Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הדגם הפחות מפואר, SK (אם אני לא טועה) ולא הצלחתי להבין איך ואם בכלל אני יכול לראות צריכה דלק ממוצע כללית או צריכת דלק ממוצעת רגעית וכו'.

בנוסף, מישהו יודע אם יש לי גם תמיכה ב-MP3? יש דרך לדעת זאת חוץ מלדחוף דיסק MP3 ולראות?

הרכב שנת 2008 (עלה לכביש במרץ אם זה חשוב)

תודה,

דור.

פורסם

לגבי מחשב דרך (צריכות דלק וכו'), יש לחצן בקצה ידית הפעלת מגבים. כל לחיצה עליו מעבירה למצב אחר של מחשב דרך (צריכת דלק ממוצעת, רגעית, כמות ק"מ שעברת וכו').

לגבי MP3, אם אין כיתוב על המערכת עצמה, אז אין תמיכה ב-MP3. לפי דעתי אצלך אין תמיכה ב MP3.

פורסם

צריכת דלק בC4 בודקים כמו בכל רכב אחר- מילוי מיכל דלק מלא, איפוס ספידומטר, נסיעה, מילו המיכל שוב עד הסוף, חילוק מספר הק"מ בליטרים שנכנסו, חזרה של הפעולה 4-5-6 פעמים.

הכי מדוייק, הכי יעיל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...