Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להרכיב על הרכב שלי אגזוז SEBRING אובלי

הבעיה כרגע לפני ההרכבה זה שאין לי אישור בשבילו ובלי אישור אני לא הולך להרכיב אותו (רוצה לנסוע חוקי בלבד!)

פה אני צריך את עזרתכם

מי שיש לו אגזוז כזה ויוכל לעזור לי בזה שיסרוק לי את האישור או יוכל לפקסס לי אותו זה יעזור מאוד

תודה ושבת שלום לכולם

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיון שלי. אין דבר כזה אישור לאגזוז , שוטר או בוחן תנועה לא יעזוב אותך בגלל שיש לך אישור כזה מנסיון של חבר שניסה להתווכח פעם והיה בטוח שהוא שולף לשוטר איזה קלף מנצח.

השוטר רק התעצבן מזה

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

לפני הרבה שנים קניתי אגזוז SEBRING ב E&A בבני ברק והם נתנו לי אישור למשרד התחבורה. תשאל אותם אולי הם יעזרו לך. למותר לציין, שהאגזוז נגנב שלושה חודשים לאחר התקנתו.

פורסם

מה1.1.11 אין יותר שום אישורים לשום אגזוזים!

אין דבר כזה יותר יצא חוק ממשרד התחבורה, חבל על כל הכסף שנשפך על האגזוזים והדוחות שמקבלים מזה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

תודה לכולם,

E&A יתנו לי אישור במידה ולא רכשתי אותו שם?(כמובן שתמורת סכום סימלי)

מאמין שאישור של משרד התחבורה יפתור את הבעיה

לא שמתי לב למה שהונדה95 רשם

אז איך משווקים את האגזוזים האלה בהמון חנויות הארץ?איך נותנים לחנויות ליבא את זה?

נשמע לא הגיוני בכלל

פורסם

גם שוטרים וגם שתרצה לעבור טסט, יהיה לך בעיות.

מתוך ניסיון תאמין לי!:lol:

היה לי גם אגזוז ואישור והכול והיה לי בעיות בכל זה.

תאמין לי עזוב את זה אם זה לא בא מקורי!

בהצלחה בכל מקרה!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אני באיביזה עם אגזוז סופרספרינט שקט ביותר שנקנה פה בארץ עם אישורים ממשרד התחבורה,באתי השנה לעשות טסט לאוטו והטסטר טען שיש לי "אגזוז לחץ",הלכתי למנהל של המכון טסטים והסברתי לו שזה דוד שקט עם אישורים ממשרד התחבורה,הוא אמר לי להניע את האוטו ושמע שהוא לא רועש אז העביר לי אותו טסט אבל הסביר לי שאישור ממשרד התחבורה זה סתם חרטה ואם שוטר רוצה הוא יכול להוריד את האוטו מהכביש על זה והאישור הזה לא עוזר בכלום כי האישור הוא ממשרד התחבורה ולא מהמשטרה.

פורסם

סתם שאלה קטנה על מה מורידים על הרעש?או על זיהום אוויר?

כי למשל אצל אבא שלי סובאור78 וכבר אין חלקים אז פשוט הוא מרתח דוד לצנרת.

אז מה גם אותו יכולים להוריד על חלק שהוא לא מקורי של הרכב?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
סתם שאלה קטנה על מה מורידים על הרעש?או על זיהום אוויר?

זה תחום אפור לכן המשטרה מורידה סתם כי בא לה.

רואים רכב שלא ניראה להם בעין,עוצרים,שומעים רעש טיפה חזק יותר מהמקור,קובעים זה "אגזוז לחץ",קח הורדה!

על זיהום אוויר אי אפשר להוריד,כי בשטח אין למשטרה את המכשיר שמודד,מה גם שרק אגזוז בלי שינויים אחרים במערכת הפליטה לא משנים את זיהום האוויר.

על רעש גם לא ניתן,כי אין להם מכשיר למדידת רעש בדציבלים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לי יש אגזוז של רמוס שמתאים בדיוק לדגם של הרכב ויושב אחד לאחד כמו המקורי עם אישורים ממשרד התחבורה והמשטרה, יכול הליות בעיה כלשהי? (האגזוז מאוד שקט בנסיעה רגועה)

פורסם
לי יש אגזוז של רמוס שמתאים בדיוק לדגם של הרכב ויושב אחד לאחד כמו המקורי עם אישורים ממשרד התחבורה והמשטרה, יכול הליות בעיה כלשהי? (האגזוז מאוד שקט בנסיעה רגועה)

גם אצלי הדוד הוא מקורי לרכב ומתאים רק לאיביזה ונראה מקורי ושקט מאוד,אין לי אפילו ממיר ועברתי טסט בלי בעיה בלי שום קומבינה ומבחינת זיהום אוויר והכל היה תקין.

אישור ממשרד התחבורה לא יעזור מוך בוחן תנועה שיתעקש להוריד לך את הרכב מהכביש,ואישור מהמשטרה אני לא מאמין שיש דבר כזה.

פורסם
זה תחום אפור לכן המשטרה מורידה סתם כי בא לה.

רואים רכב שלא ניראה להם בעין,עוצרים,שומעים רעש טיפה חזק יותר מהמקור,קובעים זה "אגזוז לחץ",קח הורדה!

על זיהום אוויר אי אפשר להוריד,כי בשטח אין למשטרה את המכשיר שמודד,מה גם שרק אגזוז בלי שינויים אחרים במערכת הפליטה לא משנים את זיהום האוויר.

על רעש גם לא ניתן,כי אין להם מכשיר למדידת רעש בדציבלים.

אז עם זה בגלל הרעש אז אפשר להגיד תביא מודד דציבלים.ולפי מה שאני יודע אסור שזה יעבור את ה 80 דציבל.

אז אפשר להיתווכח עם השוטר או פשוט לקחת את הדוח ולשלם?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

אי אפשר להתווכח עם בוחן,מבחינתו האגזוז לא מקורי והוא יתן הורדה על שינוי מבנה או משהו כזה.

תמיד אפשר ללכת למשפט ולנסות להסביר שההורדה לא חוקית ואין פה מניע חוקי.

אבל חבל על הכסף והעצבים.

צריך רכב שניראה כמה שיותר מקורי ולא מושך את העין+מזל והכל יהיה בסדר.

אני נוסע עם סברינג אובלי כמעט שנה,לא עצרו אותי אף פעם ובטסט הבוחן אמר שיש לי אגזוז לחץ,אבל הסברתי לו שהוא שקט יחסית ולא עושה לי בעיות,אחרי 2 שניות מחשבה הוא העביר אותי.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...