Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

שמי אודי, אוטוטו ארבעים ובעל עסק, ואני מכור לפורום.

גיליתי את הפורום לפני כחודשיים, כאשר חיפשתי רכב בשבילי אחרי החלמה מליסינגטיטיס ממושך.

כיום אני מחזיק בצפרדוש, מאזדה 2 2008 שנמצאת בשימושה של אשתי שתחיה, ואנחנו מרוצים ממנה מאד (פרטים בדיונים השונים), ובמקסי, סיטרואן C5 PK 2003, צרפתיה ארוכת איברים ועמוסת קלאסה (וכן צינורות גומי, מחשבים ואיבזור אקסצנטרי).

מקסי היא ההיפך הגמור מצפרדוש - המון נשמה וקצת פחות יעילות, אבל אנחנו אוהבים אותה והתחברנו אליה מההתחלה (הנויורוטית משהו). האמת שצפרדוש לא חסרה נשמה אף היא, צעירה וזריזה הרבה יותר...

על קורותי ורשמיי תוכלו למצוא בפוסטים השונים.

למנהלי הפורום - יישר כח גדול על עבודתם הטובה! זהו אחד הפורומים הפעילים והיעילים שאני מכיר (שני אולי רק לפורום אובונטו העולמי).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שלום, אני דניאל מאזור חיפה, בן 17 וחצי נהג חדש.

נוהג על האוטו של ההורים קיה ספורטז' 2008 - אחלה אוטו אבל הרבה כסף הולך על דלק.

אוהב ומעריך את הפורום הזה.

פורסם

ניפחו לי כבר את המוח חנויות רכב לגבי קומפננטים,אין אמונה בהם ... ההתלבטות שלי היא בין רוקפורד,אלפיין,JBL או מורל,על כל חברה אמרו לי משהו טוב ומשהו רע בין אם האיכות לא טובה ובין אם הם לא שווים את הכסף ... בבקשה אני ישמח לתשובה בהקדם..מחר בסיס:cry:

פורסם

שלום,

קוראים לי גלעד, בן 31 מתל אביב.

התחלתי לפני חודש לחפש אוטו ועושה רושם שאני מגלה סימני התמכרות לפורום הזה.

החלטתי לבסוף לקנות ניסן אלמרה 2005

פעם אולי אני אקנה אוטו ספורט... (במשבר גיל 40 או משוהו)

פורסם

אלה נזרום כי היה כתוב לי למעלה בפאנן חח

אז ככה אני ליר מרחובות בן 17 לא מזמן עברתי טסט ברוך השם (:

יש לי הובססיה למכוניות

וזהו אין לי מה להוסיף

פורסם

הי לכולם.

הצטרפתי גם אני עם נדוניה מרשימה של 52 שנים בותק של נהיגה.כעת אני רק נהנה.הפסקתי לעבוד לפני שנים.אישית אני מכור לטויוטות.משום כך בחרתי בשם הזה אבל למעשה קוראים לי דוד.כיום יש לי טויוטה פריוס חדשה מזה 4 חודשים.

פורסם

שלום,

אני חדש פה בפורום.

יש לי שאלה:

האם כדאי לקנות קיה סיד דגם משופר ( EX אני חושב ) 2010 ב - 91000 ( בגלל כל מיני הנחות וכו' )?

האם עלי לפחד מזה שאין לו שוק?

האם עלי לפחד שבעוד 6 שנים הרכב לא יהיה אמין כל כך?

האם עלי לפחד שמתישהו בעתיד שוב לא יהיה יבואן בארץ ואני אתקל בבעיות כמו חלפים ( אגב כמה החלפים עולים היום? )?

אני הבנתי שהרכב לכשעצמו הוא טוב בסגמנט שלו, האם זה נכון?

בבקשה מי שמבין בנושא שיגיב מהר כי זה דחוף.

תודה.

פורסם

שלום

שמי ורטש גד ואני מעוניין לקבל אישור כניסה לפורום חלקי חילוף לרכב. לצורך שמוש אישי.

אני מחפש חלף נדיר ששמו בקאפס לטיוטה פריוויה 93 ידני

אשמח לאישור בהקדם

ורטש

פורסם

אהלן ,

שמי דן ואני בן 17 , בעיצומם של לימודי נהיגה .

מגיל קטן נמשך מאוד לתחום הרכב , עד השנה זה התבטא בעיקר בקריאה ובהתעניינות עיונית, כעת אני מתחיל לממש פיזית את האהבה :-D

כמובן שעדיין אין לי רכב בבעלותי, אבל לאחר שאקבל את הרישיון אנהג בפורד פוקוס 2009 או בפורד פוקוס 2004 .

(נקווה שאאלץ לערוך את ההודעה הזאת במהרה :-) )

ברוכים הנמצאים .

פורסם

נתי, בן 25, מצטרף לפורום כי אני מקווה שהוא יוכל לעזור לי, ואולי אף להפך...

:wink:

מחפש פורד פוקוס 2004-5, הבנתי שיש בשנים האלה גם דגמים ישנים יותר בעלי 2 כריות אוויר בלבד,ויש גם את הדגמים המשופרים יותר בשנים אלו - בעלי 4/6 כריות אוויר.

אני מחפש את המשופרים יותר.

האם מישהו יודע איך לאתר את הדגמים המשופרים? (מן הסתם יש להם שם דגם קצת שונה)

• תוכן חדש...