Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ,

ערן במקור מרעננה , כרגע ברמת גן ,

לאחר חיפושים נמצאה הבובה הנוחכית - 306 XN שנת 94 עם 60,000K (אמיתי)

כרגע לא חושב לשפר (האוטו רוב היום אצל האישה) - אני נהג סופי שבוע (במשך השבוע מסתדר עם הקטנוע)

זהו פחות או יותר

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

שמי גיל , בעל רכב מסוג פיאט מריאה 1999 (יפיפיה אמיתית )

"חולה" על רכבי פיאט (כנראה בגלל שהרכב הראשון שלי היה פיאט אונו ספורט 88 אדומה )

בתפקידי אני מנהל פרויקטים בתחום המחשבים ומערכות המידע.

אוהב כלי רכב באופן כללי וטרקטורונים בפרט - משתדל בכל הזדמנות לצאת לטיולי שטח.

וזהו .... :-D

פורסם

שלום לכל הנהגים. אני חדש בפורום שמי לירון בן 29 מראשל"צ סיטי...

אני עובד בתור מלגזן במפעל. וחוץ מלנהוג על מלגזה כל היום, יש לי הונדה סיוויק דגם אנגלי שנת 96 לשעות הפנאי.

אוטו נחמד מאוד אין הרבה כמותו בארץ. ראיתי את האוטו במקרה ליד העבודה והחלטתי לקנות אותו למרות שהייתה לי יונדאי אקסנט. אז קניתי ומכרתי את היונדאי.:?

זה לא הדבר הכי קל להחזיק 2 מכוניות ביחד כשאתה מרוויח משכורת רגילה אבל הצלחתי למכור את היונדאי כמה ימים לפני שהיה לה טסט! לא האמנתי שאני אצליח.... טוב מקווה שיש פה אנשים עם ידע במכוניות כי זה יעזור לי...

פורסם

שלום לכולם

מעדיף להישאר אנונימי בינתיים...

עד לפני חודש היתה לי פיאסטה youth 97 שנאלצתי להיפרד ממנה אחרי החלקה על כתם סולר שלמזלי יצאתי ממנה שלם בגופי, לביטוח לא היה משתלם לתקן את הרכב והוא הוכרז "אובדן להלכה"

כרגע אני מתנייע באוטובוסים, טרמפים ומוניות ומתלבט לגבי רכב חדש.

אני חושב לקנות רכב קומפקטי חדש, כבר עשיתי כמה נסיעות מבחן ובטח אתייעץ עם החברים בפורומים לגבי הדגמים שבחנתי.

מצפייה פסיבית בפורום בשבועות האחרונים התרשמתי לטובה וזו הסיבה שנרשמתי.

אז להשתמע בקרוב

ממני winner

פורסם

שלום לכולם

קוראים לי הראל גר בהרצליה... בן 17

נוהג על שברולט קאווליר

אוהב לשמוע רוק פאנק וכאלה בסיגנון,לפעמים גם שחורה ועוד כמה.. מנגן גם על גיטרה, מבטיח לכם שאני לא פריק למרות הנתונים הללו :-)

נהנה לצבור פה מידע מהמנוע חיפוש בנושאים שמעניינים אותי, ובנושאים שאתם דנים עליהם עכשיו.

לבחור שמעליי, כשאתה במסך של הפורום יש לך למעלה או למטה "נושא חדש" ככה אתה פותח דיון.

פורסם

שלום לכולם

אני יואב קניטל

אני גר בירושלים ואני ח-ו-ל-ה על אופנועים

אני גם אוהב מכוניות אבל אופנועים באמת עושה לי את זה.

אני אחרי צבא ויש לי עסק משלי(חנות טיסנים,מכוניות ומסוקים על שלט רחוק) ואני כמובן מתעסק בזה בתור עוד תחביב מלבד האופנועים.

אני גם מתעניין בדגים ויש לי בבית אקווריום ענק עם תנאי מחיה אמיתיים כלומר צמחים אמיתיים וכו....

אוהב מוזיקה ישראלית והכי חשוב אני אוהב כל דבר שקשור למכניקה ,לא משנה מה העיקר שיהיה בתוכו מכניקה.

וזהו.

פורסם

שמי אורי ואני חדש דנדש בפורום....

אני אשכנזי טהור שקנה את הפייסטה הראשונה שלו לפני 8 חודשים. שנת 96.

אני מעוניין במנוע במצב מצויין לחיפושית שאני קונה מחבר אבל המנוע שלה לא תקין.

חוץ מזה אני ממש מתרשם פה מהמקצועיות....לי אישית אין מושג ברכב חוץ מלבדוק שמן ומים....

אז להשתמע בקרוב.

אורי

פורסם

שלום לכולם ונעים מאד...

שמי אושר, בן -35 מאיזור המרכז.

עצמאי בתחום שכפול התקליטורים

מאוהב בחיפושית 1973 משופרת מעט :lol:

מכוניות על שלט (ניטרו)

Deep House עושה לי את זה

לילה טוב

פורסם

שלום לכם!!!

קוראים לי מאיר אני בן 24 מאיזור נתניה

אני אוהב מוסיקה וכמובן אני אוהב מכוניות...

מבין מעט ברכבים..

יש לי שברולט קווליר קופה אחלה רכב שבעולם...

[הערת הנהלה: ואתה אוהב שלוש נקודות... ?]

פורסם

אוקי היי, אני רועי, חדש כאן בפורום בן 18..עכשיו סיימתי י"ב..אממ גר בירושלים..אני מתעניין במכוניות אבל לא מבין יותר מדיי..מבין ברמה בסיסית..כלומר אני מכיר את הדגמים השונים של הרכבים וחברות וכו..אבל לא יותר מזה..אין לי רכב פרטי שלי..נוהג של המכוניות של ההורים..ואני חוסך עכשיו כדי לקנות אוטו..לשאלה"על מה אני נוהג", אז להורים שלי יש שתי אודי..A6 ו A4..וזהו פחות או יותר..

פורסם

שלום, קוראים לי אבי ואני חדש בפורום. מאחר ואני זקן מאוד (בן 50) המוזיקה שאני שומע די עתיקה, להקות כמו יס, ג'טרו טאל, פינק פלויד סופר טראמפ וכאלה. אני אוהב מכוניות ואוהב לנהוג (גם בקארטינג), מבין קצת במכוניות. היתה לי אלפא 33 (אהובת המוסכניק שלי) פיאט 128, סיאט מלאגה, סיטרואן BX מאזדה לנטיס סקודה פליסיה ועכשיו קניתי פאביה יפה ואדומה.

פורסם

שמי ברוך, בן 48 , תושב להבים, כלכלן בהכשרתי , מנהל ביטוח ותביעות בחברה תעשייתית מהגדולות במדינה , מחזיק כיום ברשותי 3 רכבי פזו 206 ( אשתי, ו 2 ילדי הבוגרים ) ,

• תוכן חדש...