Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סיטרואן סי 3 שנת 2003.

לפני כחודשיים האוטו התחמם בלילה. גררתי למוסך ובבוקר הכל עבד לא מצאו תקלה. ראו שהתרמוסטט לא נראה טוב והוא הוחלף. בתחילת השבוע שוב התחמם לי האוטו הפעם בנסיעה באיילון, בניסעה איטית. שמתי לב אחרי שעצרתי שהמאוורר לא עובד פשוט. 45 דקות הייתי בשוליים ובדקתי כל כמה דקות והמאוורר לא עבד. לפני עלייה לגרר כדי לסגור חלונות בזריזות פשוט נעלתי את האוטו. זה פרט חשוב להמשך הסיפור.

במוסך שוב הכל עבד תקין המאוור פתאום החליט שהוא גם בסדר ולא מצאו תקלה. עשו שטיפת רדיאטור היה תקין. בנסיעה המסוכניק אמר שהכל תקין תרמוסטט גם נפתח כמו שצריך, משאבת מים תקינה, כל המערכת עובדת פיקס.

לפני יומיים שוב נסעתי ושוב התחמם לי האוטו וישר עצרתי בצד. איזה פלא המאוורר לא עובד. ניסיתי להוציא ולהכניס את הקונקטור של המאוורר ללא הועיל. רבע שעה ניסתי דברים ולא עבד כלום. רגע לפני גרירה החלטתי לנסות לנעול את האוטו, ולפתוח מחדש עם הקוד. פתאום המאוורר נכנס לפעולה.

שימו לב שהפרט שציינתי גם במקרה הראשון שנעלתי את האוטו ואז אחר כך במוסך הכל עבד וגם מה שקרה עכשיו במקרה השני שרק על נעילה ופתיחה המאורר עבד, זה לדעתי אומר משהו. האם יש בעיית מצבר? בעיית טעינה של אלטרנטור?

לי נאמר שאני פשוט צריך להחליף את כל היחידה של המאוורר. אולי זה רק היוניט חום? למרות שזה פחות מתקשר לתופעה שהמאורר עובד אחרי נעילה ופתיחה של האוטו. אולי האזעקה עושה איזו בעיה?

דרך אגב, תופעות שקרו לי שהגה מתקשה אחרי הטענה, או שהייתי מדומם מנוע ומחכה 10 שניות והכל היה בסדר או שהייתי נועל את הרכב כשאני בפנים ופותח מחדש כמו במקרה הזה והכל היה פיקס.

מה דעתכם?

תודה

פורסם

למיטב זכרוני, אם המאוורר עובד לסרוגין (פעם בצורה תקינה ופעם לא), יש סיכוי יותר מסביר שתצטרך בסופו של דבר להחליף את היחידה של המאוורר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

התקלה הקשורה במנוע החשמלי של הגה כוח אינה קשורה לתקלה במאוורר.

זו בעייה מוכרת בדגם זה הקשורה ליחידת המחשב של הגה הכוח. אם תדירות התקלה אינה גבוהה והיא איננה מתרחשת תוך כדי נסיעה אלא רק בעת התנעה, אין הרבה מה לעשות פרט לכיבוי והתנעה מחדש.

• תוכן חדש...