Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם.

שמי קיריל גר בחדרה , במקצוע תכנאי רכב משרת בצה"ל בתור בוחן רכב ,

מתניין ברכבים מגיל 10 . באצמי נוסעה במזדה 323 סדן 1995 .

פורסם

שלום לכולם.

כרגע יש בבעלותי גולף משנת 2001.

מתכוון לרכוש GTI חדשה לקראת סוף השנה.

יש לי מספר שאלות שאולי ישמעו דביליות אבל אני רק בתחילת דרכי בנושא ולכן מבקש להתאזר קצת בסבלנות.

שאלה ראשונה- האם ה-GTI מיוצרות בגרמניה או אולי בעוד מדינות?

שאלה שנייה- הצבע האדום דוהה עם הזמן (יותר מאחרים), האם זה נכון גם לגבי הרכב הזה? או שכאן זה בכל זאת צבע עמיד יותר.

שלישית- לגבי רכישות קבוצתיות מחו"ל האים ניתן דרך הפורום לבצע?

שוב תודה לכולם.

פורסם

שלום לכולם,

נעים להכיר חברים חדשים.

שימו לב כי זהו רק שרשור הכרות.

שאלות וכו' יש להעלות בשרשורים נפרדים בפורומים הרלוונטים.

בשרשור הנ"ל לא תקבלו תשובות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

עד היום לא היה ברשותי רכב אספנות והגעתי להחלטה כי אני מעוניין לשנות מצב זה היות והרכב הזה "יפה" בעיני.

האם מישהוא יכול לעזור לי ולומר איך רוכשים רכב כזה איפה עושים בדיקת קנייה ?

פורסם

ערב טוב ושלום רב לכם

אני גלעד

נשוי, מקווה בעוד חצי שנה לבכור היילוד

והגעתי לפה בתקווה שאצא עם החלטה לקניית רכב

בריאות לכולם

ושבוע טוב!

פורסם

אני ברוריה, בת 57 ממעלה אדומים. נהגת משאית כבר 37 שנה. כרגע מאבטחת, ונכון להיום, לא נוהגת (כי אין רכב...).

מקווה ליהנות בפורמכם,

ברוריה.

פורסם

שלום רב.

עקב התלות היום-יומית ההכרחית שלנו ברכבים, החלטתי להצטרף לפורום.

לפורום הגעתי במקרה, כשניסיתי לבצע חיפוש אחר פתרון לבעיה מסויימת הנוגעת לרכבי.

מאחל לכולם ולי השתתפות פורה ומהנה בפורום.

בברכה.

רוני.

פורסם

אני חבר כבר כשנתיים וחצי ועדיין לא רשמתי כלום בשרשור - אני סטס מאשדוד. בן 19 משרת בצבא כרגע.

נוהג על הרכב של ההורים - פולקסוואגן בורה . חלקכם מכירים אותי, רובכם לא. אז נעים מאוד.

פורסם

היי,

אני בן 32, נתנייתי במקור (מה גדולה היתה תדהמתי שגיליתי שברחוב זנגביל בנתניה יושב אחד מבעלי המקצוע הדגולים בישראל - אולי בגלל שאף פעם לא היה לי רכב עם קרבורטור...), חי כיום בת"א.

האהבה שלי לנהיגה ומכוניות החלה קצת אחרי שלמדתי לקרוא.

ברשותי אוסף של כל גיליונות המגזין "אוטו" ברציפות מחודש יולי 1988 עד סוף 2009 וגם קראתי כמובן את כולם.

אני מהנדס תעשייה וניהול בהכשרתי ומתעסק בניהול פרוייקטים של IT ופרוייקטים ארגוניים.

במשך 3.5 האחרונות עבדתי אצל אחד מיבואני הרכב המובילים (שלא אציין את שמו) ויצא לי להכיר על בוריים את תהליכי העבודה הקשורים לשיווק, מכירות, ייבוא, הכנה למסירה, וכל נושא אחר כמעט הקשור לרכב חדש בישראל, כולל היכרות אישית עם כמה מ"המושכים בחוטים" בתעשייה זו.

כיום אני עובד באגף תביעות של חב' ביטוח גדולה (בתפקיד דומה פחות או יותר), כך שאני קצת מכיר מבפנים גם את תהליכי העבודה של סילוק תביעות בחברות ביטוח.

נוהג על סיויק 2001 שנרכשה זה עתה (אני יודע בטח תרימו גבה ותאמרו - "זה חובב נהיגה זה?!" - אני פשוט מבלה את רוב שעות ההגה בפקקים כרגע, וחיפשתי משהו נוח, אמין יחסית, זול לאחזקה, וסחיר, אז זה מה שיצא)

כל מי שיקרא את ההודעה הזו מוזמן להפנות שאלות בנושאים שהזכרתי ואענה במגבלות של שמירה על מידע עסקי.

אגב - הפורום הזה אששששש - ברמת הניהול, ביעילות, וברמת התשובות של אנשי המקצוע. סחטיין על מייסדיו ומתחזקיו.

CHEERS

פורסם

אני גילי ,תל אביבי בן 33 רווק.אתמול בשעה טובה רכשתי את הפיג'ו 406 שחיפשתי הרבה זמן. והחלטתי להצטרף כחבר מן המניין לפורום המעולה הזה ,שנעזרתי בו רבות לפני הקניה.

פורסם

שלום ,

שמי אילן,

הגעתי לפורום לאחר חיפוש אחר פיתרון לבעייה שפקדה את המאזדה שלי.

אני כותב את ההודעה הזו במשך 20 דקות בערך: כל כמה רגעים אחד משני הקטנים שלי מיתעורר בבכי ומעיר את השני.

שיהיה לילה מנוחה ושבוע טוב לכולם.

פורסם

אני עומר ביטון בן 17 מקרית מוצקין בעברי גרתי בעכו , לומד בעכו מקצוע חשמל מסיים את הבגרויות בכיתה יא' ובכיתה יב' לומד את כיתה יג' ויוצא עם תעודת טכנאי חשמל .

לומד בפרויקט נטע פרויקט מחשבים אשר לומדים שם החל מפירוק והרכבה ועד רשתות מתקדמות הוצאתי כבר תעודה מחברת cisco והשנה עובד על השניה ואולי נמשיך עם זה בעתיד .

אוהב אופנועים כבדים הרבה של ה 750 וכאלה בעזרת השם בגיל 21 נוציא רשיון על זה ,

אוקיי עומד להתחיל שיעורי נהיגה לצערי עדיין לא חזרה העבודה אז אין עדיין מספיק כסף בשביל להתחיל כן כן המצב קשה :-( .

יש לי פיגו' 307 הדגם הרגיל אבל מפואר לאוטו הורכב שתי רמקולים אחוריים של pioneer שכל אחד 150W/V חח לא מבין בזה כל כך ,

נקנה מערכת panasonic CQ-RX320L הייתי רוצה שאני אוציע רשיון ויהיה לי כסף להוסיף מגבר וסאב ולשדרג את הרמקולים הקדמיים דחוף כי זה מה שבא עם האוטו .

בהזדמנות אני אלך לשים מדבקה כזאת בשביל לעשות את החלונות האחוריים שחורים , הציעו לי הצעה של 200 שקל שני החלונות משהו כזה אז אם מישהו מכיר משהו יותר זול באיזור הצפון אז אפשר להציע לי :-)

הקיצר אחרי חפירה נעים להכיר את כולם :]

פורסם

יוסי עזריה בן 18 מירושלים.

חולה במחלת המוטוריקה לצערי,התרופה היחידה שיש למחלה היא שלילה,עד היום לא השתמשתי בתרופה וגם לא מתכוון להשתמש בעתיד.

אוהב את המוסיקה ברכב במיוחד זהו חלק מבלתי נפרד מנהיגה,"בשביל קיק טוב צריך סאב טוב".

מנסה ללמוד כמה שיותר מחבריי לפורום המנוסים יותר.

אין לי רכב ליסיניג ואני עדיין חושב שלא צריך לגנות בצורה חריפה כל כך את רכבי הליסינג,בשנת 2001 מינו אותי להיות שר ההגנה של המאזדות,אוהב במיוחד את המאזדה BA לאחר מתיחת הפנים,בשבילי מאזדה 3 זה עוד רכב רגיל שהרבה לא יתנגדו לו.

אסור לשכוח שגם ליונדאי אקסנט יש יתרונות על פורשה.

את הרישיון שלי,את הרכב שלי,את המערכת שלי קניתי מהכסף שלי,לאחר עבודות רבות ועל כן הבטחתי לעצמי שהילד שלי יקבל מרגע היוולדותו חיסכון שישבר בגיל 16 שיספיק להוצאת רישיון,קניית אוטו ומערכת נחמדה,בעזרת השם.

• תוכן חדש...