Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

גיליתי את השריטה / קילוף הזה מעל פנס שמאל אחורי, הרכב סה"כ בן מספר חודשים ודיי מחמיץ הלב לראות את זה, -

השאלה : האם לדעתכם זה יכול לנבוע מפגם בצביעת הרכב , או שמדובר סוג של וונדאליזים , גם לא זכור לי שהתנגשתי במשהו - ומה אפשר לעשות כעזרה ראשונה או לטיפול מקיף יותר.

בתודה מראש.

01042011187.jpg

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אמא שלי הייתה חוזרת עם מכות דומות לאחר קניות בסופר

ככה זה שלא מקפידים להחנות במקום מרוחק מאזור שעגלות "מטיילות" בו

זה נראה גירוד כתוצאה ממכה כלשהיא.

פורסם

ואין סיכוי שזה נובע מפגם בצביעה ? כי אין שום סימן של מכה זה רק קילוף השאלה אם אני אלך עם זה למוסך ישתפו פעולה או יבקשו לשתף את הארנק?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

יש מין בקבוקון צבע קטן שנמכר באוטו דיפו במיוחד לקילופים מרגיזים כאלה

תרכוש לך אחד בצבע הרכב שלך וסגור עניין

מוסך בשביל זה? יצחקו עלייך.

למה אתה מחפש סימן של מכה? גם קילוף כזה יכול להיות תוצאה של אינספור "ליטופים" ברכב

נתתי לך את הדוגמא הכי שכיחה במקרה של עגלות בחניה של סופר

פורסם

עזרה ראשונה ... החלטתי עד שאלך לפחח לפחות נסגור את הפינה של החלודה. מצאתי כי מגן מסך של אייפון שהוא גמיש מאוד (מהסוג הזה ) עושה יופי את העבודה , הוא אוטם אותו למים נצמד יפה , ועמיד בפגעי מזג אוויר , הספיק לעבור כמה פעמים גשם.

אם היריעה הזאת לא היתה כל כך יקרה הייתי מצפה את כל הרכב בזה..

07042011189.jpg

• תוכן חדש...