Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלי קרה מקרה דומה. האימא התניעה את הפג'רו שלה כדי לגלות שחתול העביר שם את הלילה. הוא לא יצא הזמן. בעל מקצוע הוזמן למקום כדי לגרד את השאריות....

כמה אכזרי שזה נשמע, לא היה הרבה מה לעשות. היא הייתה בשוק מוחלט...

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה :wink:

כמו שאתם רואים חיבתו הרבה של TOY לתחום המוטוריקה נמשכת.

בימים הקרובים אנחנו מתכננים להורידו חזרה לרחוב שכאמור שם מובטח לו בית לא רע בכלל עם מספר מאכילי חתולים ושפע אשל ושניצלים. טוי מחוסן ומסורס, ואם מישהו מעוניין לאמץ את הפרא הזה הוא ירויח קוטל ג'וקים \ חרקים \ ציפורים בחינם ולכל החיים (הצליח לתפוס, שתיים).

איתמר.

IMG_0206.jpg

IMG_0207.jpg

IMG_0208.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת היא שאם הייתי יכול, הייתי מאמץ אותו-אבל המפלץ השחור שלי (AKA שמיל) היה עושה ממנו קיסמי שיניים.

נו, לפחות הוא הולך על אחד השמנים הטובים..

פורסם

אם אתם לא מתכוונים להשאיר אותו , עדיף לנסות לפרסם ביד 2 או בכל מיני מקומות של מודעות אימוץ. גם אם יש מי שמאכיל חתולים ברחוב עדיין זהו מקום לא סימפטי לחתול שגדל חצי שנה בבית מגיל צעיר.

פורסם
לא לשכוח את "חתולה ווסטגייט" המפורסמת

Q-gQa3t3c0o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ממש כל הכבוד :?

הלוואי שיזרקו את התינוק של אותו בחור כמו שהוא זרק את החתולה.

באמת היה כל כך קשה לניח אותה ולא לזרוק אותה כמו חתיכת זבל?

איתמר, כל הכבוד על ההצלה:mm_yeah:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
אם אתם לא מתכוונים להשאיר אותו , עדיף לנסות לפרסם ביד 2 או בכל מיני מקומות של מודעות אימוץ. גם אם יש מי שמאכיל חתולים ברחוב עדיין זהו מקום לא סימפטי לחתול שגדל חצי שנה בבית מגיל צעיר.

אני יכול להרגיע אותך שהחתולים שחיים כאן סביב הבניין מלכים. תאמין לי שאם זה לא היה המצב אפילו לא היינו שוקלים להוריד אותו למטה. החתול הזה הוא פשוט חתול משוגע (ותאמין לי שגידלתי חתול או שניים במהלך חיי). הוא פראי מאוד, הרבה יותר פראי מכל גור שאי פעם היה לי. כנראה שלמרות שאספנו אותו בגיל צעיר הוא כבר קיבל את "חוכמת הרחוב" של החתולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, כל הכבוד על האימוץ ואני מקווה שלפני האופציה של הרחוב יגיע מישהו ויאמץ אותו.

בנוגע לסרטון עם החתול בתא מנוע, אין מילים, מקווה שבעל האיביזה הערס יקבל כזה ניפנוף ביום מן הימים שיראה לו את מקומו.:evil:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...