Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת הצרכים שלי היא מאוד מתאימה לי, אבל הייתי רוצה חות דעת לגבי הרכב עצמו כלומר מנוע וכו'.

מישהו כבר קנה אותה?

או נסע אליה נסיעת מבחן?

תודה....

פורסם

לפני שאני כותב את דעתי חשוב לי לציין שלא נהגתי עליה ואפילו לא נסעתי עליה או ישבתי בתוכה. אחרי שזה ברור, לא אמרת אמנם מה הצרכים שלך מהרכב, אבל לדעתי ממה שראיתי במבחני דרך, מדובר בסופר-מיני די בינונית. היא לא יפה במיוחד, לא מאובזרת במיוחד, לא חזקה במיוחד ולא שום דבר במיוחד. המעלה העיקרית שמדגישים בפרסומות שלה היא החסכון בדלק, ואני אפילו לא בטוח שהיא החסכונית ביותר בקבוצה. לדעתי בסביבות המחיר שלה יש אופציות טובות בהרבה, החל מהמכוניות מקבוצת VAG (איביזה או פאביה. לדעתי הפולו תהיה יקרה יותר, אבל הכל תלוי בבחירת הגיר המנוע ורמת הגימור), דרך הפיאט פונטו איבו המצוינת, פיג'ו 207 או סיטרואן C3, ועד לאפשרויות יפניות נוספות (אם כי לדעתי הפער בין אירופה ליפן במכוניות קטנות עדיין מורגש, יותר מאשר ב"משפחתיות" קומפקטיות, לפחות במה שמגיע לארץ) כמו ההונדה ג'אז החדשה (ידנית) או אפילו מאזדה 2 (המשמימה מעט)

פורסם

מעניין.

אני קראתי לפחות 3 מבחני דרך באתרים לא ישראליים. כולם נתנו ביקורת טובה מאוד.לגבי יופי אני דווקא אוהב אותה.לגבי אבזור - עדין לא ראיתי מכונית ממשפחת הסופר מיני המכילה תיבת הילוכים רציפה, בקרת אקלים ובקרת שיוט. זה מאוד מכובד לרכב כזה.

איביזה - הייתה לי פעם סיאט והתחזוקה שלה דיי יקרה.אני זוכר שנאלצתי להחליף משאבת דלק.לא מקורית עלתה לי 2500 שקל!!

כעקרון אני מחפש חיסכון טוב בדלק ונסיעות עירוניות בעיקר ולכן הלכתי על מנוע 1200.

• תוכן חדש...