Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד בסכום של 30K-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!

ברצוני לרכוש רכב בסכום של בין 30K ל35K (עדיפות ל30 כדי שישאר כסף ספייר ליישור קו).

זהו רכב ראשון שלנו (זוג + 2 תינוקות) לכן יהיה לי קשה להגדיר מה בדיוק אני רוצה וצריך מהרכב,

בכל אופן, מה שחשבתי עליו עד עכשיו זה הדברים הבאים ואם יהיו עוד שאלות תשאלו-

1) רכב מרווח- שיהיה מקום ל2 כסאות בטיחות מאחורה ורצוי למקרה שיהיה עוד אורח אחד אז שיהיה גם לו,

מטען גדול (חשבתי על כיוון של סטיישן כלשהו) שיהיה בו מקום ל2 עגלות ומזוודה גדולה.

2) אחזקה שוטפת\טיפולים\ביטוחים\חלפים - בזול, כיוון שזהו רכב ראשון אני לא בקיא אילו אגרות ורשיונות וכו' צריך לשלם, אז ברשותכם תקחו את זה בחשבון ואשמח על הדרך אם תפרטו לי על קצה המזלג איך זה הולך.

3) צריכת דלק- אני יודע שרוב הצריכה הולכת לפי אופי-הנהיגה, אבל רצוי שזאת לא תהיה מכונית זללנית (בראייה שלי לאנטיס היא דוגמא לאחת כזאת).

4) אני מעריך שהרכב ייסע בערך 1200 ק"מ (ואפילו פחות) בחודש.

5) רצוי שהמנוע יהיה חזק (עליות לירושלים עם המטען)

הרכבים שחשבתי עליהם עד עכשיו הם פאביה סטיישן 100 כ"ס\סוזוקי איגניס

\A4 סטיישן (הבנתי שזה יותר יקר להחזיק רכב כזה אז ירדתי מזה למרות שאולי ככה אני אתקדם לעבר החלום שלי עוד צעד- RS6 קומבי :lol: )

אם יש הצעות אחרות אני אשמח מאוד לשמוע!

תודה ושבת שלום!

פורסם

רנו מגאן 2 שנת 2004-5....עדיף ידני

קשה לי להאמין שתמצא סטיישן, האבל האוטו גם חזק, גם פחות או יותר לא זולל דלק, גם יחסית לא יקר לתחזוקה וגם עם מקום ל 5 אנשים ומטען...ובנוסף לזה שנתון גבוה במחיר נמוך

פורסם

לא סטיישן, אבל בגאז' ענק ונוח להכנסת דברים גדולים - סקודה אוקטביה בנזין אוטומט:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=31&SubModelID=276&FromYear=&UntilYear=2005&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=1&fromHand=&Hand=&Info=

את איגניס אני מליץ למחוק (לא מספיק גדולה) ואת אודי A4 גם כן (יקרה לאחזקה ולקניה).

אפשרויות נוספות - סיטרואן קסארה סטיישן, רנו סניק( מיניוואן),

פאביה סטיישן (אבל בטוח לא יהיה מקום לאדם נוסף בין כיסאות הבטיחות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...