Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רן, לפני צבא מראשון, עובד וחוסך לאוטו.

עברתי על ידני בנזין טסט ראשון (כבוד D: )

מתעניין במיוחד ברכב (אם כי די מתחיל)מעבר לזה מנגן על בס תופים וגיטרה ומתעצל

אה כן, נוהג על יונדאי אלנטרה GLS שנת 2005/2006 (לא זוכר בדיוק איזה שנה מביניהן) כמובן בנזין אוטומטית של ההורים :x

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קוראים לי אלעד (משום מה :) ) ואני בן 24 ועד כמה חודשים.

בעיקרון נרשמתי לאתר כי נאמר לי שזה אחד הפורומים המקצועיים ביותר בכל הנוגע לרכבים.

אני מעוניין לקנות רכב וכמובן, כמו כולם, מתלבט בין פג'ו (עם כל השמועות שקיימות עליה) או פולו

(עם שמועות שהוא ממש יקר במוסך) או כל רכב אחר בקטגוריה הזאת.

פורסם

אהלן חברה ערב טוב!

שמי אלכס מכרמיאל

בן 25

היסטוריה של המכוניות שלי די ארוכה מלאדה(גורטה שרוסים הימציו חח) ועוד מלא

כרגע אני מפסוט על החיים ונוהג על מיצובישי קולט 99' שחושבת שהיא פרארי חחח:twisted:

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

שלום!

שמי אהרן מאזור המרכז בן 17

נוהג על נייק :wink: מעריץ שרוף של טופ גיר!

לאבי יש פיז'ו 306 1.8, לפעמים אני לוקח עליה סיבוב.

טוב אז ביי.

פורסם

שלום.

שמי הוא עדן, אני גר ברמת גן .

אני מאד אוהב את התחום המכוניות, ממש ממש קצת ניסיון בקטנועים (גם משהו).

ברשותי גולף 1.6 סטנדרטי, אוטו ממש נחמד.

שמח להכיר.

פורסם

שלום שמי אני ברשותי מזדה 323 97 1800 אני מאוד אוהב להתיעץ וליעץ בענין מכוניות אשתדל לשתף בידע והניסיון שיש לי

פורסם

שלום לכולם!!!

שמי אריאל,אני מב"ש בן 31.

יש לי פורד מונדאו שנה 98, נפח 1.8...

צבע: לבן.

רכב מאד אמין,מרווח,מתאים למשפחה.

מזגן מקפיא,2 כריות אוויר,2 חלונות קדמיים חשמליים, הגה כח.

אחרי טיפול של 10.000, קילומטראז' נמוך (113.000).האוטו כמעט ולא נסע. גמיש לרציניים. מחיר מחירון של יצחק לוי 14.500.

מוכר עקב טיסה לחו"ל לחצי שנה.רכב אצלי נמצא רק 3 שבועות.

לרציניים אני גמיש!!!!

תכתבו קצת תגובות ואם אתם רוצים גם תשאירו הודעה...

פורסם

שלום לכולם ובוקר טוב

ברשותי רכב אספנות חדש בארץ (יבאנו אותו מחו"ל לפני כשנה)

פונטיאק לה מאנש ספורט קופה,האוטו עבר שיפוץ קפדני בחו"ל שכלל הכל

שיפוץ מיכני,שיפוץ חיצוני מקיף,ותוספות שביקשנו כולל מיזוג,סנרוף,מערכת ועוד

בימים אלה הרכב משתתף בתוכנית ריאלטי"חתונת השנה"בערוץ מאקו באינטרנט

(צפו בפרק 6 על החירת הרכב)אם בא לכם....

נשמח לקבל תגובות מהחברים הוותיקים בפורום בנושאי רכבי אספנות(אהבת חיו של אבא שלי)

או מבעל רכב דומה בארץ(אם קיים)

תודה ויום טוב לכולם

דודו\ג'קי

פורסם

קוראים לי ורה ואני בת 32 לאחרונה הוצאתי רשיון וממש נהנית לנהוג. רכשנו מזדה 97 323 אוטו חמוד לאללה . נורא מתעניינת בכל העניינים המכניים ותמיד אוהבת לדעת מה רואה ולמה. אז ככה חוץ מזה אני נשואה + 1 בלי מקצוע מוגדר עדיין לא מצאתי את עצמי אבל מוכשרת בטירוף.:lol::lol:

פורסם

שלום לכל החברים

כעורך דין בעל ניסיון וותק רב בתחום התעבורה והנזיקין אשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה או בעיה.

רוב חברי הפורום מכירים אותי, או שמעו עלי, אך בכדי שהדברים יהיו נחלת הכלל ומתוך רצון להקפיד על שקיפות ומקצועיות אתן בקצרה מס' עובדות ונקודות ציון לגבי ולגבי משרדי.

אני עוסק בתחום מזה כ 15 שנים, טיפלתי בתיקים רבים בכל הערכאות (תעבורה שלום, מחוזי, עליון) ובפני כל הגופים במערכת, לרבות התביעה המשטרתית, הפרקליטות, משרד התחבורה ורשות הרישוי, המכון רפואי וועדות הערר. משרדי עוסק בתחום זה ובתחום זה בלבד וזאת מאחר וברור לנו כי בכדי לתת את השירות הטיפול והתוצאות הטובות ביותר יש להתמקצע ולשלוט בתחום על כל רבדיו. לרשותי צוות מיומן ומנוסה בתחום, ניסיון רב בטיפול ובניהול תיקים, אני חבר בוועדת התעבורה של לשכת עורכי הדין ואוחז בהיתר בלתי מסווג לשמש כסנגור תעבורה בבתי הדין הצבאיים. למשרדי שני סניפים האחד באזור ת"א (מתחם הבורסה ר"ג) והשני באשדוד. אני מייצגים לקוחות מכל הארץ ובכל הערכאות בכל הארץ. אשמח לעמוד לרשותכם ולסייע במתן תשובות, יעוץ והכוונה.

אז אל תהססו לפנות אלי.

עו"ד אסף שמיר

פורסם

אהלן אהלן, אני חדש כאן אז מזל טוב לי...

תרשו לי לציין שבימים האחרונים אני בונה עוד מערכת לאוטו ועושה טיפולים לבד לרכב והעצות והתמונות שלכם עזרו מאד...

אחלה אנשים ואתר נוח לשימוש...

תודה רבה לכל הטיפיונרים....:lol:

פורסם

שלום לכולם,

לי קוראים טל ואני מעכו (עברתי לפני כשנתיים מירושלים). נכון לעכשיו אני מתעסק בייצוא (מסין) של ציוד OBD מכל הסוגים:

Professional Diagnostic Tools, OBD Code Scanners, ECU Chip Tuning Tools, Auto Key Programmers, Airbag Reset Kits, Odometer Correction Kits, VAG diagnostics, Key chips

התואר שלי הוא בלימודי מזרח אסיה - ומכאן גם היכולת לעבוד עם המפעלים הסיניים.

• תוכן חדש...