Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמי יריב קדם. עורך דין ונוטריון במקצועי. נשוי + 3. גר בחולון, ועובד ברמת גן (מתחם הבורסה) ותל אביב.

אוהב תנועה....ובכלל זה אפשר למנות נהיגה, והרבה. חשוב לציין גם ספורט אתגרי (סנובורד, קייטסרפינג). מבחינתי הכל באותה קטגוריה. :-o

פורסם

שלום לכולם,

שמי כרמל ואני מתווך מחיפה כבר כמעט 17 שנים. נשוי ואב ל3.נוהג כבר 20 שנים. בבעלותי פאסאט טורבו 2002. הצטרפתי לפורום מהסיבות הנכונות . להבדיל מהמומחים, אני ממש לא מבין ברכב (למעט נהיגה). צפו לראות אותי במדור השואלים :roll: יותר מאשר במדור התשובות.

פורסם

שלום שמי דורון

אני בן 47 עובד ב Hi tech

מאמין ש "אוטו נקי נוסע יותר טוב"

אוהב אירופאיות צרפתיות - נוסע על peugeot או citroen

אני מחפש

ווקס carlack 68

מי שיודע - שמעתי שיש בבאר שבע - מביר מוזמן לפנות אלי

פורסם

שלום לי יש מכונית אספנות וולבו 164 למי שמכיר משנת 1973 והתחלתי לעבוד עכשיו במוסך ליד הבית.

הבעיה זה שהאוטו שלי צריך גומיות או אם אפשר אז עדיף משאבת מים חדש כי נקרעה הגומיה כשאחותי נסעה (אני לא שובניסט אבל לפעמים נשים עולות לי על העצבים ודורכות על הורידים)אתם יודעים מהי ההרגשה כשאתה מגלה שאוטו שאתה מקיע בו את הנשמה צריך ללכת לטיפול או שאתה צריך לטפל בו ואתה לא יכול כי אאין חחלקי חילוף???

בכל זאת עכשיו היא נרקבת במוסך הקטן אצלי בבית אם יש למישהו הצעות אני אשמח לשמוע מי שלא מכיר את המכונית ומעוניין לצפות או שרוצה להיזכר אז הנה (כמובן ששלי כבר לא נראת ככה אחרי שנה במוסך שלי בלי לזוז כמעט) http://www.autos4fast.com/wp-content/uploads/2009/12/Volvo-164-2.jpg

Volvo-164-2.jpg כלי התחבורה שלי ^^ יפה או מה??שווה כל שקל תאמינו לי
פורסם

אהלן ,אני אבי בן23 מלוד .

עד לא מזמן נהגתי בדייהו אספרו אחלה אוטו למרות שזה דייהו ,אני נראה לי הבן אדם היחיד בארץ שעשה אותה כמעט ספורטיבית אבל לא נורא זמנה עבר תרמתי אותה לאחי הקטן שילמד לנהוג ( אחרי הכל אם הוא יסתדר איתה בחניות ואלפי התקלות הוא יסתדר אם הכל ) :twisted:.

היום נוהג במיצובישי כריזמה גם אחלה אוטו (אם אתה סבא זקן) :-Dמתעניין במכוניות נראה לי מאז שאני זוכר את עצמי ,מוזיקה הכל בא בטוב בעיקר שנות ה80' וכל מה מה שיש לו קצב.

אני אוהב יותר שיפורים ויזואליים( לא מנוע) הדייהו המסכנה שלי סבלה הרבה :cry:אבל גם למדתי הרבה דברים שאסור לעשות .

אם מישו יודע איפה אני יוכול לקנות בודי קיט לכריזמה מוזמן לשלוח לי הודעה כי אני לא מצאתי ,ולייבא מחו''ל כמו לדייהו זה קצת יותר מידי יקר .

תודה מראש.

:-Pחייך הכל לטובה:-P

Mitsubishi Carisma 1.6 GLX

פורסם

מתכוון לצפות במונדיאל אגב. מקווה שספרד תיקח אך יש את גרמניה בחצי גמר . סוג של מכשול קשה.

ולעניינו אייל בן 22, עד היום מידי פעם נהג על 206, נכון להיום הזמנתי פאביה ספורט 1.2TSI.

ומקווה להנות ממנה כמה שיותר.

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני אלעד רוזן בן 26 מאשדוד

כיום עוסק בתחום אופנה לנשים ולומד משפטים, כרגע מסיים שנה א'.

בעבר הלא כ"כ רחוק קצין מודיעין באזח"ע.

את האמת, הצטרפתי לכאן כי כל שאלה שהעליתי בגוגל בתחום הרכב זה הפנה אותי לאתר הזה אז כנראה יש פה באמת דברים מעניינים

כרגע נוסע על גולף 2.0 שנת 2000 ומשדרג לשירוקו 1.4 אוטומט חדשה :wink: שאמורה להגיע לכאן חודש הבא.

אני בעיקר מתעניין בכל עניין השדרוגים לשירוקו.

בכל אופן, שמחתי להצטרף!

פורסם

מחזיק במ וו ! 730 נהנה מכל רגע של נהיגה , מתעניין בחלפים וחלקים , שידרוגים , מוסכים , ועוד . אז בטח נשתמע בהקדם , אני עכשיו ממהר לחווה לרכב קצת על הסוסה שלי ! אחרי זה נהיה בקשר, חברים. נעים להיות במחיצתכם

• תוכן חדש...