Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע

HU ALPINE 9882RI

סט קומפוננט מקדימה GTO 6507

רמקולים אחורה 6X9 GT 5963

על פי הנתונים הקומפוננט 55 RMS

והאחוריים 70RMS

יש לי מגבר וסאב שיושבים בבית סתם

GTO 1004

סאב ROCKFORD P312D4

שתי שאלות :

את הסאב אני רוצה לחבר אבל לא רואה את עצמי מוצא מקום לזה באוטו בזמן הקרוב מכיוון שזה רכב עבודה, מלא בציוד

אבל נניח ומצאתי , הוא לא יבלע את ה 6X9 ? אני ירגיש אותם אחרי שאני יחבר את הסאב ?

בהתעלמות מקיומו של הסאב , כדאי לי לחבר את המגבר לרמקולים הקיימים ? , המגבר הוא 100RMS ליציאה, הוא לא עלול לגרום נזק לרמקולים ?

***Alpine 9882ri -- JBL GTO6507 6.5" -- JBL GTO1004 -- ROCKFORD P312D4 ***

פורסם

יש לך P3 ו1004 שוכבים סתם בבית ולעומת זאת אתה מודאג מאיזה 6X9?? :?

בטח תתקין אותו, וגם את הסאב ואם יש לך מלא ציוד שם אז תצטרך כנראה גריל רשת, כדי לא לגרום לו נזק.

ואם תאהב את איך שהקומפוננט נשמע תשאיר, אם לא, הנה עוד משהו קטן שאפשר לשדרג בכיף.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

תודה על התגובות אנשים

מה שעשיתי זה ככה

חיברתי את המגבר לסאב בגישור של שני ערוצים ואת הזוג רמקולים 6X9

עשיתי ממש כיוונים ראשוניים עוד לא ישבתי על זה

קודם כל זה ברור מאליו אבל ההבדל מטורף חחח אם מקודם ישבתי על ווליום של 20 בHU עכשיו אני בקושי עובר את ה10

הבעיה היא שזה לא ממש הוגן לקומפוננט הקדמיים, אני שומע את רוב העוצמה מאחורה

הייתי צריך לשחק עם ה FADER כדי לקבל קצת טרבל מקדימה

אז עכשיו אני שוקל אולי להביא מגבר מונו בשביל הסאב ואז לחבר את שני זוגות הרמקולים למגבר הקיים, וככה שהכל בעצם יהיה מוגבר באופן שווה, ברור לי שעדיין ה 6X9 יהיו קצת יותר דומיננטיים כי הם חזקים יותר

אם אני הולך לצעד הזה יש לי מספר שאלות לגבי הסאב, כרגע הוא די נמרח ולא ממש מדוייק כשאני שומע טרנסים לדוגמא, האם הסאב הזה מסוגל בכלל להוציא דיוק ויש מה לשחק עם ההגדרות ? או שחבל על הזמן ולא משנה מה אני יעשה אם אני רוצה דיוק אני צריך סאב אחר ? אם כך, אז איזה סאב אחר מומלץ ?,

ובהנחה שאני נשאר עם הסאב הזה , איזה מגבר מונו ינצל אותו טוב ?

***Alpine 9882ri -- JBL GTO6507 6.5" -- JBL GTO1004 -- ROCKFORD P312D4 ***

• תוכן חדש...