Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום העוזרים לנבוכים כמוני ,

אני מבקש ייעוץ לקניית רכב שישמש אותי לעבודה - משקל של עד 200 ק'ג . אני נוסע עם האוטו כ 25 אלף ק'מ בשנה .

לאחר בדיקות מקיפות ( ייעוץ בפורום ומחוצה לו ) אני יורד מהמסחריות השונות . הפיתוי גדול אמנם בגלל המחיר אבל הבנתי שהן עושות לא מעט בעיות לאחר כ5 שנים על הכביש. לפיכך אני מתכוון לקנות רכב סטיישן כזה או אחר בתקציב של 40 אלף שקלים שישמש אותי לעבודה ולנסיעות משפחתיות . אני זקוק לרכב שיכיל מטען בעל נפח גדול , כלומר אני אקפל את הכיסאות ואעשה שימוש בכל החלק האחרוי.

אשמח לקבל את המלצתכם לאור הנתונים .

מודה מראש ומקרב לב , אתם באמת ובתמים עוזרים.

פורסם

סקודה פביה/אוקטביה סטיישן יכולות להתאים לדרישותיך. איזה מן בעיות רכבים מסחריים יוצרים אוטומטית אחרי 5 שנים? תופעה שלא מוכרת לי...

פורסם

שלום ,

מסחריות - כוונתי לברלינגו, פרטנר וקנגו עליהן שמעתי מלא מעט אנשים שצריך לטפל בהן רבות וגם להחליף חלקים . אני מדבר על רכבים בני 5 שנים על הכביש .

מה לגבי סובארו סטיישן מנוע 2000 ? האם צריכת הדלק שלו גבוהה במיוחד . הרכב הזה יכול לענות על הצרכים שלי מבחינת כושר ההעמסה . כמו כן אבדוק את המלצותיך..

תודה

• תוכן חדש...