Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום,

מציעים לי רכב יונדאי לנטרה 95 יד שניה עם 110,000 ק"מ.

למי ידוע תצרוכת הדלק שלה ובנוסף האם זה רכב סולידי/מומלץ?

[הולכת על רכב ישן בגלל התקציב....]

תודה לכל המתייחסים.

פורסם

אני כבר בן כמעט 45, את עלומי השארתי שם בחולות...

ואם אני אאסוף עצים, היכן יש לי מקום פנוי לעשות מדורה?

בנעורי היו סמוך לביתי מגרשים רבים פנויים, היום גם בנרות תתקשה למצוא מגרש חול פנוי.

אני זוכר את הפשיטות שעשינו על אתרי בנייה, אני זוכר את הסיורים ברחובות למציאת ספות ארונות וכיו"ב שנזרקו, אני זוכר את העצים שאספנו במקלט אחד לאחד, חוויות אלה לא השתכחו עם הזמן (ועבר "קצת" זמן :wink: ). 

והאמת היא שאני לא בטוח שדור המיסרונים והצאט'ים כל כך שש ללכלך את ידיו באיסוף קרשים ועצים, גם אם יימצא מגרש ריק. אך זאת רק מחשבה שלי ואולי אני טועה.

פורסם

שלום.

אני אבי רביבו, יש לי מחלה קשה אני חולה על רכבים אמריקאיים.

ברשותי אולדסמוביל 88', מודל:1991, 3.800 סמ''ק.

ברשותי עוד רכב מסוג זה שנת 89'.

ואני כרגע משפץ שברולט בלייזר 4*4 מודל 82' 5.700 סמ''ק.

מקווה למצוא שותפים למחלה.

בתודה

אבי רביבו

פורסם

שמי משה ואני בן 26, קונדיטור במקצועי וחובב מכוניות, לאחרונה חיפשתי רכב ונכנסתי המון לאתר הזה והחלטתי להצטרף. רכשתי איביזה SC 1400 בלבן מהחברה .

" רכב זה כמו אישה, חייב להשקיע בה":-)

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

אוקיי אז ככה..

קוראים לי מנחם מצפת בן 19.5

חצי שנה על הכביש

הגעתי לפורום בחיפוש אחר סיטרואן אקסרה חוות דעת.

בבעלותי רנו קליאו ידנית 1.4 94

מחפש כעת סיטרואן אקסרה 1.8 ידנית שנים 98-02

פורום מעניין ואנשים נחמדים!!

פורסם

שלום חברים יקרים,

זה זמן רב שאני מציץ בפורום ונהנה מהעצות הטובות ומרמת הידע של הכותבים. זו הפעם הראשונה שאני כותב ואשמח לעצה.

לאחרונה קניתי רנו קליאו 2002 גיר רגיל 1.2; לאחר הרכישה הלכתי לרנו המרכזי ליישר קו, דבר שיישר לי את חשבון הבנק...:? אבל הייתי רגוע כי זה הרכב של אישתי והילדה החדשה שלנו.:-D

לפני כמה ימים, ניסתי להניע את הרכב והוא ישר נכבה. הנה הסימפטומים שלו:

1. מניעים, הסל"ד צונח והרכב נכבה.

2. צריך להמתין מספר דקות לפני שמניעים שוב.

3. צריכת דלק מוגברת.

4. מדליקים מזגן, צונח סל"ד- רכב נכבה.

5. כאשר הרכב חם הבעיה לא קיימת.

במוסך רנו המרכזי, אמרו לי שזה חיישן באגזוז ( לא זוכר איזה), ובסוף היום שינו את הגרסה ואמרו שזה מנוע צעדים.

לאחר שקראתי את הצ'ק ליסט המקיף של דניאל ורשימות נוספות בפורום כמו זו של המגאן, קיבלתי תחושה שיכול להיות שהבעיה הרבה יותר פשוטה וזולה...:|

אשמח לעזרתכם.

תודה,

יום זיכרון עצוב וחג עצמאות שמח!

clio

פורסם

D:\חדש ממצלמה חנוכה ועוד\חדש מהמצלמה\טיול עם בנצי קאהן ושאול לצפון:twisted::snipersmiשלום שמי יעקב ,משוחרר מהצבא די טרי בן 27 ,דתי, נוהג על רנו 5 שנת 90 1250 סמק בנזין לא טורבו אוהב מוזיקה ספורט ומה שביניהם,חובב טיולים ,בישול,גם אתני,כמובן רכב,אוהב את האוטו שלי ואת החיים,ושמח להכיר חברים חדשים.

שיהיה לכם יום נפלא!:wink:

:-D הי חברים,מה העניינים?
פורסם

אני יכול לרשום כאן הרבה אבל...אני חושב שמספיק שאני ירשום באיזה רכב אני נוהג כדי שתדעו עלי הכול

אני נוהג ביונדאי אקסנט שנת 2001 וזה כבר אומר הכול עלי ....אין לי כסף למשהו טוב יותר ...אין לי חיים ...כי כול מי שמבין במכוניות צוחק עלי ...ואני שקרן ....כי אני אומר לכולם שזה אחלה אוטו (סתם כדי שאני ירגיש יותר טוב ).

ואתם שאולים את עצמכם למה אני יורד על עצמי כול כך חזק ...כי ותרתי על 205 GTI משופרת ומושקעת לטובת משפחתית משעממת.

LIFE SUCK

זה שיש לי יונדאי זה לא אומר שאני לא אוהב לנהוג

פורסם

אהלן חברה,

אני עדי, בן 31 מר"ג, עובד ב QA. הגעתי לכאן כדי לשאוב קצת ידע, ידע זה כח (כדי שלא יעבדו עלי :)). בעבר הייתה לי פיג'ו 205, לאחר מכן התקדמתי לפיג'ו 206 שנת 2001 ועכשיו ישרתי קו עם שאר עם ישראל ורכשתי מזדה 2 שנת 2008.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני פבל, בן 23

נוהג על דייהטסו אפלאוז 95 ידנית. מתעסק הרבה עם מחשבים ומערכות ממוצעות לרכב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש פה, שמי גיא. בן 24 מתל אביב.

אני נוהג על 206 1600 ידנית, כרגע עם מערכת מצ'וקמקת אבל אני פה כדיי לבנות מערכת חדשה וצריך עצות של אנשים שמבינים בזה יותר ממני.

לא חושב לשפר כרגע כי בתוכנית שלי זה לחסוך בשביל גולף חדשה :-D

פורסם

שלום לכולם, רק היום הצטרפתי לפורום.

קוראים לי ניק ובעוד 3 חודשים אני אהיה בן 19, אני אוהב לחימה משולבת וספורט, בעיקר כדורסל.

יש לי יונדאי סונטה שנת 2000.

• תוכן חדש...