Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם מוכנים לתת לי אותה בתנאי המבצע מהחודש שעבר כלומר בערך 78 אלף שקל.

אני מבינה שאף אחד היום לא קונה את הדגם הזה, כי יצא הדגם החדש מנוע 1.2 TSI, כשההפרש עומד על פחות מ-10,000 שקל.

ובכל זאת 10K זה בדיוק הסכום שצריך לחופשה מהממת בחו"ל, כך שאני שוקלת מאוד ברצינות לסגור, בעיקר שיש גם הספקה מיידית וללא המתנה של חודש וחצי לרכבים החדשים כפי שסיפרו בפורום.

האם יש פה מישהו שרכש את הסקודה הידנית במבצע שופרסל ויוכל להמליץ לי?

תודה

ענת

פורסם

בסה"כ תוספת של 10,000 לרכב זה לא הרבה, במיוחד כשפורסים את זה לתשלומים(הכול כמובן יחסית למחיר הכולל של הרכב)

אבל מצד שני, אני די נגד כול התרבות הצריכה המוגזמת ממילא שלנו, אז ככה שאם ההבדל בין 2 הרכבים זה בסה"כ זמינות הכוח, הייתי הולך על הדגם הרגיל ולא הטורבו(תקנו אותי אם ישנם עוד הבדלים בין 2 הדגמים)

פורסם
בסה"כ תוספת של 10,000 לרכב זה לא הרבה, במיוחד כשפורסים את זה לתשלומים(הכול כמובן יחסית למחיר הכולל של הרכב)

אבל מצד שני, אני די נגד כול התרבות הצריכה המוגזמת ממילא שלנו, אז ככה שאם ההבדל בין 2 הרכבים זה בסה"כ זמינות הכוח, הייתי הולך על הדגם הרגיל ולא הטורבו(תקנו אותי אם ישנם עוד הבדלים בין 2 הדגמים)

בנוסף לזמינות הכח עיצוב הפנים עבר שינוי לא קטן, רוב הדשבורד שונה ובנוסף כל דגמי הTSI מגיעים עם רדיו דיסק מקורי מובנה ומשענת יד.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יופי, תודה רבה! אנשים אומרים לי לא לקנות הדגם הישן שהוחלף בטורבו ואני שמחה לשמוע שיש גם דעות אחרות.

אגב בימים האחרונים אני מתחילה להבין איך השוק הזה (של קניית רכב חדש מהיבואן) עובד, ומגלה דברים שאותי לפחות הדהימו.

אני ממליצה לכל מי שקונה רכב חדש לעשות סקר שוק מקיף ולהיעזר במומחים לפני שהוא סוגר עסקה, אחרת פשוט ישלם אלפי שקלים יותר.

אני בהתחלה סגרתי על הפולו הידנית ופולקסוואגן שלחו אותי לבדיקה במכון האיום ונורא קומפיוטסט בטירת כרמל, והיום הם הודיעו לי שאוטו דיל יתנו לי במסגרת הטריד אין 35 אלף שקל (המחירון הוא 39). בסוכנות סקודה יש בחור מאוד נחמד שמאוד רוצה לסגור מכירה ובגלל שהם עובדים עם אותו טרייד אין, ביקשתי ממנו לסדר שאני אקבל את אותם תנאים לטריד אין ואקנה דרכו את הסקודה במקום הפולו. כעבור שעה הוא חזר אלי ואמר שהוא לא מבין איך אמרו לי בפולו שאקבל 35K כי אוטודיל מתעקשים שהם מוכנים לשלם על הרכב רק 30K (אחרי התיקון של הקלאץ!). בקיצור הוא הלך ובדק וחזר אלי עם תשובה שאכן אוטודיל משלמים רק 30 על הרכב, אבל פולו פשוט מוכנים לשאת בעצמם בהפרש. כמובן שבפולו לא אמרו לי את זה! אילו ידעתי הייתי מבקשת את ההנחה בתור הנחה, ומוכרת לבד את הרכב שלי (פתאום התחילו בימים האחרונים טלפונים, מחר צריכים 2 שונים לבוא לראות, אני אמכור לבד ב-35).

בכל מקרה בגלל שאני לא מעוניינת בהנחת הטריד אין, אז נותנים לי את ההנחה כהנחה על הרכב, וכך הגעתי לקבל את הסקודה במחיר של המבצע מלפני חודש. וזה בעצם דבר שאני לא ידעתי בכלל, אלמלא הבחור הנחמד בסקודה שהסביר לי את התחמנות הזאת!

• תוכן חדש...