ב-79K. אין כל איזכור לכך ברשת או בפרסומים שונים. מאיפה המידע? (בכל אופן, עכשיו ההבדל הוא על 17 אלף ש"ח.. פחות מזמין מבעבר, אבל עדיין ניתן לעיכול.)

:idea:
פורסם
ראיתי שמישהו כתב שהיא נמכרת ב-79K. אין כל איזכור לכך ברשת או בפרסומים שונים. מאיפה המידע? (בכל אופן, עכשיו ההבדל הוא על 17 אלף ש"ח.. פחות מזמין מבעבר, אבל עדיין ניתן לעיכול.)

למה בכל פאקינג שרשור צריך לדחוף את הפאביה? כל אחד קונה מה שהוא רוצה ומה שהוא יכול!

liorwohl תתחדש,אין ספק שפינקו אותך בסוכנות.

פורסם
מערכת סיוע לזינוק בעלייה )HAC(

אנחנו יודעים מה קורה כשאתה מזנק

בעליה במעלה תלול. מערכת HAC תוכננה

כדי למנוע ממך להידרדר לאחור

זה באמת קיים? (מתוך הקטלוג)

מרוב בלבולי מוח על הפאביה אף אחד לא ענה לי על השאלה, מישהו יודע את התשובה לשאלה מעל?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

אני מניח שאם להזמין בלי נסיעת מבחן לא בא בחשבון, אצטרך לקנות את הדור הבא של הפיקאנטו...:?

נראה לי שהיבואן ממש לא צפה את הביקוש. אין מלאי, אין צפי למלאי, אין נסיעות מבחן - והכי חושב, רק בישראל, ממשיך למכור בקצב.

משכנתא זה קל

פורסם

לדעתי זו המיני החמודה ביותר שיש כיום בארץ. אני חושב שהיא תהיה מלכת המכירות החדשה בסגמנט.

לכל מי שקנה - תתחדשו! היא נראית מעולה בכל צבע.

פורסם
לשאלתך (אקס פוזות):

המערכת אומנם קיימת אך לא ברכב שהביאו לארץ (כרגיל).

אני מתקשה להאמין שתירגמו את הקטלוג אך שכחו למחוק את הקטע הזה.

"על שלום הנוסעים ישמרו 6 כריות אוויר וכל צירוף האותיות המוכר מערכת בקרת יציבות VSM, ABS ועוד. זאת יחד עם מערכת HAC לסיוע בזינוק בעליה ומערכת להפעלת מאותתי החירום בזמן בלימת חירום. קיה פיקנטו החדשה תגיע לישראל במחצית השנייה של 2011."

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שים לב שזו כתבה שיצאה לקראת הגעת הרכב ולא מתי שהרכב כבר הגיע. כאשר הוא הגיע, זה כבר היה ללא התוספת הזו ועוד כמה תוספות המוזכרות בכתבה וחבל שלא הגיעו (אתה מוזמן לעיין במפרט הטכני הרלוונטי שבאתר ביבואן).

לבגירה- ע"פ הנתונים מקטלוג האיבזור של הפיקנטו שבארץ, לכולם מערכת כיבוי אורות אוטומטית. השאלה היא האם זה באופן מיידי (שע"פ מה שכתבת אז כנראה שלא), או שזה קרוה לאחר השהייה קצרה. והאם זה כולל את אורות היום הקטנים שבדגם הידני והמאובזר (לדעתי כן), אבל זה שווה בדיקה לעומק.

לפיטצ'- יש כ3-4 רכבי מבחן ידני שפזורים בארץ (אולי אפילו יותר), ועוד כמעט כפול רכבים אוט'. משלוח אמור להכנס בכל סוף חודש- בשלושה- ארבעה חודשים הקרובים. וזה מנתונים שמסרו לי 3 סוכנים: במרכזי, בחולון ובאשדוד. כאשר לפי מה שהבנתי יש עדיין רכבים פנויים במשלוח של יוני.

שבת שלום.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

היי

הנתון שהעתכתי לגבי מערכת H A Cהוא מהקטלוג שניתן כרגע להוריד מהאתר.

לינק לקטלוג מתוך אתר קיה ישראל

לא נשמע לי הגיוני שהם עדיין מפרסמים את זה ככה באתר שלהם, כל עוד הרכב כבר למכירה ללא המערכת.

אפילו בעמוד "מאפיינים" באתר שלהם מופיע על המערכת:

לינק לעמוד מאפיינים

אם זה ככה, ואקבל את הרכב ללא המערכת, אוכל לתבוע את היבואן על כך, זו לא תמונה שהוא רושם: "התמונה להמחשה בלבד" , שם הוא יכול לשים חישוקם קלים אחרים ולהביא אחרים, זה לא שהוא שם תחליף למערכת, היא בכלל לא קיימת לפי מה שחלק כתבו כאן...

אולי מי שקיבל כבר ידנית ישפוך אור על הנושא?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...