Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי מתלוננת שההעברה (הוצאת ידית ההילוכים) מ- P, כאשר הרכב חונה בעליה או בירידה, קשה לה. מדובר על גיר DSG6.

אני יודע שיש איזה קשר בין זה לבין הפין שמחזיק את הידית ולבלם היד; אפשר לקבל הסבר מלא? יש דרך להקל עליה?

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מציע שאישתך תמשוך את ידית בלם החנייה לפני שהיא מעבירה את ידית ההילוכים למצב P.

התופעה מתרחשת בכול תיבת הילוכים אוטומטית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם החנייה בעליה או בירידה למשוך את בלם היד לפני העברה ל-p זה לא מספיק. כשעוצרים ומעבירים ל-p עדיין צריכים ללחוץ על הברקס, לכן אחרי שהעברת ועזבת את הברקס הרכב זז מעט (המתלים "נמתחים" כשהחניה בעליה או ירידה) ומפעיל לחץ על אותו פין שנועל את תנועת הגלגלים, מה שגורם לקושי בהעברת מ-p לאחר מכן. פשוט תגיד לה שכשהיא עוצרת תעביר ל-n ותרים את בלם היד, לאחר מכן תעזוב את הברקס לרגע ואז תלחץ שוב ותעביר ל-p, כך לא יהיה לחץ על אותו "פין" ולא ייגרם נזק.

• תוכן חדש...